I filled it up with lovin' and I watch it explode.

Imorse när vi vakna gick Daniel ut till tv rummet och spelade tv-spel. Så jag kunde sova vidare utan att han skulle ligga och bråka med mig. Jag kom upp vid halv 2 ungefär och då åkte vi bort till gymmet, var där i lite mer än en timme och det var riktigt skönt att gymma för nu var det några dagar sen. När vi kom tillbaka till Daniel lagade vi lite mat och satte oss framför tvn. Sen var jag tvungen att gå och möta upp Tilda för att vi skulle iväg på zumba, såå kul! Kom inte hem för så längesen nu, ska äta lite och sen duscha. Måste även plugga lite matte innan jag ska få hem till Daniel igen. Så ska vi nog se på Beck ikväll. :)
 
Tur att han vet sin plats iallafall!

Words can break someone into a million pieces, but they can also put them back together.

Igårkväll var Tilda hos mig. Vi åt tacos och sen satt här och pratade, plockade ögonbryn och skrattade massa! Hon blev hämtad vid 12 någon gång och då satt jag och väntade på att Daniel skulle komma hit och sova med mig. 
 
Idag ringde klockan tidigt för att jag skulle jobba. Jobbar fyra lördagar i rad nu, vilket inte känns så kul.. Trött som ett as släpade jag mig upp och så fick jag skjuts bort till jobbet. När jag kom hem igen satte jag mig i soffan och kollade oth en stund. Sen kom Amelie så skulle vi åka ner till åtorpsmarken med Sandra. Gick en sväng på marken där de flesta höll på att plockade ner sina saker. Sen åkte vi till Gunbritt där vi fick mat som varje år när det är åtorpsmarken. Satt där en stund och tjata med alla, så var det dags att åka hem. 
Kom hem för en stund sen, ska snart hoppa in i duschen så får vi se vad det blir ikväll. Blir antagligen ganska lugnt, jag och Daniel kanske ska åka en sväng till björneborg där Tilda och Robin är barnvakt till Tildas småsyskon. :)
 
You're the right wing and I'm the left. So let us just fly!
 

Gravity sucks, I want to fly.

I onsdags var det fullt upp hela dagen. Gick i skolan till halv 4 och sen gick jag hem för att äta lite. Sen skulle jag vara barnvakt så cyklade bort till pojkarna och Chris vid halv 5 och var där till 7 ungefär. Så cyklade jag hem i regnet. Daniel kom till mig lite innan 8, då gick jag och duschade och sen kollade vi på Bonde söker frun. 
När vi satt där i soffan började det låta ute på min balkong. Tänkte inte på det så mycket men sen när det dundra till ordentligt kollade jag upp och såg någon stå och hålla i räcket. Försökte få Daniel till att gå och titta men det vågade han självklart inte haha. Fick göra det själv och då höll jag på och få hjärtinfarkt när Tilda stod ute på balkongen. Fyfan va rädd jag blev haha! Det är min mardröm om nätterna att jag ska vakna av att det är någon på balkongen!
 
Igår var en ganska skön dag i skolan, inställd sista lektion så jag slutade halv 3. Gick hem då och fixade lite innan Daniel kom och hämtade mig för att vi skulle till Karlstad och shoppa. När vi kom dit fick vi reda på att det va någon tjejkväll så det var ju folk överallt! Man fick trängas för att komma in i Mitt i City, även in och ut i affärerna. Men nästan alla affärer hade 20% så hittade några billiga plagg. Daniel köpte jeans och några tröjor, jag hittade en tröja, ett linne och en vinterjacka. När vi var klara åkte vi förbi Max och åt innan vi åkte hem. 
 
Just nu sitter jag i skolan och har haft engelska. På bildlektionen sen ska vi på något konstmuseum, inte speciellt taggad på det.. 
 

There is no way to heppiness, heppiness is the way.

Igår var det ganska lugn dag i skolan, slutade kl 3 och då gick jag hem. Så kom mamma förbi med kameran så gick jag bort till Tilda sen när hon kommit hem. Gick ut och fotade Wilma och Tilda och Wilma tillsammans. Sen när vi kom in igen åt vi lite och sen satt framför datorn en stund. Gick hem innan 8 och hämtade lite grejer för att sen gå till älskling. Han låg redan i sängen och tittade på x-factor så jag la mig också. Så tittade vi på ensam mamma söker sen också innan vi somnade. 
 
Idag var det jobb direkt efter skolan. Kom inte hem fören halv 7 och då var Fannie redan här. Så gick vi bort till Tilda för att hon skulle klippa Fannie. Sen hem igen och då lagade vi mat och satte oss framför tvn.
Tittade nyss på x-factor och åt popcorn. Nu ska vi lägga oss och sova om en stund. :)
 
Bilder på Wilma!

'Cause I see sparks fly whenever you smile.

Igår åkte jag och Daniel ner till rudskoga som sagt, satt och pratade med mamma och pappa och kollade på körslaget med dom., Sen åkte vi in till stan igen, svängde förbi donken eftersom Daniel va hungrig och sen åkte vi hem till han. La oss i sängen och skulle titta på Avatar, men fick se nästan hela själv haha. Trött kille! 
 
Idag drog Daniel och Edström till gymmet vid 12, medans jag låg kvar i sängen och kollade på oth. Närt han kom hem igen gick vi och duschade och sen började det fotboll kl halv 3. Så Edström och Cristian kom och kollade med oss. Efter matchen åkte vi till Valentino för att dom skulle köpa mat, sen hem igen och kollade nästa match. Martin och Rikard kom då också, men jag gick hem då för att jag och Tilda skulle till gymmet. Körde i ungefär en timme och sen fick vi skjuts hem av Robin. 
Har precis ätit lite nu och ska duscha en snabbis innan jag ska till Daniel igen. :)
 
With you i know it's good, you're perfect to me. ♥

Spring för livet jag är ur balans.

Igår åt jag och Tilda tacos som vanligt, sen satt vi här en stund och åt chips och pratade. Så åkte hon till Robin och då tittade jag på oth och sen duschade innan jag blev hämtad av Daniel. När vi kom till honom gick vi och la oss direkt och kollade film. :)

Idag hoppade Daniel över gymmet så vi har bara legat och myst hela morgonen. Sen åkte vi och köpte pizza innan han skulle kolla fotboll med Christian. Då gick jag hem och duschade och gjorde mig iordning. Sitter och väntar på att han ska bli klar nu så ska vi åka ner till rudskoga och hälsa på mamma, pappa och Fannie! :)

I'm not scared anymore, because I know in the end fate will either bring us together or bring something better.

I onsdags var det en jobbig dag, fulproppad med lektioner och korta raster. Slutade iallafall halv 4 och då gick jag till stan, köpte ett träningslinne på intersport. Sen ringde Tildas mamma så jag gick dit direkt och tog med Wilma hem till mig eftersom hon va tvungen att åka bort. Så Wilma fick vara hos mig hela eftermiddagen. Jag satt och kollade på oth och sen lagade jag lite mat. Mamma kom förbi sen efter hennes möte, hon hade med sig klänningarna jag och Fannie ska ha när vi ska vara brudtärnor på Victorias bröllop. Men den passade inte alls, var helt felsydd till min kropp så det såg inte alls bra... Fannie kunde inte ha sin heller, på henne var den till och med för lång. Så får se hur vi ska göra, om dom ska sys om eller om Vickan ska få leta efter helt andra klänningar.
När Tina väl kom och hämtade Wilma igen så bytte jag om lite snabbt och sen gick bort till gymmet. Körde en timme och sen gick jag hem igen i mörkret. Så duschade jag lite snabbt och sen gick jag vidare till Daniel och sov där. 
 
Igår hade jag sovmorgon som vanligt, sen i skolan hade jag bara två långa lektioner och klassråd. Så jag slutade redan halv 3. Gick till lindex när jag slutade, när jag var på vip-kvällen där så fick alla en rabattkupong på 30% på alla toppar. Så jag köpte ett linne och nagellack. Sen gick jag förbi jobbet en sväng innan jag gick och mötte Tilda som kom från bussen. Vi gick hem till henne och lagade mat och satt och pratade. Sen följde hon med mig till maxi för att jag behövde handla. Efter det bytte vi om och gick till gymmet. Var där i en timme och sen hämtade Robin oss. Åt lite och slängde i en tvättmaskin innan Daniel kom till mig. Gick och duschade och sen la vi oss. :) 

Nu har jag webbdesign, snart lunch och sen är det tre lektioner kvar innan jag slutar. Sen blir det tacomyys!
 
Gick runt i skolan och samlade upp lite saker så att vi kunde göra en myshörna i klassrummet, får se hur länge det får stå kvar där haha.

I wanna see you move move shake shake now drop.

Idag har jag varit så sjukt trött så har suttit och nästan somnat på lektionerna.. Plus att det har varit så kallt att jag funderat på varför jag inte tog vinterjackan haha. Jobbde efter skolan också så idag var det en lång dag. Kom hem typ 20 över 6 och då satt jag här och väntde på att Fannie skulle komma från sin konfa. Så gick vi och åt pizza när hon kom. Sen har vi bara suttit här och pratat och jag har hjälp Fannie att plugga till samhällsprov som hon har imorgon. Nu ska vi snart gå och lägga oss :)


 

I had forgotten what it felt like to find someone you can't get enough of.

Var som sagt i stallet idag efter skolan. Men Harry halta lite så vågade inte rida honom. Fick bli att ta lite kort på Tilda och Sarino istället! :)
Efter stallet följde jag med hem till Tilda och åt lte sallad och la över bilderna. Sen tog jag med mig cykeln hem jag har nyss gjort lite matte. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer Daniel. ♥
 

You can't stop the waves, but you can learn how to surf.

Igår imorse kom jag och Daniel upp tidigt. Redan vid 9 åkte vi iväg till gymmet och körde i en timme. Trodde aldrig att jag skulle komma upp så tidigt på en söndag! Men det var nästan bara vi där så det var faktiskt riktigt skönt. När vi kom tillbaka till Daniel åkte han iväg med Edström för att kolla match och då bytte jag om och plocka ihop mina saker innan jag gick hem. La mig i sängen en stund och kollade oth. Sen tog jag en dusch innan jag åkte bort till Hall och tog hand om barnen. Var där till 6- halv 7 och sen cyklade jag till Tilda där hon och Robin var. Vi åt lasagne och satt och prata och sen kollade på X Factor innan jag gick hem. Var inte hemma speciellt länge utan gick bort till Daniel. La oss i sängen och kollade på Beck innan vi somnade. 

Nu sitter jag i skolan. Hade entreprenörskap imorse och där håller vi på och starta upp egna företag. Och idag har det varit en som jobbar på UF och en informatör från Näringslivs Samverkan som informerat massa och diskuterat våra affärsideér med oss. Min idé om att ta hem smink från England verkade inte så lätt att genomföra så jag gick in på fotograf spåret istället. 
Efter skolan sen ska jag och Tilda till stallet. Var så längesen vi var där nu, saknar att rida!
 
Fick några bilder av Lina igår på henne och Ella. Gud va jag saknar den fina ponnyn!

Life is a bitch, so learn to fuck it.

Igårkväll blev det fest hos Emil. Jag och Tilda gjorde oss iordning här efter att vi ätit och sen kom Robin också. Så fick vi skjuts av Amelie bort till Emil. Där var han, Jonas, Alex och Putte. Spelade ölspelet och "jag har aldrig", var riktigt trevligt. Blev dock väldigt trött senare under kvällen så jag drack inte så mycket. Framåt 1 kom Erving och hämtade mig Tilda och Robin så fick vi skjuts hem. Gick och la mig direkt.
 
Idag vaknade jag ganska tidigt, så satte på ett oth avsnitt innan jag gick upp. Sen var det zumbathon på galaxen och fy va jobbigt det var. Men verkligen hur kul som helst!
Gick hem sen när det var slut och åt lite, sen har jag bara legat och kollat på oth tills nu. Ska göra mig iordning lite och sen hoppas jag på att få träffa Daniel! :)
 




Light me up when I'm down.

Igår var jag i skolan till 4. Gick hem sen och åt lite innan jag cyklade bort till Hall. Lekte med barnen en stund innan vi åt och sen badade jag Sebastian. Sen var jag tvungen att cykla hem innan 7 för att jag skulle bort till Elin där det va Homeparty. Kom dit vid 7 och då satt vi och kollade i en katalog och höra om alla fina prylar. Hittade en jättefin silvrig ljusstake som jag beställde, tänkte att mamma och pappa ska få den i julklapp av mig och Fannie!
Jag och Tilda blev hämtade av Robin sen vid 9 och då fick jag skjuts hem. Plockade ihop lite saker och sen knallade jag bort till min Daniel. Vi kollade på film och så fick jag massage innan vi somnade. :) 
 
Nu har jag matrast, tre lektioner kvar innan jag slutar 10 över 4. Då ska jag gå och handla en snabbis om det inte är lika tråkigt väder som det är nu... Sen blir det nog tacomys med min bästa som vanligt! Får se vad som händer ikväll :)
 
 
 

Inspiration.



Sky above looking down.

Skola som vanligt idag, har varit så trött att jag suttit och sovit mer än vanligt på lektionerna.. Slutade halv 4 och då gick jag hem. Åt och kollade på några oth avsnitt innan jag och Tilda gick bort till badhuset. Var med på zumban där, men den var inte alls lika rolig som zumban på galaxen är. Så jag längtar till lördag då det är zumbathon på galaxen! Kom hem för en halvtimme sen nu ska jag hoppa i duschen innan Daniel kommer och hämtar mig. Imorgon har jag sovmorgon till kl 10 och det känns braa!

Everything is beautiful, but beautiful isn't everything.

Idag efter skolan var det jobb. Sen när jag slutade kvart över 6 gick jag hem och bytte om och och åt lite. Sen gick jag och Tilda till badhuset och köpte gymkort där. Bestämt oss för att komma igång med träningen nu! Efter att vi gymmat promenerade vi hem igen. Åt lite när jag kom hem och sen duschade jag. Nu sitter jag och installerar massa program på datorn eftersom jag körde om den idag i skolan så att allt försvann. Daniel kommer snart hit så sover han här :) 
 
 

Your hugs are my favorite.

Igårkväll åkte jag bort till empoli med Tilda och Robin och åt pizza. Och sen när Robin skulle dra gick jag och Tilda hem till Sigge och kollade på en film med han, Wernersson och Pär. Sen gick jag hem till Daniel eftersom han bor granne med Sigge, så åkte vi vidare till mig sen för att vi skulle sova här. 
 
Imorse var det jobbigt att gå upp, aldrig kul med måndag. Men ganska skön dag i skolan idag, tre lektioner och slutade kl 3. Då gick jag hem och satte igång och städa och diska. Va alldeles för längesen jag gjorde det nu så såg inte klokt ut här hemma. Sen när jag var klar med det gick jag ut på en timmes pw med Tilda och vovven.
Just nu sitter jag med datorn i sängen och försöker lära mig lite om bloggdesignen. Har ju webbdesign i skolan så har fått ett dokument där det står hur man gör olika hemsidor och hur man gör stilmallar med CSS. Men inte det lättaste jag gjort så gav upp nu. Hittade iallafall en ny färdig design som va lite bättre än den rosa haha. 
Ska nog kolla på något oth avsnitt nu innan jag går och lägger mig.
 

If your dreams don't scare you they're not big enough.

Inte skrivit nu på några dagar. Men i fredags iallafall så åt jag och Tilda tacos efter att jag slutat skolan. Sen gjorde vi oss iordning och började dricka här innan vi gick bort till Stefan på 20års fest. Var en rolig kväll, längtat efter en ordentlig festkväll så det var lyckat. Sov hos Daniel sen. 
 
Gårdagen var inte den bästa, vaknade upp med världens ångest. Åkte hem till mig vid 11 någon gång eftersom Daniel skulle och träna. Då la jag mig i sängen direkt och kollade på några oth avsnitt innan jag somnade i några timmar. Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning lite. Så kom Johan och hämtade mig och Tilda eftersom vi skulle vara barnvakt åt Hugo och Milo, så goa ungar! Satt i deras kök hela kvällen och bara prata efter att barnen lagt sig. Hörde endel konstiga ljud så vi satt där och var livrädda vissa stunder haha. Men Johan och Maria kom hem runt 12 någon gång tror jag det var. Då kom Robin och hämtade oss så åkte vi in till statoil så åt jag och Tilda korv. Sen fick jag skjuts hem till Daniel och sov där. 
 
Idag har vi bara legat i sängen och myst hela morgonen. Så fick Daniel sin present eftersom han fyller år idag. Sen skulle han och träna och då fick jag skjuts hem. Har ätit lite nu så ska sätta mig och läsa lite kemi. Så får vi se vad som händer idag :) 
 
Bildbomb!




 

Laugh when you can, apologize when you should, and let go of what you can't change.

Idag hade jag sovmorgon till 10, kommer ha det varje torsdag så det känns riktigt bra! När jag kom till skolan hade vi bara klassråd och matte, sen var kemin inställd så vi hade ett hål på nästan två timmar. Gick hem då och satte upp "Amor Vincit Omnia" på min vägg. Tog även lite kort och kollade på oth innan jag gick tillbaka till skolan för att ha entreprenörskap. Dom som vill ska starta ett UF företag under det här året, och jag kom faktiskt på en bra idé, så jag ska planera vidare på den och se om det går att genomföra. Sen gick jag hem igen och nu sitter jag här och grejar lite med bilderna i photoshop. Ska ta och äta något nu och sen ska jag till Daniel :)
 
 





3 sepember 2012.

I måndags efter jobbet gick jag med Felicia och åt på Orion innan jag gick hem. Så duschade jag och sen kom Daniel hit och sov. ♥
 
Igår var det skola som vanligt och sen jobbade jag till 6. Efter det gick jag hem och åt och bytte om så tog jag och Tilda en pw. Sen följde jag med hem till henne och färgade hennes hår innan jag gick hem. Packade lite saker och sen gick jag vidare hem till Daniel. 
 
Idag har det inte hänt så mycket annorlunda. Var i skolan och sen gick jag på stan en sväng och fixade en present. Sen gick jag hem för att äta lite och tvätta. Och sen gick jag tillbaka till stan för att Lindex hade någon Vip-shoppingkväll. Hittade ett linne, lite under kläder och andra småsaker. 
Nu är jag hemma igen och ska hoppa in i duschen innan jag knallar bort till Daniel. :) 
 
 
 

We walk away to see who will follow, we hide because we want to be found, we cry to see who will wipe away the tears, and we let out hearts get broken to see who will come and fix it.

I lördags åkte jag, Tilda och Robin till Tildas pappa i björneborg. Satt framför tvn och kollade på massa gamla kort från när Tilda, Alva och Anton var små. När jag kom hem sen tittade jag på oth i väntan på att Daniel skulle komma och sova hos mig. 
 
Igår var jag tvungen att gå upp tidigt för vi skulle åka hela familjen till Karlstad. Dom kom och hämtade mig framåt 11 så åkte vi och kollade på ny bil åt mamma. Hittade en röd Citruën c4 som hon tillslut bestämde sig för. Så på fredag ska hon åka och hämta den. Vi åkte sedan vidare till Filipstad, så gick vi ut på marken. Blev inga köp men Fannie hade självklart turen att vinna 200kg choklad när vi köpte lotter. Fick mat hos mormor och morfar efter marken, lika gott som vanligt! Sen fikade vi och drack kaffe innan vi åkte hem. Jag övningskörde till stan och när vi kom till mig hjälpte dom mig att sätta upp mina nya gardiner innan dom åkte vidare hem. Så kom Daniel och hämtade mig, vi kollade på en film innan vi gick och la oss. 
 
Sitter i skolan nu och har matrast, två lektioner kvar innan jag slutar kl 15. Då ska jag gå direkt till jobbet. 
 



The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return.

Igår efter att jag och Tilda hade ätit så kom Daniel och Marcus hit. Satt här och pratade och Tilda klippte Daniel, sen körde vi ner Tilda till bäckhammar. Och när vi kom till stan igen körde vi hem Marcus och sen sov Daniel hos mig. 
 
Idag var det svårt att komma upp när klockan ringde, men gick iallafall upp och gjorde mig iordning och sen fick jag skjuts till jobbet. Fortsatte med invertering och sen när vi slutade gick jag hem och la mig i soffan och kollade på oth. Sen la jag mig och sov i ett par timmar. Nu ska jag duscha snart, så får vi se om det hittas på något roligt ikväll :) 
 

Instagram: ronyakarlsson