Solig helg

Denna helg har varit väldigt bra! I fredags kväll var det taco och Lets Dance mys hos Tilda och sen sen skjutsade vi Thom och Ricke till Karlstad.
Igår jobbade jag och när jag slutat tog Tilda och jag en promenad i skärgården, riktigt härligt i detta väder! Sen bestämde vi oss för att dra till Thaien och äta, alldeles för gott så man rullar nästan fram efteråt haha! Senare på kvällen drog vi upp till Ricke där han, Thom och Halle var. 
 
Idag har jag och älskling varit nere i Rudskoga hos mina föräldrar. Träffar dom så sällan så det var kul att spendera dagen där! Det blev grillat och massa prat. Nu är vi hemma igen och sitter bänkade framför tvn! 
 

Blöt katt

Äntligen är torsdagen över, lång dag i skolan och dagen allmänt slö dag. Slutade skolan klockan 4 och då drog jag till gymmet. Sen hem och sätta sig framför tvn med mat. När katterna kom med Daniel in så var Carlos helt genomblöt och skitig, lera eller något. Han måste ha ramlat i ån, haha! Så vi tog och duschade av honom, vilket inte alls uppskattades. 
Imorgon är jag helt ledig, såå skönt! Lyckades förhandla bort den enda lektionen vi skulle haft imorgon. Ska istället försöka skriva klart min uppsats men annars blir det nog lugnt!
 
Hahaha han ser så rolig ut, dör lite åt första bilden! Om blickar kunde döda haha. 

Det rullar på

Måste säga att dagarna går riktigt fort nu för tiden! Veckorna flyger förbi och det rullar på i skolan, just nu har vi haft några sjuka lärare vilket har betytt att vi har haft ganska många hål. Det har varit skönt! Denna vecka har vi ingen svenska alls då vår lärare är bortrest. Men blev inge mindre jobb för det dock... Han lämnade oss med en uppsats som ska vara klar på måndag när han kommer tillbaka, jättekul! Började med den förut iallafall så att jag slipper sitta hela helgen och skriva. 
Annars så har jag bara haft en lektion i skolan idag, den var under förmiddagen. Sen drog jag till gymmet efter vi ätit på skolan. Körde bara cardio idag, en halvtimme på cykeln och sen tabata intervaller på bandet. Efter det gick jag och solade i en kvart. Känner att jag behöver börja lite på min bränna nu, vill ju vara lite brun till studenten! 
Daniel fixade mat till oss förut och sen har vi suttit framför tvn hela kvällen typ, tittat på Top Model och Sveriges Mästerkock. Lång dag i skolan imorgon så nu ska jag snart lägga mig!
 

Första grillningen iår

Igår samlade vi ihop oss ett gäng och grillade hemma hos Sara och Robert. Vi hade det jättetrevligt och det var så gott med grillat!!
 
Idag satt jag och pluggade en stund men sen drog Tilda och jag till pizzan och åt. Nu under kvällen har vi varit några stycken uppe hos Halle och spelat bingolotto osv. Men nu blir det att sova, imorgon ska jag upp till tandläkaren innan skolan börjar. Ska bli bedövad och få lagning i en tand, tjohoo...
 

Skön dag

Har bara haft en lektion i skolan idag, och den hade jag nu under eftermiddagen så imorse blev det sovmorgon! En liten iallafall, vaknade redan vid halv 10 så gick upp då. Drog till gymmet och avverkade någon timme där och sen gick jag lite ärenden på stan. 
Nu ska jag lägga mig i soffan en stund och kolla på Vampire Diaries. Ikväll ska jag till Tilda, tacos först och sen får vi se vad vi hittar på för skoj! :) Helgen förövrigt kommer nog fyllas med en hel del plugg. Två arbeten ska skrivas klart och det ena ska in på måndag, plus att en upp "test"uppsatts inför NP ska påbörjas. Puuh...

Balklänning beställd!

Nu har jag tillslut bestämt mig för en klänning! Känns som att jag har kollat på varenda sida med balklänningar nu, haha. Så nu fick det bli den här innan jag hittar någon annan och börjar tveka. Men vilken det blev får ni se i juni! ;) 
 
Idag hade jag en skön dag i skolan, sovmorgon till 11 och sen hade vi bara en lektion. Så slutade vid lunch och då drog jag till gymmet. Sprang/gick 5km och körde rygg och axlar. Sen åkte jag och Daniel och handlade innan vi gjorde mat.
Nu sitter vi och kollar på Sveriges Mästerkock, sen tänkte jag hoppa in i duschen!

16 mars

Då var det söndag igen, helgerna går alldeles för fort! Även denna helg har varit skapligt lugn för min del. I fredags blev det tacos och Let´s dance hos Tilda i vanlig ordning. Igår jobbade och tränade jag på dagen, sen på kvällen var jag och älskling hemma och myste i soffan med godis. Men senare på kvällen drog Tilda och jag till en fest, men blev inte där så länge eftersom de flesta skulle ut på krogen. Stod och pratade med folk och sen skjutsade jag hem några innan det blev hem och sova. 
 
Idag gick jag upp skapligt tidigt för att jag skulle och gymma med Daniel. Jag följde med honom till badhuset och körde armar, rygg, axlar och lite mage. Jag ville ha hjälp med lite övningar och se så jag gör rätt, eftersom jag är nybörjare så tycker jag det är svårt att veta när man gör helt rätt, och vad som är fel.  Fick mycket tips och råd om vad jag ska tänka på osv. Är glad över att jag har Daniel som pushar mig och hjälper mig så gott han kan med att uppnå mina mål. Utan det stödet hade jag inte haft samma diciplin som jag har nu med träningen. Bästa ♥
 
Under eftermiddagen åkte Tilda och jag till Sara och Robert och hälsade på. Kollade in radhuset dom nyss flyttat till och sen blev det fika och prat! Sen när jag kom hem gjorde jag mat till mig och älskling, sen har vi bara suttit framför tvn. Är riktigt trött så ska nog lägga mig snart. En ny skolvecka väntar och den verkar inledas med snö ser det ut som, usch... Vill inte ha mer snö och kyla, det är dags att bli vår nu tycker jag! 
 

Believe you can and you're half way there

Lite motivation!
 

Hejheej!

Dålig på att blogga under den senaste tiden... Iallafall så hade jag en lugn helg, jobbade i lördags och sen spenderades kvällen hemma hos Tilda med henne och Hanna, vi tittade på Melodifestivalen och åt massa gott! Under söndagen låg jag i soffan och tittade på serie. Städade lite här hemma också sen va jag och tränade. 
 
Har inte orkat skriva något under denna vecka för jag har varit så trött. Vaknar under nätterna och inte kunnat sova... Och har inte haft så mycket att skriva om, har bara varit i skolan och sen på gymmet. Har även försökt få undan lite skolarbeten men har lite kvar att skriva och lämna in. 
Förövrigt så är det så himla härligt att det äntligen börjar bli vår ute! Solen tittar fram och vårjackan är på, underbart!! 
 
Väldigt tråkigt blogginlägg meen ville iallafall uppdatera lite! :)

Lite nytt

I onsdags när vi var klara på universitetet kom Daniel och hämtade mig så drog vi till Chilli och Ikea. Köpte nytt soffbord, tv-bänk och klädhängare till hallen. Blev mycket bättre i vardagsrummet nu! Lite större bord och en bättre och snyggare tv-bänk. Fick även med oss lite andra småsaker hem, tex ljusstaken ni ser på bilden och dioder som vi satte bakom tvn. 
 
Igår efter skolan hoppade jag in i duschen och sen gjorde mig iordning. Det var 100-dagars festen på Nöjesfabriken igår kväll och jag följde med Matilda, Elin och Amanda dit. Förfestade hos Elin innan vi tog bussen till Karlstad vid 10. Sen fick vi stå i kö i säkert 45 min innan vi kom in. Det var inte så överdrivet mycket folk men vakterna verkade knappt släppa in folk så därför tog det lång tid. Och de som stod längst bak i kön tryckte som idioter så vi blev som pannkakor mellan allt folk. Trött jag blir på folk... När vi väl kom in så hann vi inte va där mer än några minuter innan det blev massa strul så vi fick åka hem igen, haha... Lite träligt men inte så mycket att göra åt! 
 
Idag valde jag att vara hemma från skolan. Skönt att bara ligga i soffan och slappa! Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen åka till maxi. Ikväll ska Tilda och jag ha taco och Let's dance mys! :)
 

Tankar om att plugga vidare

Måste säga att besöker på universitetet i onsdags gjorde mig ganska sugen på att plugga vidare, eller mer sugen kanske jag ska säga. För något är det ju som lockar med universitetet!
Konstigt nog så känns det inte längre så jobbigt att kanske läsa tre eller fyra år till efter gymnasiet. För något år sedan var jag helt inställd på att jag skulle ta ledigt från studierna i ett tag för att jobba och känna efter om jag verkligen orkar plugga mer. Men nu överväger jag att fortsätta plugga direkt så man inte blir bekväm med att jobba och ha en helt okej inkomst. Då kommer det kanske vara svårt att gå tillbaka till skolbänken igen efter ett par år. Men jag vet inte än, inte lätt detta!
 
Var iallafall och lyssnade närmare på rättsvetenskap och biovetenskap i onsdags. Rättsvetenskap var ingenting för mig konstaterade jag fort. Jag tycker rättskunskap och juridik är spännande men det programmet var inte alls som jag hade förväntat mig.
Men biovetenskap verkade spännande! Där kan man välja att inrikta sig på antingen biomedicinsk analytiker eller receptarie och det tycker jag verkar kul. Det är det spåret som intresserar mig mest för tillfället. Men just nu kan jag inte söka in till det programmet för att jag inte har all behörighet som behövs, så jag kommer behöva läsa ett naturvetenskapligt basår först. Och bara det slukar ett år, sen om jag kommer in på biovetenskap ska jag plugga minst tre år där (man kan även läsa ett fjärde år om man vill få magisterexamen). Kommer jag verkligen orka det? Och är det verkligen det jag vill syssla med i framtiden? Vet ingenting just nu, jag har inget självklart svar på vad jag vill göra i framtiden. Men för att ta reda på det måste jag testa mig fram och känna efter vad som känns rätt. Vet iallafall att jag kommer söka in på några program nu i vår, så får jag ta ställning till vad jag vill göra sen när jag väl får svar på ansökningarna. 
 

4 mars

Idag har jag halvsovit mig igenom skolan, somnade sent igår så är riktigt trött! Började tidigt idag också och känner att jag inte riktigt är omställd efter lovet än! Drog till gymmet efter skolan, var även där igår. Skönt att röra lite på sig efter den onyttiga helgen, haha! Men just nu är inte träningsmotivationen på topp så det går lite halvtrögt på gymmet...
När jag kom hem satte jag mig och kollade igenom Top Model avsnitten som jag hade missat. Och sen dess jag knappt lyft mig från soffan någonting, slö dag! Tänkte hoppa i duschen snart och sen gå och lägga mig Imorgon blir det ingen skola för då ska vi till Karlstad och besöka universitetet. Kommer få lite information och sen får vi gå på lite seminarium och kolla lite på några linjer som är intressanta. Jag tänkte kolla lite mer på naturvetenskapligt/tekniskt basår och biovetenskap. Får hoppas det blir en bra dag och att jag får lite mer klart för mig vad jag vill läsa på universitetet! Kommer söka in till några linjer iallafall men jag har inte bestämt mig för om jag ska börja plugga dirket efter sommaren, beror helt på hur det ser ut på jobb fronten!
 

Ett och ett halvt år

I ett och ett halvt har du nu varit min. Jag är världens lyckligaste vid din sida. Det är i din famn jag hör hemma.
Du är den bästa och finaste jag vet. Jag älskar dig så otroligt mycket Daniel! ♥

Shopping

Detta handlade jag i Stockholm igår. Plus att jag köpte en liten present till Daniel! :)
 
Allt detta är från H&M.
 
Detta är från Bikbok, den gråa toppen är urskuren och omlott i ryggen!
 
Denna topp från Zara får mig att längta ännu mer till sommaren!
 
Hittade äntligen en långärmad träningströja! Från Intersport.
 
Tycker det är jäkligt snyggt med sneakers så jag införskaffade mig ett par! Från Skopunkten.

Svar på kommentar

Hej! Vart köpte du skorna? Super snygga :)
 
Dessa snyggingar hittade jag på XXL. Men dom finns säkert på fler ställen! :)

Hemma från Stockholm

Vid halv 10 var vi hemma i Kristinehamn. Skönt att komma hem även om vi har haft en jättebra helg i Stockholm! Vi var så trötta på tåget hem, eller övertrötta rättare sagt så vi satt och skrattade åt allt möjligt, haha... Måste säga att vi hittade i Stockholm förvånadsvärt bra, trodde vi skulle yra runt som bare den men det var inga problem. 
Idag har vi gått runt och shoppat hela dagen och har hittat en hel del fint. Det visar jag imorgon! Sen satte vi oss på Pizza Hut i väntan på tåget. 
 
Avicii igår var grym!! Sån jäkla känsla att vara där och såå bra konsert!
Tack världens bästa vän för en superbra helg! ♥

Instagram: ronyakarlsson