Zara jacket

Har kollat runt lite efter en ny vinterjacka och tillslut hittade jag den här på Zara. Tyckte den var väldigt snygg så det fick bli som en tidig julklapp till mig själv ;) Den kom på posten idag!
 
 

Victoria Secret

Två nya från Victoria Secret som jag fick hem igår. Hade fått tips av min syster att den här doften var riktigt god, och det var den! Favoriten just nu! 
 
 

Julkänslorna smyger sig på

Förut när jag kom hem från skolan hängde jag upp alla stjärnor i fönstrena och fixade med adventljusen. Det blev så mysigt så! Snart är det december och julkänslorna kommer bara mer och mer! :) 
 
 

27 november

Igår när jag slutat skolan så kom mamma in till stan för att följa med mig till gymmet. Hon funderar på att köpa gymkort någonstans så hon var med och testade en gång på Fitness24seven. Sen när jag kom hem och Daniel kom hem från träningen åt vi baguette med skagenröra som älskling hade gjort, det var faktiskt riktigt gott! Jag tycker egentligen inte om räkor så mycket men när det var en röra så var det gott. La mig i sängen efter maten och kollade på Paradise Hotel, var riktigt trött för jag hade jättesvårt att sova under den tidigare natten..
 
Idag hade jag skola och sen jobb som vanligt, var även på gymmet när jag slutat jobbet också. Sen åkte jag hem och då hade älskling gjort mat. Under kvällen har vi vara suttit framför tvn och sen tog jag en dusch. Nu är klockan alldeles för mycket så jag ska hoppa i sängen. Satt och kollade på kläder och där blir man lätt fast!

12-timmars tävling

Igår var jag som sagt på skolan och hjälpte till. Det är några i klassen som har anordnat denna tävling som deras gymnasiearbete. Tävlingen bestod av 5 grupper med niondeklassare, och deras uppgift var att göra ett nattduksbord som dels skulle kunna dölja sladdar så inga djur eller barn kommer åt dom. Samt att det ska finnas en låda som ska gå att låsa, där det ska gå och förvara mediciner eller andra grejer som inte barn ska få tag på. 
Jag kom dit vid lunch och så var jag där till klockan var nästan halv 10. Vid halv 6 var det middag så då åkte vi till Charlies och hämtade 34 pizzor som vi hade beställt tidigare under dagen. Sedan var det redovisning när klockan slog 8 och efter det skulle dommarn utse en vinnare. Det blev ett lag från Djurgårdsskolan som vann, priset var ett diplom och ett presentkort hos Ticnet på 500kr. Även jag fick ett presentkort då det sista som blev över lottades ut mellan oss som hade varit där extra och hjälpt till. Så det var ju inga fel!  


Bara en månad kvar...

..till julafton idag! Det känns att julen börjar närma sig, man ser en del som redan har hängt julbelysning i trädgården. Nästa helg är det första advent och innan dess tänkte jag försöka få upp stjärnor och ljusstakar i fönstrena. Brukar inte ha så mycket julpynt framme men vill iallafall få lite julstämning här hemma. Min kära sambo är inget stort fan av julen så det blir väl jag som får ta tag i den saken. ;)
 
Idag har det varit en slö dag för min del. Sen på eftermiddagen åkte jag och älskling och handlade grejer till tacos. Bjöd över svärföräldrarna på mat och nu ikväll har vi suttit och spelat kort och tjatat. Alltid lika trevligt! 
Nu sitter jag framför Johan Falk. Imorgon är jag ledig från skolan men ska ändå dit en stund på dagen och hjälpa till på en 12-timmars tävling som några i klassen håller i. Tar med mig kameran så ska jag gå runt och fota lite. 
 
Igår blev det utgång för mig och Tilda. Jag åkte upp till Tilda på kvällen så började vi dricka lite. Sen åkte vi ner till Mastis vid 10. Knekta Kungar skulle spela där under kvällen så det var faktiskt mycket folk där. Hade en väldigt rolig kväll! 
 
 
 

Written in these walls are the stories that I can't explain

Har fastnat helt för den här låten! 

Äntligen helg!

Idag slutade jag tidigt från skolan. Var på Rolls-Royce på förmiddagen och sen flyttade vi fram vår sista lektion så vi hade den innan lunch. Så skönt att sluta tidigt på en fredag! Och idag jobbade jag inte heller så det va extra skönt eftersom fredagarna brukar bli väldigt långa annars. Var på gymmet innan jag drog hem. Sen hoppade jag i duschen och nu sitter jag i soffan och slöar. Sen när Tilda har slutat så blir det tacos och Idol-mys hos henne!
 
Imorse blev jag väckt klockan 5 av att Frasse låg och bet på mitt öra, så tog han tag i ett örhänge och ryckte ut det. Haha... Alltid ska dom hålla på när man sover! Och helst av allt ska dom ligga runt om mitt huvud eller raklång över halsen så allt hår kittlar en i ansiktet. Men dom är allt bra goa!!
 

Ny header!

Har suttit och grejat lite i Photoshop på en ny header. Sitter och ändrar massa hela tiden för att jag aldrig blir helt nöjd. Vet egentligen inte hur jag vill att den ska se ut, så kommer antagligen byta rätt ofta ;) haha. Men det får bli den här sålänge! 
 

SHOPAHOLIC

Sitter och kollar på BareMinerals hemsida lite efter några grejer jag ska önska mig utav Victoria i julklapp. Snart är det bara en månad kvar till julafton och det får mig att inse hur fort tiden går. Måste börja köpa alla julklappar typ... nu, så jag inte står där veckan innan och har några kvar. 
Idag hade jag skola på förmiddagen, var hemma en sväng på lunch innan jag började jobba. Sen när jag kom hem städade jag badrummet och nu sitter jag och älskling framför Bonde söker fru.  
 
Hittade den här klänningen på Members förut för bara 35kr!!! Då kan man ju bara inte låta bli att beställa!
 

IVYREVEL

Igår hämtade jag ut denna tröja som jag beställde från IvyRevel för några dagar sedan. Looove it!
 
 

Kycklingsallad, mums!

Idag hade jag lång dag i skolan och slutade inte förens kl 4. Då åkte jag hem en sväng innan jag drog till gymmet. Sen när jag kom hem igen gjorde jag iordning en kycklingsallad, så gott! Skulle nästan kunna leva på kyckling, haha. När jag hade tagit en dusch la jag mig i sängen med datorn och kollade på Paradise Hotel som började igår. Nu ska jag och älskling gå och lägga oss! :)
 
40 min på spinningcykeln igår!
 

Rösta på mitt bidrag!

Nu har Susanna utsett de 10 finalisterna i hennes fototävling och jag blev en utav dom, jättekul! Så klicka er in HÄR och rösta på bidrag nr. 5!! 
 
 

Söndag igen..

Var ju som sagt hos Monica igår och förfestade innan dom skulle ut på Harry's. Hade väldigt kul men för min del blev det inte så sent. 
Idag låg jag kvar i sängen och drog mig en stund innan jag gick upp och åt frukost. Sen kom Kristofer in till stan och hämtade Victoria och mig för att åka hem till mamma och pappa. Dom skulle nämligen köra Victoria till flygplatsen i Västerås så jag och Fannie följde med och sa hejdå till Victoria. Sen på vägen hem stannade vi på Pizza Hut och åt pizzabuffé, satt fint det! 
 
 

Saknade storasyster

Hade det jättetrevligt igår på Träslottet med släkten, kul att träffa alla samtidigt och kul att se Victoria i Sverige! Vi satt där och tjata om allt möjligt fram till stängning. Sen åkte jag hem till älskling och då gick vi och la oss.
 
Idag har jag jobbat och sen när jag slutade gick jag hem och la mig i soffan framför några SOA avsnitt. Nu ska jag hoppa i duschen och sen göra mig iordning. Ikväll ska jag till Monica, Victorias mamma , där det är förfest. Våra kusiner och några fler kommer dit också. Dock kan ju inte jag följa med dom ut på Harry's sen vilket är väldigt tråkigt, men vill vara med fram tills dom ska ut iallafall! Få lite mer tid tillsammans med Victoria för imorgon åkte hon hem till England igen.
 
 

Bidrag i fototävling!

Susanna Siekkinen har en fototävling på sin blogg där temat är höst. Så jag tänkte vara med och tävla, valde denna bild för jag tycker den är väldigt fin och har jättefina färger! Rösta kommer ni kunna göra på Susannas blogg på måndag när hon utsett de 10 finalisterna!
 
 
 

14 november

Inatt sov jag nästan ännu dåligare än i tisdags natt. Det var så varmt så jag hade svårt att somna och sedan drömde jag massa konstiga drömmar igen. Så när jag vaknade imorse var jag helt slut och det var inte långt ifrån att jag bara stängde av klockan och la mig och sov igen. Men släpade mig upp till skolan ändå. Slutade kl 4 och då gick jag till gymmet. Sedan hem och äta något framför ett SOA avsnitt. Nu ska jag hoppa i säng för att orka med morgondagen, skola till halv 3 och sen jobbar jag till 6. Sedan på kvällen ska en stor del av släkten samlas på Träslottet eftersom min storasyster är hemma i Sverige över helgen. Ska bli väldigt kul att få träffa henne igen, saknar henne så mycket mellan gångerna vi ses!
 
 

Decide what makes you happy and fight for it.


Ungefär såhär har min skoldag sett ut. Vaknade imorse och var tröttare än någonsin, även om jag hade lite sovmorgon. Har nog inte sovit så bra inatt för jag har drömt massa konstiga drömmar. Sista drömmen handla om att det spökade i en lägenhet, inte där jag bor nu utan i någon helt annan lägenhet. Det var skitläskigt så kunde inte sova. Så på sista lektionen vi hade idag, på 2,5 timme, kände jag att jag skulle kunna somna när som helst...
Men jag blev lite piggare när jag kom till gymmet, ben stod på dagens schema, körde även en del kondition. Helt slut i benen så det var extra jobbigt att cykla hem. När jag väl var hemma åkte jag och handla för att sedan göra mat till mig och älskling. Nu sitter jag här och kollar runt lite!
 
 

Pappas dag idag

Idag när det var fars dag så hade familjen bestämt att vi skulle gå på bio, det var riktigt längesedan vi gjorde tillsammans! Vi möttes i Karlskoga vid 4 och då gick vi på restaurang och åt innan bion började. Tittade på "Mig äger ingen" med Michael Persbrandt, väldigt bra film faktiskt! Fast det är väl typ allt som han är med i, haha. ;) 
 
Tog inga bilder ikväll så får bli någar gamla kort på mig och pappa. Tänk att man har varit så liten! 
Min fina pappa ♥

Ny design!

Fick hjälp av Susanna Siekkinen attt fixa till min design! Vill ha en ganska enkel men ändå snygg design och det tyckte jag hon gjorde jättebra. Är riktigt nöjd så tack så mycket Susanna! HÄR kan ni läsa hennes blogg. :)
 
Igår jobbade jag efter skolan och när jag slutat åkte jag till maxi och hämtade ut mina nya toppar från Boozt. Sen åkte jag upp till Tilda för att ha tacofredag i vanlig ordning! Vi kollade på Idol och åt massa godis. Bakade även en tårta som är till idag när Robin fyller år, den blev faktiskt fin för att vara första gången vi bakar en tårta, haha. 
 
Idag var jag ledig från jobbet men behövde ändå gå upp rätt tidigt för idag var det ett företag som säljer balklänningar på Sveamagasinet. Kollade lite på klänningarna och testade några. Än vet jag varken vilken färg eller modell på klänning jag vill ha. Har lite ideér men idag hittade jag iallafall ingen som jag fastnade för. Var inte där så länge utan jag gick till gymmet när jag kände mig klar. Idag körde jag ben med fokus på rumpan och mage. 
Nu kom jag hem för inte så längesen och tänkte kolla på ett Soa avsnitt och ta det lugnt i soffan en stund. Är jättetrött eftersom jag kom hem väldigt sent inatt och så fick jag ingen direkt sovmorgon imorse. Men ikväll blir det lite festligheter då vi ska fira Robin hemma hos honom och Tilda! :) 
 
 
 

Lite nytt

Har varit så trött och ofokuserad i skolan idag, ett tag var jag nära på att bara gå hem och strunta i dom sista lektionerna. Men var kvar på dom ändå och sen när jag äntligen slutat åkte jag och handlade. Gjorde sedan en kycklingsallad till mig och älskling. Nu sitter vi framför tvn och har precis duschat. Såå skönt att det är fredag imorgon! 
 
Denna top hittade jag på Boozt rea förut för bara 50kr. Så var tvungen att klicka hem en vit och en blå, tyckte dom va väldigt fina!
 
 

We fight because we believe

Skola och jobb stod på schemat idag, som alla anda onsdagar. Dock har jag bara två lektioner på onsdagar så hinner vara hemma en stund innan jag börjar jobba. Hoppade över gymmet idag eftersom jag vaknade imorse och hade fått ont i halsen igen och hostan var lite värre. Kanske inte så smart att jag var och tränade i måndags och igår. Kände mig nästan helt frisk då men skulle nog ha väntat några dagar till. 
Just dom här senaste dagarna har jag varit så otroligt trött, tröttare än vanligt alltså. Har sovit dåligt om nätterna, antagligen för att jag har varit förkyld och för att det blir så varmt i vårt sovrum. Elementet där lever nämligen sitt egna lilla liv och blir jättevarmt utan att man ens rört det... Så nu blir det snart sängen för min del, för att orka med den långa skoldagen imorgon! 

Halloween

Igår under dagen var jag och Fannie med mamma till Karlstad. Mamma skulle till moster så då gick jag och Fannie på stan under tiden. Hittade en hel del faktiskt, ett par skor, leggings, 2 bhar, en tröja och lite småplock. :) 
Igårkväll så var det halloweenfest på Bells. Så när jag kom hem från Karlstad så hoppade jag i duschen och sen blev jag skjutsad till Tilda där vi och Elin började göra oss iordning inför kvällen. Lånade Tildas vampyrtänder så var jag och Elin vampyrer och Tilda catwoman. Vi åkte upp till Halle där det var förfest innan vi drog till Bells. Så stod vi och dansade nästan hela kvällen, hade en riktigt rolig kväll! Blev dock väldigt trött mot slutet, plus att jag fick ont i halsen och blev förkyld i fredags så det blev lite jobbigt. 
 
Idag har det varit väldigt segt, gick upp vid 12 och åt frukost och sen hamnade jag i soffan. Var och handlade förut innan jag och älskling gjorde mat. Nu tänkte jag kolla på Soa och äta godis!
 
 

Instagram: ronyakarlsson