Oops...

"Råkade" precis beställa hem en ny väska. Har letat efter en liknande sån väldigt länge så var tvungen att ha den! Även om den egentligen var lite för dyr, meen det var ju halva priset så varför inte passa på! 
 

Flytt

Har haft fullt upp hela helgen med att flytta, packa upp grejer och flyttstäda min lägenhet. I lördags kom mamma och pappa in med lastbilen så fyllde vi upp hela den med mina grejer, förstår inte hur jag har fått plats med så mycket i en etta... Så körde vi bort allt som jag skulle ha till nya lägenheten, eftersom Daniel redan har en soffa, säng och alla såna där stora möbler så fick mamma och pappa ta med min soffa och säng hem. Måste rensa bort en hel del saker för nu är det helt fullt i lägenheten. Vi har fått upp ganska mycket men det är mycket småsaker kvar, och massa kläder som måste få plats någonstans. Men det kommer nog bli riktigt bra när allt är klart! :) 
Igår kom mamma in för att hjälpa mig flyttstäda, tog nästan hela dagen så nu kan inte hyresvärden klaga på att det är skitigt iallafall, haha. På kvällen så lagade jag och älskling mat och la oss i sängen framför en film innan vi somnade. 
 
Imorse var jag iväg och besiktade min lägenhet och lämnade nycklarna. Nu ska jag snart ha sista lektionen som slutar kl 3 och sen jobbar jag till kl 6. 

Klant...

Sitter här hemma bland alla kartonger och säckar och funderar på vad som är kvar att packa ner. Har ju så mycket grejer... Men iallafall så flyttar jag imorgon! Daniel och Edström håller på och flyttar Daniels grejer idag så kommer mamma och pappa in imorgon så flyttar vi allt mitt då. 
Snart kommer Tilda hit så ska vi äta tacos. Sen åker vi nog bort till lägenheten en sväng och hjälper till, får försöka packa upp lite så att några lådor kommer bort från golvet. Behöver även skruva upp nya hatthyllan och en bänk som jag och Daniel var och köpte igår. 
 
Anledningen till mitt rubrikval så var jag så dum att jag hade mobilen i bakfickan förut när jag skulle på toa. Så den plumsade i och blev helt dränkt, haha... Blev lagomt glad kan jag säga! Försökte torka den så gott det gick och sen la jag den vid elementet i klassrummet. Sen när jag kom hem blåste jag i den med hårfönen och sen testade jag att starta den, och den funka precis som vanligt!! Trodde aldrig att den skulle starta efter den simturen! Hahah

Ja några fick ett gott skratt iallafall, mina klasskompisar skrattade också endel! 

BareMinerals

Hämtade precis ut ett paket med mitt smink som jag beställde av Victoria när vi var i England. En ansiktskräm, en rouge, läppglans och en foundationborste.
 

Nothing is wrong if it feels good

Igår var det skola och jobb som vanligt. Var så himla trött hela dagen så fick bli att lägga sig tidigt igårkväll för att orka upp idag. Hade körlektion i förmiddags och nu är halkbanan bokad!
Förut när jag kom hem från skolan fortsatte jag lite med packningen. Nästan hela köket är nerpackat nu och jag har börjat med garderoben och prydnadsgrejerna. Så det är lite smått kaos i min lilla lägenhet just nu, grejer överallt!
Just nu sitter jag och pluggar körkortsteori. :)
 

Hej o hå

Har gett mig an denna utmaning, får se hur det går! 
 

Söndag

Nu är det söndag igen och imorgon är det dags för ännu en skolvecka. Men inte speciellt långt kvar tills skolavslutningen nu! Igår fick jag hoppa in och jobba under dagen. Sen på kvällen var Daniel och jag hos hans föräldrar där vi firade hans syster Frida. Åt massa gott och satt och prata nästan hela kvällen, väldigt trevligt!
 
Idag har vi börjat packa och köra iväg lite av Daniels grejer till lägenheten. Var även nere hos mamma och pappa för att hämta lådor och en bänk som vi ska ha. Lika bra att börja i tid, kommer köra iväg lite grejer allt efter som under veckan och sen flyttar vi dom större grejerna närmare helgen. Blir roligt sen när vi är inne helt och kan ge alla grejer sin plats, det är roligt att inreda och greja! 

Inte långt kvar nu!

Idag fick jag och älskling nycklarna till vår lägenhet! Skulle egentligen fått dom första maj men fick börja flytta in lite tidigare om vi ville, så under veckan blir det att packa! Ska bli så roligt att flytta ihop och ha ett hem tillsammans, så lycklig med bästa pojkvännen! ♥
 

18 april

Efter skolan igår gick jag och Tilda ut på en promenad. Sen lagade vi pannkakor hemma hos henne och Robin, gottit!
Idag hade jag en kort dag i skolan, sen har jag mest suttit hemma. Borde egentligen plugga fysik eftersom jag har en prövning imorgon, men hittar inte direkt orken... Sitter och tittar på Tonårsbossen istället. :)

Tomorrow is to late, yesterday is over and now is exactly the right moment.

Igår var det skola igen, när jag kom hem åkte jag ut med mamma och övningskörde. Sen lagade jag mat hemma hos älskling till han kom hem från träningen. 
Idag har jag varit i skolan och sen jobbat. Fannie är hos mig ikväll eftersom hon hade konfa. Vi lagade mat förut och  nu sitter vi framför tvn. Jag håller på och tvättar också, sköööj!

Learn the rules like a pro, so you can break them like an artist.

Inte orkat eller hunnit skriva något nu på några dagar. Har varit förkylt och hostat ihjäl mig hela veckan men nu börjar det väl äntligen ordna upp sig, bara lite snuvig nu. Har jobbat nästan varje dag efter skolan den här veckan så det känns braa. Vi har kommit in i den nya butiken riktigt bra nu, så det börjar likna något! Under helgen så har det varit väldigt lugnt för min del, i fredags hade jag och Tilda tacomys, sen kom Sigge också. Igår jobbade jag och sen satt jag bara hemma och slöade. 
 
Just nu har jag precis rensat ur min garderob lite, det blev allt en liten hög med kläder som jag aldrig använder längre. Så ni får det plats massa nya! Tänkte även rensa ur min byrå när jag ändå är igång, där finns en hel del skräp! 
 

10 april

Blev ingen skola för min del idag eftersom jag hade feber igår och under natten. Har inte sovit alls bra, hostade hela natten och näsan bara rinner. Har varit samma sak hela dagen men har inte haft lika mycket feber. Hatar att vara sjuk! Mamma kom med hostmedicin och lite godis till mig under förmiddagen, sen har jag bara suttit framför tvn och film hela dagen. Tog mig även tid till att plugga inför naturkunskapsprovet vi har imorgon. Har bara två lektioner imorgon som är efter lunch så ska försöka orka mig till skolan. Sen när jag slutat ska jag jobba. 
Sitter just nu och tittar på Sveriges mäskerkock finalen, snart kommer älskling hem också! :) 

Buddha

 

Sjuk...

Hade en riktigt rolig kväll igår! Började dricka lite hemma hos Tilda och Robin med många andra. Sen följde jag med Sigge och Wernersson till folketshus där det var fest. Hade en rolig kväll med trevliga människor!
 
Idag har jag legat halvdöd nästan hela dagen. Både bakis och sjuk, imorse vaknade jag av att jag inte kunde andas ur näsan, och har jätteont i halsen och hostar... Får hoppas att det går över snart! 
Sitter i soffan och halvsover just nu, vill inte tillbaka till skolan imorgon. Lovet har gått alldeles för fort! 

Jobb

Inte hunnit skriva någonting dom här senaste dagarna, har jobbat hela dagarna och sen har jag varit så trött på kvällarna. Igår efter jobbet åkte jag med Victoria och Monika ner till Gunbritt där en stor del av släkten samlades, vi fick god mat och satt och pratade. 
Idag har jag jobbat igen, håller på för fullt att flytta butiken, började packa och bära grejer igår redan och idag har vi bärt och packat upp hela dagen, helt slut nu! Men imorgon blir det upp tidigt igen för då måste vi fortsätta. Har inte ens fått upp hälften av alla grejer så har väldigt mycket kvar att göra.
Nu snart ska jag och Daniel ner till mamma och pappa där även Victoria, Kristofer och Agnes är. Det blir första grillningen för iår och säkert något glas vin. Imorgon flyger Victoria hem till England, så då kommer det dröja ett tag innan vi ses igen... 

Home!

Nu är jag och Fannie hemma från England! Kom hem sent igårkväll så hann inte skriva något eftersom jag gick och la mig nästan direkt, det var så skönt att äntligen komma hem efter att ha åkt tåg och flyg typ hela dagen. Men vi har iallafall haft det jättebra! Hunnit med alla vi skulle göra så nu längtar jag till i sommar då Victoria och Dominic gifter sig, kommer bli ett så fint bröllop!
I lördags så hade vi tid hos Victorias kompis för provsminkning, sen gick vi till hennes frisör för att testa uppsättningarna vi ville ha. Senare under dagen testade vi våra klänningar hos Dominics föräldrar så att dom fick nålas in. Så nu är det mesta klart inför bröllopet för min och Fannies del! 
Under söndagen var vi bjudna på middag hos några goda vänner till Victoria, Dominic och Dominics föräldrar, det var jättetrevligt att träffa alla. 
I måndags åkte vi till Bluewater för att shoppa, så sjuukt stort! Vi gick runt där i några timmar men hann bara med en liten del av hela shoppingcentret, haha. Blev så trötta på allt folk efter ett tag så vi satte oss på en reataurang och åt god mat. Sen gick vi till biografen som finns där och tittade på Identity Thief, riktigt rolig film! Resten av kvällen gick åt till att packa väskan inför hemresan och äta pizza. Sen satt jag, Fannie och Victoria och pratade om allt möjligt fram tills klockan blev lite för mycket. Så mysigt att sitta och prata bara vi tre!
Igår fick vi ta två olika tåg för att komma fram till flygplatsen, när vi väl var där så var det ett par timmar kvar till flyget skulle gå så vi gick runt i taxfreen och Victoria's Secret. Sen var vi i Sverige kl 7.  
 
Fix inför bröllopet!
 
Hemma hos Dominics föräldrar, så himla fint hus!
 
Bluewater! Tyvärr ser man inte så bra hur det ser ut, för stort.
 
Det jag fick med mig hem.

Instagram: ronyakarlsson