It's not a bad life, just a bad day.

Imorse fick jag lite sovmorgon eftersom mamma inte började så tidigt. Jag övningskörde in till stan, åkte hem för att göra mig iordning eftersom jag inte började förens kl 10. Slutade kl 4 och när jag kom hem åt jag och sen gick hem till älskling. Har bara suttit i soffan framför serie med Daniel hela kvällen. Nu la vi oss precis.

30 januari

Jobbig dag i skolan idag, har suttit och halvsovit igenom alla lektioner och inte alls kunnat koncentrera mig. Så skönt när vi väl slutade, men då var det bara att sätta sig i bilen och övningsköra med mamma. Sen tog vi en sväng till maxi för att handla och hämta ut paket innan vi åkte hem till rudskoga. Det är skönt att vara hemma hos familjen, det händer alldeles för sällan! Åt mammas goda mat och sen har jag inte gjort så mycket, var ute och övningskörde med pappa en stund bara. Nu har jag precis lagt mig och ska kolla på ett avsnitt vampire diaries innan jag ska sova. 
 

-


Ny header!

Igår när jag kom hem satte jag mig med lite skolarbeten, skönt att få undan lite. Lite senare kom Tilda till mig så att vi båda fick våra utväxter färgade. Sen gick jag till Daniel när hon och Robin gick hem. 
 
Idag har jag varit i skolan och sen på jobbet. När jag kom hem förut åt jag lite mat och sen gick jag hem till Daniel. Han åkte till träningen för en timme sen och då satte jag mig i soffan med datorn, håller på och grejar lite i Photoshop. Gjorde en ny header till bloggen och ändrade lite i designen. Nu ska jag kolla på något avsnitt vampire diaries innan Daniel kommer hem igen. :) 

Sometimes following your heart means losing your mind.

Igår morse åkte älskling iväg till arenan för att döma fotboll, jag gick upp lite senare och satte mig framför tvn. Sen åkte jag med Tilda och Robin ner till isen i rudskoga och körde lite. Var en hel del folk där, fick låna Tommies bil och köra lite. På kvällen var jag och Tilda iväg på let's dance och zumba på galaxen, riktigt roligt! Sen blev jag hämtad av Daniel så köpte vi med oss mat hem och la oss i soffan framför en film innan vi gick och la oss. 
 
Idag hade jag sovmorgon till 10 i 11, men när jag kom till skolan fick jag reda på att den lektionen är inställd. Typiskt! Så jag hade egentligen kunnat börja halv 1... 

The world could disappear.

På kvällen igår åkte jag och Tilda bil med Robin och Dan en stund innan det blev hem och sova eftersom jag skulle upp och jobb idag. Tur att det inte var så många jobbtimmar, alltid så trött på lördagar! När jag slutade gick jag hem och åt lite frukost/middag och sen blev jag hämtad av Robin och Tilda så åkte vi till godislagret och sen blev jag avsläppt på maxi. Handlade lite och hämtade ut ett paket med några hårprodukter jag beställde i veckan. Har suttit och kollat på vampire diaries och ätit massa gott fram till nu. Ska ta en dusch och sen kommer Daniel och hämtar mig så ska jag med och kolla på hans lag när dom spelar sista matchen i arenan, det är fotbollscup där hela helgen. Sen ska vi hem till honom och sova! :)

New jacket.

När jag var på stan förut så köpte jag en vår/höst jacka, riktigt nöjd!
 

Håltimme.

Hade kemiprov igår i skolan, kändes lite sådär så hoppas att jag får ett E iallafall! På kvällen skulle jag egentligen på kick n box men det blev inte så, fick träna hemma istället.
 
Just nu sitter jag hemma eftersom jag har en lång håltimme. Tycker att dom borde flytta om lite i schemat för just nu har jag håltimme varje dag, inte speciellt roligt på fradagar att få vänta flera timmar på att ha sista lektionen... Har iallafall suttit och kollat vampire diaries och ätit glass. Nu ska jag gå en sväng till stan och sen tillbaka till skolan för att ha bild innan vi slutar för dagen. Sen ikväll ska jag och Tilda gotta oss med tacos och antagligen lite godis!
 

Livet är en saga berättad av en dåre.

Lång dag igår, gick i skolan och sen började jag jobba direkt när jag slutat. När jag kom hem gjorde jag lasagnette och så kom Amelie hit en stund. Sen gick jag hem till älskling. 
 
Idag hade jag inställd sista lektion så slutade ganska tidigt, mamma var i stan så jag övningskörde en stund innan vi åkte och handlade. Har precis ätit och kollat på vampire diaries, nu ska jag packa ner lite saker och sen blir jag hämtad av Daniel. :)

Without the dark we would never see the stars.

Inte haft speciellt mycket energi idag, men det kanske inte är så konstigt. I hate you monday! Hade iallafall inställd sista lektion så slutade lite tidigare, även fast jag satt kvar en stund extra på kemin och jobbade. Inte gjort alls mycket idag, suttit hemma och tittat på Vampire Diaries och läst lite. Har läst ut "Femtio nyanser av honom" så började precis på den andra boken. 
Nu ska jag fixa lite här hemma och sen gå bort till Daniel.
 

Party ain't over.

Festen hos Halle igår var rolig, var en hel del folk där! Kom inte hem fören 2-3 någon gång och då somnade jag direkt. 
 
Imorse vaknade jag tidigt, vilket jag alltid gör när jag druckit, men somnade om igen och sov iallafall till 12 någon gång. Då förflyttade jag mig till soffan en stund och kollade på oth medans jag åt frukost. Sen åkte jag och Tilda med Halle och Jimmy till Pizza House där vi åt pizza med Ricke, Roffe, Danne och Åberg. Efter det var jag och Tilda hemma hos mig, Mattias kom då också så satt vi och pratade med honom och sen blev han klippt. 
Nu ska jag försöka plugga lite kemi eftersom vi har prov på torsdag... Sen ska jag gå hem till älskling! :)
 

19 Januari, 16:28

Igår ät jag och min andra halva tacos och satt här och prata hela kvällen. Sen fick jag skjuts bort till älskling.

Förut gick jag upp och åt frukost när han åkte iväg till gymmet. Sen när han kom hem duschade vi och sen åkte han iväg och skulle hjälpa till med en flytt. Jag gick hem till mig strax efter det och la mig i soffan en stund.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning. Ikväll ska jag, Tilda och Elinne på barfest hos Halle! :)

Sist vi var där på fest!

If my mind can conceive it, and my heart can believe it, then I can achieve it.

Igår var vi som sagt på en föreläsning hela förmiddagen, var riktigt tråkigt så satt nästan och sov. Hade bara en lektion till efter det så fick sluta rätt tidigt. Satt hemma hela eftermiddagen och läste och kollade på oth, lagade mat också. Sen kom Daniel och hämtade mig så åkte vi och köpte en sån där stång man sätter upp i en dörrkarm och tränar med. Så det fick bli träning för min del under kvällen. Sen satt jag och läste en stund innan vi somnade. 
 
Idag hade jag sovmorgon till 10. Sen bara två långa lektioner och slutade kl 4. Då kom mamma och hämtade mig så övningskörde jag en stund innan vi åkte till maxi och handlade. Efter det har jag ätit lite och kollat oth. Nu ska jag knalla bort till mitt andra hem och lägga mig framför tv och mysa lite med älskling! :) 

Kick n' Box!

Kom hem för inte så längesen från kick n box pass på kampsportens hus med Tilda, Elinne och Frida. Väldigt jobbigt men samtidigt skönt att träna! Åt nyss lite så nu ska jag ta en dusch och sen kommer älskling och hämtar mig.

Förövrigt så har jag varit i skolan idag och sen jobbet. Efter det drog vi direkt till träningen, så nu är jag lagomt trött! Och imorgon i skolan ska vi på en föreläsning som håller på i ca 3 timmar, jippii...

One person's craziness is another person's reality.

Idag efter skolan så hade jag körlektion. Sen gick jag hem och satte mig och läste tills Tilda och hennes mamma kom hit en sväng. :) Nu ska jag snart börja med pannkakor, så kommer älskling hit och äter också. Sen åker vi hem till han och sover, har varit så himla trött idag så får kanske bli att lägga sig tidigt ikväll! 
 

Middag och monopol.

Väldigt god mat igår, jag och Daniel åkte och handlade och började lite med maten, fläskfilé och potatisgratäng blev det. Sen kom Tilda och Robin så åt vi och satt och pratade. Efter det satte vi oss framför tvn och spelade monopol resten av kvällen, riktigt trevligt! När dom dragit gick vi och la oss och somnade direkt. 
 
Imorse åkte Daniel till gymmet och då satte jag mig och åt frukost framför oth. Sen vid halv 3 kom mamma in till stan så åkte vi ut och övningskörde i stan. Åkte även till maxi och handlade innan vi åkte ner till rudskoga. När vi kom hit åt vi direkt och sen övningskörde jag igen. 
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen ska jag lägga mig och börja läsa "Femtio nyanser av honom" som jag och mamma köpte förut. Har hört att den ska vara jättebra! :) 
 
 
 
 
 
 

If you wanna fly, you got to give up the shit that weighs you down.

Igår hade jag och Tilda tacomys som vanligt. Sen lite senare på kvällen fick vi besök av Tildas kusins platbror och hans kompis, Robin kom hit sen också. Så satt vi hos mig och tjata en stund innan alla begav sig hemåt och jag gick och la mig. 
 
Idag jobbade jag och Bella, timmarna gick faktiskt ganska fort. Sen när jag kom hem åt jag och kollade på oth.
Nu ska jag duscha och göra mig iordning och sen ska det handlas lite mat. För ikväll ska jag, Daniel, Tilda och Robin vara hemma hos Daniel och laga god mat och spela lite spel! :)

Englandsresa!

Igår bokade mamma flyget till England för mig och Fannie, så den 29 mars åker vi dit och bor hos vår saknade syster i några dagar! Eftersom våra brudtärneklänningar inte passade speciellt bra så måste vi testa en storlek större och så ska Victorias svärmor sy in dom åt oss. Så det är lite därför vi måste åka dit, plus att vi ska leta skor till bröllopet. Längtar jättemycket! Ska bli så kul att träffa Victoria, Dominic och hans föräldrar, och förhoppningsvis blir det endel shopping också. Vi kommer vara där till 2 april och då åker Victoria med mig och Fannie hem till Sverige i några dagar. :) 
 
Bilder från när vi var i London och Tunbridge Wells förra året.

Sovmorgon.

Igår efter skolan hade jag körlektion med bilskolan, det gick braa! Sen när den var slut mötte jag upp Tilda så gick vi ut på en pw i en timme och sen solade vi innan vi gick hem. På kvällen gick jag till Daniel, vi tränade lite här hemma innan vi gick och la oss. 
 
Just nu sitter jag och kollat oth och har nytt ätit frukost. Börjar kl 1 idag så jag fick en lång sovmorgon, vääldigt skönt! Ska gå iväg till skolan nu och ha två lektioner, sen ska jag hem och äta något innan jag och Tilda ska iväg på kick n box. Skönt att ha kommit igång lite med träningen nu! 

In the end, some of your greatest pains become your greatest strengths.

Första dagen i skolan idag efter lovet, och det tog verkligen emot att gå upp imorse... Men fick en skön första dag, slutade redan 11.10 för att jag inte har någon matte och sen var sista lektionen inställd., wohoo! Eftersom jag brukar jobba på tisdagar så gick jag till jobbet när jag slutade och fick börja några timmar tidigare. Sen när jag kom hem kom Fannie hit också. Så lagade vi mat, det fick bli kycklingwook idag, sen kollade vi på Magic Mike. Nu ska vi snart gå och lägga oss. :)

Oh you bring me joy.

Inatt kunde jag inte sova alls bra, hade svårt att somna och sen vaknade jag flera gånger under natten av massa konstiga drömmar... Så var helt död imorse även fast jag fick sova till halv 10. Under dagen har jag jobbat några timmar, sen har jag mest suttit hemma och grejat lite med bloggen och lite annat. Nu har jag precis ätit så ska dra på mig lite mer kläder nu för att gå ut på en pw med Tilda. Efter det ska vi till Sigge en sväng! :)

Myshelg.

I fredags jobbade jag bara över lunch, sen åkte jag och handlade med mamma. På kvällen åt jag och Tilda tacos som vanligt och satt hemma hos mig under kvällen och tjata. Jag fixade även iordning hennes blogg lite. När hon gick hem gick jag bort till Daniels föräldrar där Daniel var hus/kattvakt, så vi har varit där hela helgen. 
Igår åkte han till gymmet på morgonen medans jag låg och sov, sen när han kom hem igen gick vi ut på en pw i en timme. När vi kom in igen lagade vi mat och sen tog oss en dusch. Efter det åkte vi till maxi och handlade lite gott. Fick bli grönsaker och dipp plus lite choklad framför Sunes sommar och Taken 2 under kvällen, riktigt mysigt! 
 
Imorse åkte Daniel till gymmet igen och jag la mig och kollade oth. Sen åt vi lite frukost när han kom hem igen och låg i soffan och slöade. Åkte hem till honom lite senare och då drog vi igång och städade. Nu duschar han sen ska vi gå iväg och köpa pizza, mums! :)
 

4 månader.

Idag har jag jobbat hela dagen igen, jag och Bella var själva från kl 2 och det fanns verkligen ingenting att göra. Tydligen så var det helt dött på stan så vi satt bara där och väntade på att klockan skulle bli 6. 
Nu ska jag äta något och sen ska jag hem till älskling. :) 
 
Du är det finaste jag vet! ♥

The best thing to hold onto in life is eachother.

Kom hem från jobbet för ett tag sen, jobbat hela dagen idag. Skrev ut lite nya kort förut så hade tänkt att få upp dom på väggen bland alla andra, och ett kort satte jag in i en ram som jag köpte på jobbet för några veckor sen. Nu ska jag göra lite mat och sen ska jag hem till Daniel. Jobb hela dagen imorgon igen. :)
 
 
 

Nyårsafton.

Sista kvällen på 2012 uppfyllde inte helt mina förväntningar, men den blev ändå bra! Hade jättekul hos mig med massa folk. På tolvslaget gick vi ut och sköt raketer och då kom även Daniel förbi, så jag fick nyårskyssen av människan som gjorde mitt förra år så himla mycket bättre! 
Folk gick inte härifrån fören klockan var 6 på morgonen, då var jag så himla trött så la mig direkt. 
 
Igår vaknade jag inte förens 1 någon gång, så låg jag och dega i sängen nästan hela dagen framför oth. Lite senare gick jag och Daniel ut på en powerwalk i en och en halv timme, det behövdes verkligen eftersom jag aldrig rör på mig längre... Sen när vi kom hem igen lagade han mat till oss och sen la vi oss i sängen framför tvn. :) 
 

Instagram: ronyakarlsson