Höstlov=jobb

Jobb varje dag denna vecka som sagt. Så har inte orkat blogga någonting. Har slutat kl 6 och då har jag varit på gymmet innan jag åkt hem. Sen har jag ätit kvällsmat och tagit det lugnt  i soffan en stund innan jag har gått och lagt mig. Ungefär så har mina senaste dagar sett ut. Veckan har dock gått väldigt fort, imorgon är det redan fredag och på måndag är jag tillbaka i skolan igen.
Blir så less på denna årstid när det bara är tråkigt väder och det blir mörkt så fort. Sitter ju inne på jobbet hela dagarna och sen när man väl slutar så är det mörkt ute. Inte så kul! Vill att det ska vara sommar och fortfarande varmt och ljust ute!
Kom sent hem idag också eftersom jag var på gymmet. Då hade älskling fixat mat till oss och nu sitter jag här. Tänkte sitta på ett Soa avsnitt innan jag går och lägger mig. 
 
Fick duscha Frasse igår då han luktade skitäckligt när han kom in igår. Konstigt nog så sa han inte så mycket om att bli blöt. Trodde han skulle bli galen med tanke på att katter brukar hata vatten, hahah. Konstig katt det där!
 
 

Maskeradfest

Igår när jag slutade skolan så åkte jag hem och fixade lite innan jag hoppade i duschen. Sen gjorde jag mig iordning och då kom också Matilda hit. Så började vi dricka lite här innan vi åkte till Karlstad för att gå ut på Nöjesfabriken, där det var maskeradfest. Det var sjuukt mycket folk så det var helt kaos där inne. Och när man skulle på toa eller komma intill baren fick man stå och vänta hur länge som helst och brottas med 100 andra. Det var väldigt jobbigt i början men sen när vi kom igång lite så brydde man sig inte så mycket längre. Hade en rolig kväll! Kom hem väldigt sent så la mig inte förens klockan var halv 4 ungefär. Hann alltså inte sova i mer än fyra timmar innan klockan ringde imorse halv 8. Då var det bara att stiga upp och bege sig mot skolan för att skriva högskoleprovet. Ångrade lite smått imorse att jag hade skrivit upp mig till det. Har suttit halvdöd hela denna dag och skrivit alla delprov, väldigt segt. Vi blev klara strax efter fyra så då var nästan hela dagen borta. Menmen! Det var skönt att komma hem och lägga sig i soffan, la mig och försökte sova en stund men kunde inte somna av någon anledning. Så ikväll blir det lugnt för min del. Ska lägga mig framför några Soa avsnitt nu med chips och godis, inga fel! 
 
Har inga bilder på hur vi var utklädda. Men jag hade bara vanliga festkläder och en sån här ögonmask på mig! 


Contiez - TRUMPSTA!!


Don't be afraid to change. You may lose something good but you may gain somthing better.

Jobbade igår som sagt, sen satt jag med ett skolarbete typ hela kvällen innan jag slog huvudet i kudden. 
Idag hade jag en ganska slapp dag i skolan ändå. Imorse när jag stod och gjorde mig iordning så fick jag reda på att första lektionen var inställd så jag började inte fören efter lunch. Vääldigt skönt, la mig i soffan och kollade på Soa hela förmiddagen. Slutade jag även tidigare än vanligt förut så då gick jag till gymmet innan jag åkte hem. 
Köpte thaimat till mig och älskling  förut och nu har vi bara slöat i soffan och han har packat. Imorgon åkte han till London och är borta tills på måndag. Inte kuul, kommer sakna honom! Men inte så många dagar som tur är! :) 

22 oktober

Inte skrivit nu på några dagar. Sista veckan innan lovet nu och det känns väldigt bra. Ska bli skönt att ha en veckas lov även om jag kommer jobba varje dag 10-18. Slipper fortfarande skolan och plugg i en vecka och det är aldrig fel.
Tycker veckorna går jättefort nu faktiskt, vi är redan framme vid höstlovet och sen är det inte alls långt kvar tills det är jullov. Så studenten närmar sig fort!
Igårkväll var jag hos Tilda så klippte hon mig och sen färgade vi håret på varandra, skönt att bli av med min groteska utväxt! 
Idag när jag slutade skolan gick jag till gymmet. Sen var jag och handlade innan jag åkte hem. Gjorde iordning mat till mig och älskling och sen hoppade jag i duschen. Nu blev jag sittande här framför Solsidan som jag missade i söndags. Ska snart hoppa i sängen, imorgon har jag lite sovmorgon för en gångs skull! Och på eftermiddagen ska jag jobba. 
 

Lördag!

Igår blev jag helt ledig från skolan igen. Fast är ju på Rolls-Royce på fradagar så blev ingen skillnad typ. Sen jobbade jag hela eftermiddagen. Och kvällen bestod av tacos, Idol och chips hos Tilda och Robin. 
 
Idag har jag jobbat, gick ganska segt och jag är väldigt trött så det var skönt att komma hem och lägga sig i soffan en stund. Har legat och kollat på Soa men nu måste jag hoppa i duschen och sen göra mig iordning. Ikväll hade jag tänkt att åka till Ölme där det är Halloweenfest, men ska vara nykter och chaufför om det behövs! :)
 
 

16 oktober

Igår fick jag hoppa in och jobba när jag slutat skolan. Sen satt jag och pluggade hela kvällen eftersom vi hade prov idag. 
Idag har jag också jobbat. Men har typ varit ledig från skolan, hade bara provet imorse så när det var klart gick jag till gymmet. Sen hem för att duscha och göra mig i odning för jobbet.
När jag kom hem förut höll älskling på att laga mat. Inga fel, jättegott var det! Nu sitter vi framför tvn, kommer nog inte vara vaken allt för länge ikväll för är så himla trött! Och imorgon är det en lång dag i skolan... 
 
 

Bare Minerals påfyllning!

Idag fick jag lite smink på posten som jag hade beställt från Victoria. Alltid lika kul att köpa smink därifrån! Den här gången köpte jag en vanlig primer, en ögonprimer, en concealer, en facial cleanser som är jättebra att tvätta bort sminket med. Och till sist en Blemish Remedy som är ett puder man använder på finnar och andra orenheter i ansiktet. Tycker att det funkar jättebra så det är verkligen att rekomendera! 
 
Var på gymmet imorse och körde ben. Sen när jag var hemma och gjorde mig iordning inför skolan så fick jag reda på att jag var helt ledig idag för att vi fick jobba hemma sista lektionen. Inga fel! Så jag har suttit hemma och pluggat nästan hela dagen, vilket var välbehövligt! Fick även badrummet städat och så har jag dammsugat. 
Nu ska jag göra en kycklingsallad till kvällsmat! 
 
 

13 oktober

I fredags fick jag hoppa in och jobba efter skolan. Sen när jag kom hem gick jag och älskling över till hans föräldrar där vi var bjudna på mat. Frida har varit hemma i Värmland i helgen så hon lagade jättegod mat till oss. Trevlig kväll! Senare på kvällen åkte jag till Tilda och Robin en sväng. 
Igår stod det jobb på schemat och sen var jag på gymmet innan jag åkte hem. Då gjorde jag mig iordning för att åka ut med Tilda och ta lite kort. Sen på kvällen åkte vi och hälsade på Sigge som låg hemma och var sjuk. 
 
Idag har jag varit i Rudskoga där det var kalas för min brors flickvän. Jag blev inte så långvarig för att jag behövde hem och plugga. Inte för att något fastnade i mitt huvud men... Får se hur det går på provet på tisdag! 
Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon börjar jag inte förens efter lunch så ska försöka hinna med gymmet innan skolan!
 
 
 

Höstbilder

Blev en kort dag för mig i skolan idag, på förmiddagen hade vi volleyboll turnering och sen fick vi grillade hamburgare. Drog hem efter det för att jag frös så, la mig i soffan en stund innan jag cyklade till gymmet och körde ett pass. Sen har jag inte gjort så mycket mer, va ute med kameran en sväng förut när katterna var ute och lekte. Sen när älskling kom hem från gymmet gjorde vi våfflor och sen hamna vi här framför tvn. Nu ska jag gå och lägga mig, upp tidigt imorgon för att åka ut till Rolls-Royce och fortsätta med gymnasiearbetet. 
 
 

Detoxkur

Halva skolveckan har nu gått och plugget har kommit igång känner jag. Nästa vecka har vi två prov så måste ta tag i det nu. Inte kul! Fick hoppa in och jobba i mådags och igår så har varit långa dagar. Men hann med gym i måndags efter jobbet iallafall och så körde jag ett pass imorse eftersom jag hade lång sovmorgon idag. Hade bara en lekton idag så det var skönt! Lunchade med mamma och sen tog vi ett varv på marken innan jag började jobba kl 2. Seg eftermiddag på jobbet idag och jag har sån fruktansvärd träningsvärk i benen så kan knappt gå, haha... 
Imorgon har vi frilufsdag med skolan, vi skulle gå på tipspromenad och sen ha volleyboll turnering på eftermiddagen, känns ju sådääär kul.
 
Har tänkt att prova en detoxkur. Detox betyder avgiftning och det rensar kroppen från gifter och slaggprodukter som man samlar på sig från tex. mat, mediciner, avgaser, cigarettrök osv. Har hört och läst att det ska funka väldigt bra och även ger en mer energi och en hälsosammare livsstil. Så täntke att det var värt att testa! Valde den kuren som man dricker, med hallon och tranbärsmak. Man blandar 12ml med ungefär 1,5l vatten och så dricker man det under hela dagen, så håller man på i 20 dagar. Men äter gör man som vanligt! 
 

6 oktober

Ett tag sedan jag skrev här nu. Har jobbat under veckan, alla dagar utan i torsdags. 
I fredags var jag hos Tilda på kvällen, vi åt tacos och sen kollade vi, Robin och Sigge på skräckfilm, The Conjuring. Sjukt läskig och äcklig film så var lite svårt att sova sen när ja kom hem, haha. 
Igår så jobbade jag under dagen och körde jag ett pass på gymmet innan jag cyklade hem. Gjorde mig iordning och sen åkte jag ner till Rudskoga där det var 30års kalas för min storebror. Han fyllde i april men då höll dom på att renovera köket så blev kalas/fest nu istället. Fick jättegod mat och så fick vi alla veta den goda nyheten att Victoria kommer hem till Sverige några dagar i november. Ska bli så himla kul att träffa henne och vara hela familjen/släkten samlad igen, det är ju bara hon som fattas när vi har våra släktträffar här i Sverige. Saknar henne så otroligt mycket hela tiden, min fina storasyster! ♥
Sen lite senare på kvällen så åkte jag vidare till Bäckhammar där det var fest hos Tommy. Hade en helt okej kväll! Kom hem vid 2 någon gång tror jag och då somnade jag direkt! 
 
Idag har det varit en slö dag, förstökte sova så länge som möjligt och sen låg jag i soffan framför Soa en stund. Med myskatterna i knät såklart! Sen när jag och Daniel varit och hämtat min bil i Bäckhammar så åkte jag och Tilda och delade på en pizza. Satt fint det! Satt och pratade om allt möjligt en bra stund innan vi åke hem. 
Nu sitter jag och älskling framför tvn och ska kolla på Wallander. 
 

No excuses

Idag efter jobbet så gick jag och köpte mig ett gymkort, på Fitness 24 Seven. Har tänkt göra det länge men har varit för lat helt enkelt. Men nu ska jag ta och komma igång med träningen har jag bestämt mig för! 
Jobbade idag som sagt, även igår fick jag hoppa in de sista två timmarna innan stängning. Förut innan jag åkte hem var jag och hämtade ut min nya jacka, älskar den! Sen gjorde älskling mat till oss och nu hamnade jag här. Ska snart titta på Hollywoodfruarna! :)
 
 

Instagram: ronyakarlsson