24 juni

Idag slutade jag tidigare från jobbet så åkte jag, mamma och Fannie till Karlstad och shoppade lite. Fick med mig ett linne, shorts och en bh. Idag har vi även beställt hem en ny mobil till mig eftersom min nuvarande inte riktigt funkar som den ska efter simturen i toaletten. Fick bli en Samsung Galaxy s3, får hoppas att den hinner komma denna vecka! 
Var förvbi maxi förut innan jag fick skjuts hem och hämtade ut några paket från Members. Nu sitter jag hemma i soffan och ska snart göra något att äta. :)
 
 

Långhelg

Ännu en helg har gått nu och jag laddar upp för en ny jobbvecka! I fredags var det midsommar och det blev en lugn myskväll för mig och älskling. Vi åt grillat och sen la oss i soffan framför en film med massa godis. 
Igår tog vi tag i vårt hem och städade och plockade iordning massa, hade även tvättid. Sen under kvällen var jag hos Tilda och Robin och åt tacos och sen kollade på film med dom och Sigge. 
Idag har jag pluggat körkortsteori under förmiddagen och sen var familjen bortbjudna till min låtsas/extramormor och hennes nya karl som bor längst ute i skärgården. Vi fick god mat och efterrätt och satt ute på altanen och hade det trevligt. Nu sitter jag med körkortsboken i knät framför tvn. :)
 
 

Don't move the way fear makes you move. Move the way love makes you move.

Har inte så mycket roligt att skriva här för tillfället. Min vecka har bestått av jobb 10-18 varje dag och mer än så har jag inte gjort om dagarna. Kommer hem och äter mat och sen blir det en stund framför tvn/datorn innan läggdags. Är så trött om dagarna också för jag har så svårt att somna på kvällarna.
Idag när jag kom hem från jobbet åkte jag ut och övningskörde med mamma. Handlade lite också så gjorde jag mat när jag kom hem. Jag och älskling ska snart gå och lägga oss nu, får hoppas att jag har lättare för att somna idag! Imorgon är det sista jobbdagen för den här veckan, skönt med långhelg! 

De senaste dagarna

Ett bra tag sen jag skrev här nu. Har haft fullt upp under dom här senaste dagarna. I onsdags kväll var jag ute på Bells med Tilda, Robin, Sigge, Wernersson, Emil och Jonas. Hade riktigt kul under kvällen men sen när jag kom hem mådde jag mindre bra, haha. Så i torsdags morse tyckte jag inte att det var kul att fylla 18 längre... Men tack alla som var med för en riktigt rolig kväll!! Senare under torsdagen åkte jag, mamma och Fannie till Karlstad för att fira min kusin Victor som tog studenten.
I fredags tog Tilda studenten, så vi var i Filipastad när hon gick ut och sen firade vi henne i en lokal här i stan. Sen på kvällen åkte, jag, Tilda, Elinne, Robin, Emil, Emil och Wernersson till parken i Filipstad där det var studentfest. Så det blev en väldigt sen kväll, somnade direkt när jag kom hem. 
Igår morse släpade jag mig upp till jobbet trött som ett as. Så det fick bli en slapp lördag hemma igår. Jag och älskling åt tacos och sen var vi över till svärförädrarna och spelade kort en stund på kvällen. 
Idag sov jag länge, gick upp vid 1 och åt frukost. Sen på eftermiddagen cyklade jag upp till Tilda och var hos henne en stund. Nu är jag hemma igen och sitter framför Wallander med älskling. Snart blir det nog sängen, imorgon börjar jag jobba så då är sommarlovet slut för min del..!
 
Fyfan va du är braa!!
 
 

18!!!

Vi firade ju mig i söndags så idag har det varit typ en helt vanlig dag. Jag jobbade till två och sen gick jag till Kippet där Tilda satt och blev fin i håret inför sin bal. Så hela eftermiddagen har jag, Robin, Sigge och Tina spenderat i Filipstad på Hennickehammar där Tilda har sin bal. Hon var så himla vacker!!
När jag kom hem var älskling iväg på träning och på bordet hade han ställt fram mina paket och en bukett rosor, jag som är så nyfiken hade jättesvårt för att låta bli dom fram tills han kom hem. Fick ett par löparskor från Nike, Nike träningslinne, Nike springbyxor och två navelpiercingar. Tack så mycket älskling! ♥ Nu har jag fått allt som jag önskat mig, väldigt nöjd över presenterna. Under kvällen har vi gjort egen pizza och bara myst! Nu ska jag snart gå och lägga mig, har haft en bra födelsedag! Imorgon jobbar jag på eftermiddagen och sen blir det utgång på kvällen. :)

Tildas bal

 

Du är det finaste jag vet! Älskar dig

18års kalajs

Idag har vi haft kalas för mig nere hos mamma och pappa, vi var en hel del folk. Åt god mat och fika ute på altanen och jag fick fina presenter! En Michael Kors klocka, serverings/tacoskålar, presentkort, Thomas Sabo berlock och pengar. Fick även jättefina Thomas Sabo örhängen av bästavän igår! Ska lägga upp bilder på allt på tisdag när jag fått Daniels present också.
Nu är det bara två dagar kvar tills jag fyller, så göött! Kommer bli en hård vecka med utgång både onsdag och fredag, men kul ska vi ha!
 
Hade en jättebra dag med fina familjen, släkt, svärföräldrarna, älskling och vänner!

Studentfirande

Gud va avundsjuk jag är på alla som tog studenten igår!! Längtar så tills det är jag som står där på flaket och skriker halsen av mig, bara ett år kvar nu! Känns som att det är så långt kvar men ändå så kort på något sätt. 2an gick faktiskt fort så jag tror att 3an också kommer göra det.
Var nere på stan igår och kollade när studenterna sprang ut och när dom åkte flak. Sen var Tilda och jag på först Elinnes studentskiva och sen Karros innan dom skulle iväg och åka flak igen. På kvällen blev det lugnt för våran del, tittade på en film hemma hos Tilda innan jag gick hem och la mig.
Idag har jag jobbat till 2, sen blev jag hämtad så åkte jag och Tilda ner till Karro för att sminka henne inför balen. Hon blev så fin så! 
Nu sitter jag hemma och väntar på att familjen ska komma in och hämta mig. först ska vi äta pizza och sen ska jag med hem till Rudskoga och sova där inatt, umgås lite med familjen vilket görs allt för sällan tyvärr... Vi ska förbereda inför mitt 18års kalas som är imorgon, baka bullar och lite sånt. :)
 
 

Sommarlov!

Äääntligen har vi sommarlov! Hade avslutning i skolan imorse, träffade klassen en timme och sen var det samling i aulan där rektorn prata lite och det delades ut lite stependium. Det höll inte på så länge så jag passade på att gå ut och lägga mig i solen när jag kom hem. Blev kvar där nästan hela dagen, har även tvättat hela dagen. Förut cyklade jag upp till lisas höjd och sprang ett varv runt spåret där, väldigt skönt! Sen när jag kom hem igen gjorde jag iordning kycklingsallad, blev väldigt gott! Snart kommer älskling hem och ikväll blir det nog att sitta framför tvn. Och självklart njuta av ledigheten! :)
 

3 juni

Några dagar sedan jag skrev här nu, det har varit riktigt skönt med helg nu när alla skolarbeten är klara. I fredags var jag hos Tilda och Robin och åt tacos, Emil kom dit också. I lördags så jobbade jag och direkt när jag slutade åkte jag med svärföräldrarna ut till ölme och kollade på fotbollsderby, Ölme mot Villastaden. Sen på kvällen drog jag ut på fastingen med Tilda och Robin på kvällen, kom ju dock inte in i öltältet med dom så jag åkte virvelvinden med några innan jag knallade hem. Så det blev en rätt tidig kväll för min del. 
Igår så följde jag med Daniel till gymmet under förmiddagen, sen när vi kom hem drog vi igång och städade. Efter det lagade älskling jättegod mat till oss, lövbiffgryta med ris och sallad. Under kvällen var vi över till hans föräldrar och satt och pratade på altanen en stund. Sen blev det mys hemma framför tvn med godis resten av kvällen. :)
Idag hade vi ingen riktig lekion i skolan, det var någon invigning utav de nya solcellerna och landshövdingen var på besök. Så jag kom hem ganska tidigt och då satte jag mig och pluggade körkortsteori. Var även ute och övningskörde en stund när mamma slutade. Nu under kvällen åkte Tilda och jag till solariumet och bättrade på brännan litte! 
Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 9 månader, love you! ♥
 

Instagram: ronyakarlsson