Övning ger färdighet

Skola och gym idag för min del. Sen gjorde jag mat när jag kom hem och satte mig framför Top Model. Nu sitter jag och tittar efter några skor jag kan ha till balen, klänningen kommer behövas sys upp snart och då måste jag ha med mig skorna jag tänkt ha. Men har inte bestämt vad jag vill ha än, bara bellerina eller lite klack?? Vill ju kunna ha användning av dom efter balen också!
 
Det börjar närma sig spagat nu, har en liten bit kvar och det är just den sista biten som är svårast och jobbigast! Men tänkte försöka komma ner helt innan nästa vecka är slut för då plockar jag några poäng till klassen i poängjakten. Men får se hur det går! 

6km sprungna!

Skola idag som sagt och idag drog poängjakten igång. Vi bockade av ett par uppdrag, bland annat att dricka råa ägg. Dock så klarade inte jag det, haha... Kunde inte svälja när jag hade det i munnen så fick spotta ut det igen, så vidrig konsistens... 
När jag slutade drog jag till gymmet. Men tyckte det kändes lite träligt att va inomhus och springa på bandet så jag drog med Daniel ut till A9 när jag var klar så sprang vi runt 6km spåret. Jag drog med han dit och han drog med mig runt, skulle man väl kunna säga haha. Trodde jag skulle avlida redan efter 2km... Men jag klarade hela vägen, heja heja! Har aldrig tyckt om att springa bara för att jag har sämst kondition och jag ger mig alldeles för lätt. Så det är väl dags att ta tag i det nu antar jag. Känns ju så skönt efteråt! 
Sen när vi kom hem blev det mat och sen har vi bra suttit framför tvn och tittat på Top Model och Talang. Nu blir det sängen! 

Flowers

Lika härligt väder idag som resten av veckan, så nästan hela dagen har spenderats ute i skärgårn. Var på gymmet imorse sen gick jag hem och duscha och bytte om så drog Tilda och jag ut till skärgårn och satte oss med en varsin glass i solen. Sen blev det grillat hemma hos Tildas mamma, riktigt gott! Efter det drog vi ut till skärgårn igen och satt och pratade med Halle en stund! Nu ska jag snart hoppa i säng för att orka med skolan imorgon!
 
Dom fina träden bakom Statt fick bli dagens fotomotiv!

Älskar detta väder!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev här! Har inte haft någon ork till att blogga, har njutit av ledigheten och det fina vädret som inte kunde kommit lägligare! Jobbade hela tisdagen och torsdagen men annars har jag bara tagit det lugnt. I måndags var jag nere hos mamma och pappa hela dagen, vi grillade och firade min bror som fyllde år. Sen på kvällen blev det städning och tvättning av bilarna, det behövdes verkligen!
I onsdags var jag på gymmet med Frida under förmiddagen och sen grejade jag hemma, städade och lite sånt. Och på kvällen bjöds det på mat hos svärföräldrarna för att Frida fyllde år. Även igår var vi där och då blev vi bjudna på grillat! 
 
Idag har jag jobbat som vanligt, typ åttonde lördagen i rad som jag jobbar nu haha. När vi slutade följde jag med Bella och några fler till Pizza House och åt. :) 
Nu under eftermiddagen blev det en skärgårdstur och en glass i kvällssolen med älskling, Frida och Niklas. 
 
Nu är lovet nästan slut, på måndag är det skola igen men det är en kort vecka så det är skönt. Även om det är jobbigt att gå tillbaka till skolan efter lov så ser jag fram emot dom två närmaste veckorna, då ska vi nämligen ha poängjakt på Brogården så det kommer nog bli två roliga veckor! Sen är det ju inte alls lång tid kvar till studenten, känns nästan overkligt att det snart bara är en månad kvar! Och den månaden kommer nog gå väldigt fort så det är bara att hålla ut! 
 
Mina små älsklingar! ♥

Bokat resa!

Glad påsk på er! Denna dag har för min del bestått av jobb till kl 14. Sen när jag kom hem gick jag över till svärföräldarana där det blev påskmat, satt fint det! Nu sitter vi hemma framför tvn, Daniel tittar på Harry Potter men det tycker jag är så otroligt dåligt så sitter här istället, haha. 
 
Daniel och jag har bokat en resa till Gran Canaria tillsammans med Daniels syster och hennes kille. Så i augusti åkte vi till detta fina hotell som ligger i San Agustin. Ska bli så himla härligt!! Skönt att komma iväg till värmen en vecka och bara njuta!

16 april

Nu är det bara en skoldag kvar att orka med innan det är lov! Idag slutade jag vid 2 och då åkte jag iväg med min balklänning till en sömmerska som ska sy in och upp den. Klänningen kom i fredags men den va alldeles för stor, men annars var den jättefin så jag tror det kommer bil bra när den väl passar!
Blev inge gym idag, har istället varit hemma hela eftermiddagen och kvällen och bara tagit det lugnt, skönt ibland! Mamma kom förbi förut och lämnade ett stort påskägg med massa gott i till mig och Daniel, bästa mammi! Sen har jag suttit i soffan och tittat på Top Model och norska Paradise Hotel. Gjorde iordning en tallrik med massa gott och doppade i nutella, mums! Daniel är i Stockholm ikväll och kollar på fotboll så han kommer inte hem än på några timmar. Jag ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp imorgon!
 

Pluggdag

Igår under kvällen var vi ett gäng och grillade hemma hos Jimmy innan vi drog bort till bilträffen på Environiqs parkering. Dit kom det förvånadsvärt mycket folk, så det var kul! 
 
Idag fick jag äntligen sovmorgon, så skönt! Sen har jag varit hemma hela dagen och skrivit på mitt muntliga NP som jag har imorgon. Smart som man är börjar man inte med det förens dagen innan... Tog en paus förut och gick ut i det fina vädret, knallade upp till Lisas höjd och sprang ett varv på spåret. Sen unnade jag mig lite godis och en Mexico från Pizza House. Det fick upp plugg-motivationen en aning så fick till slut ihop ett föredrag. 
Duschade precis och nu ska jag lägga mig. Har skola i fyra dagar till nu innan jag går på påsklov!! 
 

Snart träning!

Gjorde min favorit till mat idag, kyckling! ♥ Och så stekte jag lite grönsaker till, broccoli, zuccini och paprika. Lagar nästan bara sån här mat nu för tiden. Något kött och stekta grönsaker till, riktigt gott! 
Nu ska jag iväg till kampsportens hus för att köra ett kick n box pass med en som heter Jennifer. Väldigt längesen jag tränade kick n box nu så det ska bli roligt! Tycker det är en bra och rolig träningsform, man är helt slut efteråt!
 

Gudmor!

Som många säkert redan sett så ska min bästa vän få barn!! I oktober blir hon och Robin föräldrar och jag fick frågan om jag vill vara gudmor. Och självklart vill jag det! ♥ Kommer bli så mysigt med en liten bebis att gosa med och skämma bort, haha. ;) Så nu längtar vi till oktober!

Hemma

Nu är vi hemma igen, hemresan tog rätt lång tid för att det hade varit en olycka på E20. Lite segt... Men vi har haft det riktigt bra! Igår gjorde vi mat hos Frida och sen satt vi där och kollade på tv osv under kvällen. Sen fick vi skjuts till hotellet. Väldigt bra hotell så vi va nöjda! Gott med hotellfrukost imorse också, längesen jag åt så mycket till frukost haha. Vi checkade ut vid 11 idag och då kom Nicke och Frida och hämtade oss så åkte vi till Nordstan för lite shopping. Hittade några grejer men vi var inte där speciellt länge. Spenderade resten av dagen hos Frida innan vi åkte hemåt. 
 

Göteborg nästa

Family Guy på paddan och vi är påväg till Göteborg! När vi kommer fram ska vi checka in oss och sen hämta Frida för att fixa något att äta. 
Imorgon blir det antagligen lite shopping, har inte planera så mycket vad vi ska göra än. Gott ska det bli med hotellfrukost iallafall! 
 

Akuten igår

Igår när jag stod och lagade mat ringde Daniel och sa att jag måste avbryta och följa med han till akuten. Blev livrädd och trodde han hade bruttit ett ben eller något på träningen, haha. Men som tur va var det inte en sån stor skada. Han hade slagit sin ena lillfingerknoge lite fel, den satt några centimeter för långt upp på handen. På sjukhuset så röntga dom och konstaterade att ett ben är brutet. Sen fick dom dra rätt knogen och gipsa, så nu måste han gå med gipset i tre veckor. Haha klant... 
Vi kom inte hem fören halv 1 inatt. Det tog så lång tid för vi fick sitta och vänta hur länge som helst på läkaren, sen röntgen och allt annat. Verkade som att det bara jobbade en läkare på den avdelningen just då så det gick otroligt segt...

Idag hade jag kort dag i skolan, slutade redan vid lunch och det är aldrig fel! Så då gick jag till gymmet och körde ben, sen gick jag förbi solariumet och solade 20 min innan jag gick hem. Under kvällen har Tilda och jag varit hos Halle, han blev klippt och sen drog vi till donken.
Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen!

Gbg i helgen!

Nu i helgen ska jag och Daniel ner till Göteborg och hälsa på Daniels syster Frida. Hon bor och pluggar där nere och vi har inte varit och hälsat på än. Så det är väl dags nu! Vi åker dit med Fridas kille Nicke på lördag när jag slutat jobbet, och åker hem söndag kväll. Blir inte så länge tyvärr eftersom jag måste jobba, så vi får spendera en hel helg där någon annan gång! Älskling har bokat hotell till oss två på Gothia Towers Hotel. Kommer bli en trevlig helg! 
 
 

Instagram: ronyakarlsson