Never give up on something you have worked so hard for.

Kan ju börja med att säga att fysikprovet imorse gick nog rätt åt helvete, var skitsvårt så dom få poängen jag får räcker nog inte upp till E.. Menmen, får väl försöka plugga upp fysiken någon annan gång eftersom jag troligtvis får F i hela kursen, jippi! Idag slutade vi redan 10 över 12 för att vi flytta fram tekniken. Så då gick jag till Rosenbergs direkt så att jag kunde få va med lite i affären och lära mig hur allt funkar. Var ganska mycket att lära in och hålla reda på men försökte hänga med så mycket jag kunde. Ska nog jobba den 9de igen för då hade dom lite dåligt med folk. När jag slutade kl 6 gick jag förbi Tilda och då satt hon och Tina och borsta Wilma. Var kvar där en stund innan jag gick hem och lagade lite mat. Resten av kvällen har jag bara suttit vid datorn och tråkat. Ska sova snart och imorgon kl 7 kommer en och fixar min kran i köket så får bli att gå upp ännu tidigare. Godnatt! :)


Everybody has an destiny, but not everybody takes the decision to follow it.

Imorse när klockan ringde var jag helt död efter gårdagen, kändes nästan som att jag var bakis. Men hade iallafall lite sovmorgon till kvart i 10. Hade bara två lektioner idag, på tekniken fick vi tillbaka våra Cad-prov som faktiskt gick väldigt bra! Efter skolan åkte jag med mamma och Fannie till coop en sväng och sen satt jag bara hemma och kolla Bigbrother och Paradise Hotel. Sen tog jag en powerwalk/springtur med bästaste, alltid lika skönt att komma ut lite och prata massa! Har inte hänt så mycket mer än så idag, nu under kvällen har jag och Tilda beställt lite kläder från HM och Gina, blev ett linne, solglasögon och ett skärp. Borde egentligen ha pluggat fysik hela kvällen eftersom vi har nationella i det imorgon. Känns inte så kul att sitta och göra det provet i mer än 3 timmar när jag vet att det nog kommer gå åt helvete.. Men ska försöka läsa igenom lite nu innan jag går och lägger mig.


Let's run away.

Igår hände det inte så mycket, var bara i skolan och sen följde jag och Fannie med mamma när hon skulle handla. Gick och la mig lite tidigare eftersom klockan var ställd på 4 imorse.. Men gick inte speciellt bra att somna så sov väl högst 2 timmar. 
Imorse var det bara att dra sig upp ur sängen och göra sig iordning, skulle på studieresa med te3 till Göteborg och bussen gick kvart i 6 från skolan. När vi kom till Göteborg åkte vi ut till Volvo och åkte blå tåget. Var rätt intressant att se hur det går till inne i fabriken även om man inte fick se så jättemycket. Sen åkte vi vidare till Volvo muséet, där var det väl inte så mycket att se men vi gick runt där inne ett tag och dödade tiden tills det var dags att åka till Chalmers för att äta lunch. När vi hade gjort det var vi på en liten presentation av Chalmers och sen gick vi på en rundvandring. Gick mest runt och frös hela tiden eftersom det inte var speciellt bra väder. Och jag hade inte jättemycket kläder på mig. Efter Chalmers fick vi fritid och få drog jag, Adrian, Simon och några till till Liseberg. Sprang runt där resten av timmarna och åkte karuseller. Åkte deras nya fritt fall som är det högsta i Europa, var så sjuukt nervös på vägen upp men sen blir det en så go känsla när det släpper! Sen gick bussen hem igen kl 9 och nu sitter jag hemma. Ska bli skönt att lägga sig i varma sängen och sova efter en hel dag med massa kul!







You're the one I need to survive.

Kvällen igår blev ganska bra. Gjorde mig iordning och sen knalla jag hem till Tilda och där börja jag dricka tillsammans med henne, hennes mamma och Robin. Sen gick vi vidare till stan och försökte komma med Tina in till öltältet, men det gick inte så bra.. Så vi gick och åkte karuseller istället innan vi gick hem till Jansen där det var fest, fast egentligen kan man inte kalla det en fest för det var bara typ 5 pers där haha. Sen gick vi hem till mig på slutet och så slutade kvällen framåt 2 någon gång. 
Idag vaknade jag rätt tidigt och kan väl säga att jag har allt mått bättre än vad jag gjorde då.. Förstår inte ens varför man dricker när man vet hur man kommer må dagen efter sen. Men iallafall så gick jag upp och klädde på mig för att sen gå till maxi, behövde köpa lite solskyddsfaktor eftersom jag brände upp mig igår.. Sen la jag mig ute i solen efter att ha smörjt in mig, och då kom Tilda och Robin också. Låg och solade fram till 4 då Tildas mamma kom och hämtade oss så åkte vi ut till skärgårn. Åt glass i det fina vädret och sen tog jag och Tilda vårat första dopp för iår. Var faktiskt varmare än vad jag trodde att det skulle vara. Sen åkte vi hem för att grilla, så himla gott! Efter det satt jag och hjälpte Tilda plugga i några timmar innan jag gick hemåt. Nu har jag precis duschat och dränkt mig i aftersun så att jag inte börjar flagna massa. Annars hade det varit en toppendag idag, så underbart väder!




Saturday.

Idag har jag legat i solen och haft det skönt heela dagen. Gick upp kl 11 och la mig ute direkt och gick inte in fören halv 5, är lagomt bränd nu haha! Inte gjort så mycket annat idag, nu har jag precis kollat bigbrother och snart ska jag väl gå och duscha och sen göra mig iordning för kvällen. Ska dricka med Tilda och Robin, och så ska vi nog följa med till öltältet om vi nu kommer in dit. Får se vad det blir av kvällen! :)


Livet är en hora, och jag har inga pengar.

Imorse gick jag upp lite tidigare igen för att hinna sola innan skolan började. Så skönt att kurserna är typ avslutade nu så att vi har många håltimmar! När jag slutat skolan la jag mig ute i solen igen men gick inte lång stund försen jag fick klä på mig och gå med Tilda ner till stan. Så fixade vi morsdag presenter och sen följde jag med bort till Elin för att fira att hon tagit examen. På vägen hem sen mötte vi upp Fannie en sväng på stan och sen gick vi hem och duschade och sen åt vi tacos hos mig, Robin kom hit då också. Så gjorde vi oss iordning och sen åkte till stan och gick runt på fastingen en stund, jag och Tilda åkte virvelvinden och Batman. Sen skulle Robin vara lite chaufför så då vänta vi på han hemma hos Tilda. Resten av kvällen har vi bara åkt runt och stått och pratat med Påsen en stund. Nu kom jag hem för inte så längesen och ska kolla på bigbrother innan jag ska sova :) 

Förresten så började nedräkningen till Spanien idag, nu är det bara 1 månad kvar tills vi åker!!



The person who falls and gets back up is much stronger than the person who never fell.

Imorse kom jag upp redan vid 10, då gick jag direkt ut och la mig och solade i några timmar innan det blev dags att gå till skolan. Hade bara två lektioner idag och på sista lektionen hade vi Cad prov, tror det gick skapligt bra! Efter skolan satt jag bara hemma och kollade Bigbrother och Paradise Hotel avsnitt som jag missat. Sen under kvällen tog jag mig en timmes pw och på vägen hem gick jag in på maxi och handlade lite. Sen åt jag samtidigt som jag kollade på Pretty Litte Liars, och nu ska jag ta och sova.


Do you wanna be Mr. President? Cause I wanna be Mrs. President.

Nuu är äntligen matte 2 kursen över, hade nationella imorse. Del 1 och 2 gick ganska bra men på del 3 var det några uppgifter jag inte svarade på, men jag får förhoppningsvis E iallafall. Efter skolan förut gick jag direkt ut och la mig och solade i några timmar. Sen vid 8 blev jag hämtad av Tilda och Robin så åkte vi ut till skärgårn och satte oss en stund. Resten av kvällen har jag städat, tvättat och sen tog jag en dusch. Imorgon har vi sovmorgon till kvart över 1, göött! Men ska ändå försöka komma upp lite i tid så att jag kanske hinner sola en stund innan jag går till skolan. Nu ska jag sova, natti!





Focus on where you're going but don't regret where you've been. Every pain and scar shaped you into who you are today.

Idag har det varit en häärlig dag! Hade idrott på sista lektionen och då skulle vi vara på fotbollsplanen vid hembygsgården och spela fotboll. Ville inte vara med på det så fick istället gå en promenad med Matilda, sen när vi kom tillbaka la jag mig och sola tills lektionen var slut. När jag kom hem så gick jag direkt ut och la mig och solade igen, sen kom Tilda också så låg vi ute och stekte lite. Solen kröp bakom molnen efter ett tag och då gick vi hem till Tilda och satte oss på balkongen och pratade samtidigt som vi åt och lyssnade på musik. Sen gick vi till solariumet och bättrade på brännan ännu mer, känns bra att man börjar få lite färg nu så man slipper gå runt som ett lakan! Efter der tog vi oss en timmes powerwalk i kvällssolen, sikken bra dag det har varit! 
När jag kom hem satte jag mig och plugga matte och har gjort det i stort sett hela kvällen nu. Eller ja, jag har försökt iallafall. Har glömt bort så mycket av det vi gjorde i början av kursen så vet inte riktigt hur proven kommer gå imorgon..

Vi hittade ett roadkill förut, tycker han är riktigt söt!


Never be afraid to speak your mind, you have one for a reason.

Igår hade vi sista nationella i engelska så det är skönt att det är över nu. Känns bra att det bara är matten och fysiken kvar nu och sen är vi klara med nästan alla kurser. Efter skolan igår kom Tilda och Robin och hämtade mig så åkte jag och Tilda och köpte med en varsin kycklingbaguette och sen åkte vi ut till skärgårn och satte oss på en brygga. Så himla skönt att det är så varmt väder, det gör en bara på bra humör! När vi hade solat en stund så åkte vi vidare till stallet så att jag och Tilda kunde rida. Efter det blev jag hemskjutsad och då satt jag nästan resten av kvällen och lyssnade på Ed Sheeran samtidigt som jag pluggade matte. Tilda och Robin kom till mig en stund också och höll mig sällskap :) 
Idag hade jag sovmorgon till 10 över 11, riktigt skön dag med bara två lektioner!




Sunday.

Gårdagen blev riktigt bra! Robin, Dennis och Tilda kom och hämtade mig på kvällen och så åkte vi runt i stan bland alla andra och drack. Lite senare åkte Tommy med också. Tyckte kvällen gick väldigt fort, men hade roligt ändå! Dock tog det roliga slut någon gång vid 2 när polisen stannade oss och krångla så att vi fick körförbud på bilen vi åkte i.. Blir så trött på att dom ska förstöra för en en sån här kväll, när det är crusing endast en gång om året. Så då fick Robin, Tilda och Tommy fixa skjuts ner till bäckhammar och jag knallade hem. 
Idag vaknade jag rätt tidigt som jag alltid gör när jag druckit. Var helt torr i munnen så jag gick upp och drack vatten och borstade tänderna och sen la mig och sov några timmar till. Lite senare gick jag och duscha och fixade mig lite, sen cyklade jag hem till Hannah och Chris. Dom har tre barn som dom kommer vilja ha lite barnvakt åt ibland, så jag skulle dit och prata lite med dom om hur jag jobbar i sommar och när jag kan vara hos dom. Och så lekte jag lite med barnen innan dom skulle äta kvällsmat. När jag kom hem igen kom Tilda och Robin förbi en sväng så att Tilda kunde få alla bilder från igår på ett usb. Resten av kvällen har jag bara suttit här och slöat, försökte plugga lite fysik men det gick inge vidare. Längtar inte tills nationella i fysik som vi har nästa veckan.. Menmen, får försöka plugga så mycket jag kan, dock måste jag ta tag i matten först eftersom vi har nationella i det den här veckan. Nu ska jag gå och lägga mig, godnatt! 

Is this a natrual feeling, or is it just me bleeding
All my thoughts and dreams in hope that you will be with me
Is this a moment to remember, or just a cold day in December? I wonder
If maybe, maybe I could be all you ever dreamed

In your wedding dess, to have and to hold.

Imorse när jag gick upp jätte tidigt för att duscha så insåg jag att dom redan stängt av vattnet, tidigare än vad som egentligen skulle.. Så jag gick och la mig en stund till och sen gick jag upp efter några timmar igen och då var vattnet på igen som tur var. Då duschade jag och sen fixade iordning mig, Robin kom sen också eftersom Tilda skulle bort en sväng. Sen när hon var klar med det hon skulle göra så kom hon till mig och så fixade vi iordning henne. Efter det var det dags för henne, mig och Robin att röra oss bort mot kyrkan där det skulle vara dop för Tildas systerdotter Mira. Men Elin och Peter hade en tid tillbaka planerat i hemlighet att dom skulle gifta sig. Så allt folk blev väldigt snopna när vi satt där i kyrkan och dom började spela bröllopsmelodin och Elin och Peter gick in med Tilda och Emil som brudtärna och bestman och gifte sig. Dom var jättejättefina och jag fick många fina kort på dom. Ska ta och redigera alla imorgon så lägger jag upp fler då. Efter bröllopet och dopet så gick alla till församlingshemmet och fikade.
Just nu så sitter jag och väntar på att Tilda och Robin ska komma tillbaka från kalas så att vi kan börja dricka. Sen blir det förhoppningsvis att åka bil hela kvällen/natten eftersom det är crusing i stan. Får hoppas att det blir kuul! :)

Grattis Elin och Peter!



You're lucky enough to be different, never change.

Idag så har jag soovit, mamma kom in till mig vid 12 men då fortsatte jag sova någon timme till. Sen följde jag med henne bort till bilprovningen och sen åkte vi till jysk en sväng. Efter det var jag bara hemma och fixade lite tills Tilda kom hem och då började jag med tacosen. Så kom hon hit och vi hade vårat tacomys, senare kom Robin hit. Vi satt mest och pratade hela kvällen och sen kom Sigge också. Dom var kvar till framåt halv 1 och när dom gått la jag mig och kolla serie. Nu ska jag sova så att jag orkar upp i tid imorgon. Redan vid 7 ska jag upp så att jag hinner duscha innan dom stänger av vattnet kl 8.. Men jag ser fram emot morgondagen och hoppas att den blir riktigt bra! :)

You can't stay mad at someone who makes you smile.

Förut när Tilda kom hem från bäckhammar så gick vi till stan för att äta lite innan vi gick hem till mig för att testa en frisyr på Tilda, den blev väldigt bra! Sen tog vi oss en promenad upp till donken, åt en glass och sen gick hem igen. Skönt att vara ute och gå och bara prata, men det blåste dock jävligt kallt. Vart är sommaren?! På vägen hem gick vi in på Maxi en snabbis och sen vidare till Tilda, där kollade vi på bigbrother innan jag gick hem.
Har precis kollat på Paradise Hotel och nu ska jag krypa ner i sängen och kolla serie. Godnatt! :)


Old enough to know I can, old enough to know I shouldn't, stupid enough to do it anyway.

Igår var sista dagen i skolan innan långhelg, göttgött! Hade två nationella prov i engelska som båda gick lite sådär. Efter skolan gick jag hem och satt här ett tag. Framåt 8 tog jag och Tilda oss en springtur och sen hamnade jag här hemma igen. Kollade på serier och tjocka mig lite nästan hela kvällen. Men sen blev det ändrade planer så jag hoppade in i duschen och sen gick hem till en och sov där, myys! 
Nu kom jag precis hem, ska snart duscha och senare ska jag vara med den bästa! ♥

En helt vanlig dag i skolan! haha

Sometimes we're broken and we don't know why.

Idag hade vi det första nationella i matte 2, det var den muntliga delen och den gick bra hoppas jag. Det andra provet är nästa vecka och det får jag hoppas också går bra.
Efter skolan gick jag hem och la mig en stund tills mamma kom förbi. Så tog vi oss en sväng till jysk och kolla på ny soffa, och sen åkte vi och tog oss en varsin sallad. Lite senare så tänkte jag att jag skulle ta mig en promenad när solen ändå var framme en stund. Men jag hann knappt halvvägs innan det började regna och sen åska också, typiskt! Så när jag kom hem såg jag ut ungefär som en dränkt katt.. La mig i sängen sen och har kollat på serie fram tills nu, blir nog att sova snart. Vilket roligt och intressant liv jag har, tjohoo!


I wonder if maybe, maybe I could be all you ever dreamed.

Idag vaknade jag tidigare än vad jag behövde av att dom höll på och borra sönder golvet i lägenheten bredvid mig, igen.. Sen innan jag gick till skolan kom en in och rensade det äckliga avloppet i min dusch. Såg ut att vara väldigt behövligt!
Efter skolan så var jag hemma i någon timme innan jag och Tilda tog bussen till stallet. Men när vi kom dit var allt redan klart så då åkte vi med Robin in till stan igen. Vi hamnade hemma hos mig så fick Robin sitt hår klippt av Tilda, sen åkte vi till Maxi en sväng och handla lite. Förut gjorde jag varma mackor och nu sitter jag här. Ska damsuga lite innan jag går och lägger mig.


Fuck it, I'm young!

Dagen igår blev riktigt bra! Gick upp någon gång vid 11 och bara slöa ett tag, sen blev det dags för att duscha och börja göra sig iordning inför kvällen. Vid halv 6 följde jag med Tilda och hennes mamma bort till Mats där hela deras släkt var och grillade för att Tildas mormor fyllde 65. Var där ett tag och åt oså, sen fick vi skjuts hem till mig. Så fixade vi till det sista och började dricka lite innan Robin och Dennis kom och hämtade oss. Åkte runt med dom i några timmar innan vi fick skjuts till Ölme vid kanske halv 11. När vi kom till festen var det inte speciellt mycket folk där så var inte jätte kul. Men det kom fler sen så det blev bara roligare och roligare. Hade med mig systemkameran också så fick rätt många roliga bilder haha. Robin och Dennis kom och hämta oss sen igen strax efter 1. Så åkte vi runt med dom i stan och sen åkte vi hem till mig och satt här en liten stund. Sen åkte dom hemåt och jag satte mig vid datorn en stund innan jag gick och la mig. Var verkligen en toppen kväll med bästaste vännen och massa andra roliga människor!

Bildbomb!































Don't take someone for granted just because you know everytime you push them away they'd always come running back. Cause one day they won't.

Riktigt skönt med helg nu! Efter skolan idag gick jag och handlade lite snabbt innan jag och Tilda lagade tacos. Sen knallade vi hem till Tilda istället så att hon kunde duscha och fixa. Var där ett tag och gotta oss lite men sen gick vi hem till Robins pappa där han, Robin, Jonas, Dansken och Mattias satt och drack lite. Satt där till 12 någon gång då vi gick vidare hem till mig. Robin och Tilda blev inte så långvariga och när dom gått kollade jag på ett Pretty Little Liars avsnitt och nu sitter jag här. Ska gå och lägga mig nu och tagga 18års fest imorgon!!


Dream without fear, love without limits.

Idag gick jag inte upp fören halv 12 och gjorde mig iordning, skönt att inte behöva stressa för en gång skull. Så var det bara att gå till skolan och ha två lektioner innan vi sluta klockan 4. Då gick jag hem och sen kom mamma förbi med min nya mobil och några av kläderna från hm. Eftersom det har varit pissväder hela dagen så har jag bara varit hemma, grejat med mobilen, lagat mat och kollat på serie. Nu duscha jag precis och ska strax krypa ner i sängen :)


You are the wish that will never come true.

Idag slutade jag skolan 20 över 2, när jag kom hem gick jag och la mig en stund. Lite senare tog jag och Tilda en springtur idag igen! Efter det har jag bara suttit här hemma och haft tråkigt. Laddade hem Pretty Little Liars förut som jag tänkte börja titta på, så får se om det är bra. Imorgon har vi hål på våran långa mattelektion på morgonen så börjar inte förens kvart över 1, känns riktigt sköönt så jag får sova ut lite!
Ska väl snart gå och lägga mig nu och titta på något program i brist på annat att göra.


Tisdaag.

Igår var det bad på idrotten som sagt, blev klara rätt fort så fick sluta lite tidigare än vanligt. Då cyklade jag hem och la mig i soffan med datorn. Var sjukt trött så somnade i några timmar. När jag vaknade igen lagade jag lite mat innan jag gick hem till Tilda. Satt och pratade en stund och hjälpte henne med en svenska sak. Sen gick jag hem och duschade och kollade på ett Fråga Olle avsnitt innan jag sov. 
Nu sitter jag i skolan och har precis haft fysik. Snart börjar svenskan och då ska klassen försöka komma överens om vilken film vi ska se nästa lektion, vilket nog kommer ta ett tag..

Baby come closer.

Idag har det varit skoola, slutade kvart över 3. Då när jag kom hem tog jag med mig ridkläderna för att sedan gå hem till Tilda och åka till stallet med henne och Robin. Hoppade hästarna lite på banan, ibland saknar jag verkligen att ha häst! 
Efter stallet lagade jag och Tilda lasagne hos henne, sen kom Robin dit också efter en stund. Gick hem lite senare för att mamma skulle komma förbi en sväng och så följde jag med henne och handlade. Nu sitter jag hemma och ska nog snart lägga mig och kolla på något program på datorn. Imorgon är det bad på idrotten också, tjohoo!

Saknade ponny!


Go to bed young dreamer.

Kvällen igår blev rätt rolig ändå. Duschade och gjorde mig iordning lite innan jag knallade upp till Pär vid halv 10 där han, Wernersson och Sigge drack. Satt där och drack lite vin och lyssnade på musik till klockan var halv 11 då grabbarna skulle vidare till krogen. Så då gick jag hem och kollade på en film tills Casper kom och hämtade mig, han var chaffis i Kristinehamn under kvällen så vi åkte en sväng. Väldigt längesen vi sågs så det var trevligt att träffa han! Hade lovat Sigge och dom att jag skulle med på efterfest hos han när krogen stängde och laga mat åt alla, men så blev det inte eftersom dom skulle upp till Wernersson istället. Så då orkade jag inte gå ända upp till djurgåden helt själv i mörkret.
Idag gick jag upp vid 1 och åt frukost, sen tänkte jag att jag skulle sätta mig ute och sola eftersom det såg ut att vara bra väder. Men jag ångrade mig rätt snabbt när jag insåg att det blåste hur kallt som helst. Så det blev att jag la mig i sängen istället och kollade på film och halvsov lite. Sen vid halv 9 tog jag på mig träningskläderna och gick till den bästa så tog vi oss en springtur på 4 km, hejaheja!
Nu sitter jag här och har precis duschat, ska snart soova :)







The sky was never the limit.

Igår efter skolan så gick jag och handlade lite innan jag och Tilda åt tacos, fredagsmys! Sen satt vi här och pratade en stund innan Robin kom, så dröjde det inte så länge innan Robin J kom ocskå. Vid 1 kom Sigge och Wernersson efter att dom varit på krogen så fortsatte dom att dricka lite här. Tilda och Robin drog hem någon gång vid tre och dom andra drog strax efter när Pär kom också. 
Idag gick jag upp halv 12 för att jag och Tilda skulle till galaxen och vara med på zumbathon som börja halv 1. I 2 och en halv timme körde vi och det var sjuukt kul samtidigt som jobbigt! Efter det följde jag med till Tilda en stund och åt innan hon skulle med Robin ner till bäckhammar. Och nu sitter jag här, har precis kollat på en film och ska nog snart duscha. Får se om jag bara sitter hemma ikväll eller om jag hittar på något.


It's too cold outside, for angels to fly.

Idag har det varit en väldigt tråkig dag, hade ett engelska np på morgonen och sen slutade jag inte fören klockan 4. När jag kom hem satte jag mig ute på balkongen och solade några timmar innan jag lagade lite mat. Sen vid halv 8 bestämde jag mig för att dra ut på en gå och springtur, det va härligt samtidigt som jobbigt med min dåliga kondition..  Nu sitter jag bara här och slöar, ska nog gå och lägga mig snart.




You only live once. But if you do it right, once is enough.

Idag efter skolan följde Robin och Erving med mig och Tilda till empoli så att vi fick äta, efter det tog vi en skärgårdsrunda i det härliga vädret! Sen blev jag hemskjutsad och då gick jag ut och gick i 40 minuter i väntan på mamma. När hon var klar tog jag mitt pick och pack och övningskörde hem till rudskoga där jag är nu. Åt lite mat förut och sen övningskörde jag lite till fast med pappa den här gången, börjar få iallafall lite koll på allt nu haha! Sen under kvällen har vi beställt hem en mobil till mig, det blev en vit Xperia arc s :) sen satt jag och Fannie och kolla på lite kläder som vi ska beställa från HM, det ska bli skönt när dom kommer så man får lite nytt i garderoben, vilket verkligen behövs! Nu ska jag lägga mig och sova, imorgon måste jag upp tidigt för att hinna med bussen. Usch, saknar verkligen inte att bo här ute!




I'm not ignoring you, I just want to see if you care enough to make an effort.

Kvällen igår blev rätt bra. Jag, Tilda, Felicia, Robin, Erving och Claes börja dricka hemma hos mig och sen lite senare drog vi till Richard som hade 20 års fest. Fick besök av polisen men det löste sig tillslut så festen fortsatte. Vi drog inte därifrån förens vid 3 någon gång, var så sjukt kallt när vi gick hem och mina fötter gjorde så ont efter en hel kväll i klackskor.. 
Idag kom jag hem innan 2 efter en natt i mysiga armar :) La mig och kolla på film då tills Robin, Tilda och Erving kom och hämta mig. Vi åkte ut till skärgårn och satte oss i solen en stund, riktigt häärligt! 
Nu sitter jag och Tilda hemma hos mig och slöar, händer inte så mycket mer ikväll eftersom det är skola imorgon.





Godingar!

Instagram: ronyakarlsson