Imorgon drar vi!

Ska hoppa i sängen nu för att få lite sömn innan vi ska upp. Klockan står ställd på 4 imorgon bitti. Bussen som ska köra oss till flygplatsen kommer hit till mamma och pappa kl 5. Så får man antagligen sova lite i bussen men sen kommer det vara full fart hela veckan! Det kommer bli en så rolig resa!!

Lysvik

Hade en jättebra helg i Lysvik med älskling. Vi åkte upp i fredags och kom dit lagomt till att starta grillen. Sen under kvällen satt vi på altanen och spelade lite spel och sen kollade på en film innan vi la oss. 
I lördags hade vi en riktigt slö dag, åkte in till Sunne och handlade på förmiddagen och sen la vi oss ute och solade resten av dagen. Så underbart väder! Grillade även den kvällen och sen la oss framför en film. 
I söndags gick vi upp och åt frukost och sen började vi packa våra grejer och städa stugan. Kom hem ganska tidigt så jag gick ut och la mig och solade när vi packat ur bilen. På kvällen åkte jag till Tilda så färgade hon mitt hår. 
 
Imorse var det bara att gå upp för att åka iväg till jobbet. Och när jag slutade på Rolls-Royce kl 4 åkte jag till Rosenbergs och jobbade där till stängning. Sen åkte jag och Tilda ut till skärgården och tog en glass och satte oss och pratade. 
Nu under kvällen har jag och Daniel varit iväg och kollat på två kattungar som snart kommer bli våra. Så himla söta! Men än så länge är dom bara 6 veckor så vi får dom inte fören i slutet av augusti, längtar!
 
Bilder från helgen! 
 

En dag i Karlstad

Idag har jag, Fannie och mamma spenderat dagen i Karlstad. Mamma skulle köpa det sista inför bröllopet och då passade jag och Fannie på att titta efter lite kläder. Tänkte egentligen inte köpa så mycket eftersom vi kommer handla i England nästa vecka, men fick med mig rätt mycket hem ändå, haha... Köpte ett par Levi´s jeans, en jeansjacka i camouflagefärg, en kavaj, peplum top, en blus, tubtop och en t-shirt till Daniel. Var även inne på Boulevard så där köpte jag lite fina prydnadsgrejer till lägenheten. En toppendag!
Under kvällen har jag gått runt och grejat lite här hemma, rensat lite i garderoben och fått upp en av prydnadsgrejerna från Boulevard. Nu ska jag börja packa lite inför imorgon då jag och Daniel tar lite semester över helgen. Vi åker upp till mormor och morfars stuga i Lysvik, kommer bli mysigt!
 
 
 

17 juli

Igår hämtade mamma mig efter jobbet så följde jag med ner till rudskoga, färgade håret på mamma och Fannie och sen tog jag min bil hem som hade stått där sedan i söndags. När jag kom hem gick jag över till svärföräldrarna  där det var lite folk för att svärfar fyllde år. Sen blev det sängen!
 
Idag jobbade jag sista dagen för den här veckan. Fick ta lite ledigt imorgon och fredag om jag ville och det tackar man ju inte nej till! Förut var jag iväg till solariumet, får ju ingen tid till att ligga ute i fina vädret om dagarna när jag jobbar jämt. Så jag får fixa färg på annat sätt. Sen åt jag när jag kom hem igen och nu sitter jag framför tvn. Fick hem klänningen och skorna jag beställde för några dagar sedan och de satt bra, så det ska jag nog ha på mig nästa lördag på garden partyt. 
 

Ny jobbvecka

Nu har ännu en helg flugit förbi och idag var det dags för jobb igen ute på Rolls-Royce igen. Under helgen så har jag bland annat jobbat, solat en stund ute i skärgården med Tilda och Tina, städat bilen och sovit nere i Rudskoga. Mamma och pappa har varit borta hela helgen så jag åkte ner till Fannie i lördags och sov där till igår. Och så kom Tilda dit och klippte Fannie igår.  
Nu är det snart bara en vecka kvar till jag, familjen och en stor del av släkten sitter på planet på väg till England! Har beställt hem en klänning och ett par skor som jag tänkte ha på Garden partyt som är dagen efter bröllopet, hoppas att det passar. 
 
 

Min egna bil!

Idag var vi och kollade på ännu en bil, som sedan fick bli min och följa med hem. Såå glaad! Jättefin och skön att köra med så jag är riktigt nöjd! :) Kom precis hem nu så ska fixa iordning matlåda och sen hoppa i duschen. Jobb imorgon igen och ikväll ska jag försöka komma i säng lite tidigare så jag slipper halvsova mig igenom jobbet!
 
 

Kollat på bilar

Igår fyllde min fina mamma år, så jag och älskling åkte ner till rudskoga på förmiddagen så firade vi mamma och fikade. Senare på kvällen åkte vi och mormor och morfar in till Thaien och åt buffé, jättegott! Sen åkte jag ut till skärgården med Tilda en sväng, vi satt på en brygga och pratade, mys! Efter det blev det hem och sova för min del. 
Idag har jag varit så trött att jag nästan har somnat framför datorn på jobbet... Inte haft någon ork till att jobba alls! Men sen när jag slutade så blev jag lite piggare eftersom vi skulle åka och kolla på några bilar till mig. Var och tittade och provkörde två stycken och det är en som vi är intresserad av, så snart har jag förhoppningsvis egen bil! :) 
 
 
 
 

Trött!

Nu är en jobbvecka på RR avklarad och jäklar va trött jag är! Förstår inte hur jag ska orka gå upp så tidigt i två veckor till, samtidigt som Daniel får ligga kvar och sova hur länge han vill eftersom han har semester nu... Men det är bara att bita ihop. Behöver ju tjäna ihop några slantar till när vi åker till England nu i slutet av Juli, längtaar!
Fredagen spenderades nere i rudskoga, det var kalas för Amelie som fyllde 25år igår. Jag fick låna med mig mammas bil hem så under kvällen skjutsade jag hem lite folk innan jag åkte hemåt. Tog jag med mig Tilda ut en sväng när jag kom till stan. Sen blev det hem och sova, vilket blev alldeles för sent så igår var jag inte speciellt pigg. Var nere på stan en sväng för att fixa present till min älskade mamma som fyller år imorgon, och så passade jag på att handla också. Sen under kvällen så grillade jag och älskling hos svärföräldrarna innan jag skulle vara fyllechaffis till Karlstad åt mina kusiner och deras kompis. Under tiden jag väntade på att dom skulle hem så åkte jag och Tilda runt lite, och satt på donken en stund och pratade. Så även inatt kom jag hem väldigt sent, var inte hemma fören halv 4 någon gång. 
 
 
 
 

KÖRKORT!!

Så himla underbart! Gladare än så här kan jag inte vara just nu! Mamma väntade på mig medans jag körde så tog jag hennes bil en sväng sen när hon var på stan. Kändes konstigt samtidigt som  jävligt bra att köra helt själv. Nu är det bara en egen bil som fattas!
Förresten så har jag börjat sommarjobba på Rolls-Royce från och med den här veckan. Ska vara där nästan hela Juli och sen ska jag tillbaka till Rosenbergs igen. Trivs väldigt bra ute på RR, men inte så kul att jag börjar halv 8 på morgonen... Samtidigt som jag ska jobba på Arno några kvällar då och då, så det blir långa dagar! Var på Arno i måndags kväll och jobbade några timmar och så ska jag dit imorgon kväll också. 
Ikväll var jag över hos svärföräldrarna och satt och tjata med dom och Frida en stund. Fick en blomma som grattis till körkortet, så goa så! Sen när jag kom hem igen slängde jag mig i duschen och nu ska jag hoppa i sängen så jag orkar jobba imorgon. 
 
 
Och vad som gör denna dag ännu bättre är att jag och min älskling varit tillsammans i
10 månader idag! Underbaraste pojkvännen! ♥
 
 

Helgen

Har inte skrivit något här under förra veckan för att det inte har funnits så mycket att skriva om, jag har i princip bara jobbat hela veckan. Och i helgen har det varit fullt upp! Har fått lite extrajobb på Arno remmen, där Daniel jobbar, så i lördags gjorde jag mina första timmar där. När jag slutat så var det bara att åka hem och slänga sig i duschen för att sedan gå över gatan till svärföräldrarna. Där var det 95års-kalas/fest för Daniels farmor, så hela kvällen spenderades där med trevligt folk!
 
Tidigt igår morse åkte jag, Daniel, Tilda och Robin ner till Liseberg och spenderade hela dagen där. Alltid lika kul att vara där, hade en jättebra dag! Vann även med oss några kilo godis hem, Gott & Blandat och Toblerone, mums!
 
 

Instagram: ronyakarlsson