Kalas

Igår var jag nere i Rudkoga hela dagen, det var födelsekalas för min lillasyster som fyller 16år imorgon. Kom ner dit vid 1 ungefär så hjälpte jag dom med de sista förberedelserna innan släkten skulle komma. Dekorerade cupcakes och lite sånt. Sen när släkten åkt hem åkte vi och åt pizza, det satt fint! Var så sugen på pizza och som tur va var dom också det! Klockan blev 9 innan jag var hemma och då la jag mig i soffan framför tvn, sen läste jag några kapitel innan jag gick och la mig. 
 
Idag sov jag till 11 ungefär, så himla skönt att ha lov! Det kunde inte komma mer lägligt än nu när vi har mycket i skolan!
Vid 12 drog jag ner till stan och lunchade med Tilda, sen handlade jag lite innan jag drog hem igen. Var även på gymmet förut och körde spinning 1h och sen rygg och axlar. Sen blev det mat framför Top Model och Talang. 
Nu sitter jag och skriver lite på gymnasiearbetet, men ska nog sätta mig och läsa istället!
 

En vecka kvar!!

Helt sjukt att det bara är en vecka kvar nu tills Tilda och jag befinner oss i Stockholm för att se Avicii! Kommer bli så sjukt kul!!! Vi har hotell bokat i centrum, inte långt ifrån centralstation så förhoppningsvis har vi inga problem att hitta dit. Vi har ju bara varit i Stockholm någon enstaka gång så hittar ju alls där haha... Men vi kommer dit med tåg runt lunch ungefär och sen får vi dra till hotellet och göra oss iordning innan vi måste ta tåg ner till Tele2 Arena. 
Sen hela söndagen ska vi gå på stan och shoppa, wohoo! Vilken helg vi kommer ha, tagga tagga!!
 
 

Snart sportlov!

Nu är det bara två dagar kvar tills vi går på sportlov! Ska bli så himla skönt att ha lite ledigt och slippa gå upp tidigt på morgonen. Dock så måste jag lägga ner en del tid på gymnasiearbetesrapporten så kommer väl inte få så mycket ledighet ändå haha... Den ska vara inne måndagen efter lovet och nästa helg är ju jag och Tilda i Stockholm så måste göra klart den under nästa vecka. 
 
För mig har väl denna vacka sett ut ungefär som alla andra, skolan under dagarna sen gymmet på kvällen. Känns skönt att vara igång ordentligt med träningen och ha en rutin på det hela. Nu har jag 3 fasta dagar i veckan som jag delat upp alla muskelgrupper på. Sen försöker jag få in ett eller två extrapass i veckan om jag har tid och ork. Tycker om att spendera tid på gymmet och jag älskar den sköna känslan efter ett svettigt gympass!
Igår fick jag hoppa in och jobba ett par timmar på eftermiddagen, och idag jobbade jag eftermiddagen som vanligt. Sen jobbar jag även fredag eftermiddag och lördag!
Imorgon har vi två inställda lektioner vilket betyder att jag börjar efter lunch, klagar inteee! Så nu tänkte jag lägga mig och kolla något avsnitt från någon serie innan jag ska sova. Har sett klart alla avsnitt på senaste säsongen av Vampire Diaries så vet inte riktigt vad jag ska titta på nu. 

Kan inte hålla mig ifrån dig det är som du förtrollat mig

Igår var det jobb för min del under dagen, sen var jag på gymmet efteråt. Sprang 20 min på löpbandet utan paus och för att vara mig är det väldigt bra, haha! Har aldrig haft någon direkt kondition och då blir jag så lat med att springa så bryter alltid såfort det blir lite jobbigt. Men nu har jag bestämt mig för att jag ska få upp konditionen!
Sen när jag kom hem och hade duschat osv så kom Tilda hit, vi satt och pratade en stund och åt lite godis. Lite senare tog vi en tur till Björneborg bland annat och hälsade på hos Tildas bror Johan och hans sambo. Det var även lite fler folk där. Hade det väldigt trevligt och klockan drog iväg och blev över 1 innan vi åkte hemåt. 
 
Idag har jag städat här hemma och sen har jag skrivit på en religionsuppgift. Men tog en paus vid 5 då Tilda och jag åkte ut till skärgården och gick en bit i regnet. Resten av kvällen har jag suttit framför Vampire Diaries och nu blir det snart sängen! 

Alla hjärtans dag

Gårdagen firades på bästa sätt med min stora kärlek! Vi var hemma och hade det mysigt, en sån här dag blir allt lite extra mysigt och mer speciellt på något sätt! Njöt lite exta över att ha en så fin människa i mitt liv, älskar dig så mycket! ♥
Det var meningen att jag skulle laga en middag till oss men älskling hjälpte till lite ändå. Det blev rostbiff, potatisgratäng, sallad och halloumi ost. Gjorde även en fruktsallad till efterrätt, som vi knappt orkade äta efter all god mat haha. Sen blev det godis och mys framför filmen Gravity. Perfekt kväll! ♥
 

Long time no see

Nu var det längesen jag skrev här! Mina dagar har sett nästan likadana ut denna vecka så har inte haft något speciellt att skriva om. 
Men i tisdags iallafall åkte jag och Tilda ner till mamma och pappa för att mamma och Fannie skulle klippas. Så blev vi kvar där och fick mat, det är allt skönt att komma ner till landet ibland! :)
Igår var jag på gymmet efter skolan och sen åkte jag upp till Tilda när jag hade duschat. Vi tog nämligen tacomys igår istället eftersom det är alla hjärtans dag idag. Riktigt gott med tacos! Sigge och Hanna kom förbi lite senare också men sen drog jag hem vid halv 10 ungefär. 
Idag har det varit skola som vanligt, jag och Rikard är ju även på Rolls-Royce på morgonen, då vi egentligen har sovmorgon, och jobbar med gymnasiearbetet. Och idag var det smörgåstårta och vanlig tårta på morgonfikat för att det är en som ska sluta på den avdelningen, så vi kom ju inte därifrån hungriga iallafall! Nästa fredag kommer nog bli vår sista gång där eftersom vi har sportlov veckan där på, och sen ska gymnasiearbetet vara klart när vi kommer tillbaka från lovet. Så även om vi inte är färdiga med arbetet så får vi nog avsluta nästa vecka! Så då är det vi som bjuder på fika! :) 
 
Igår fick vi fika av vår designlärare, mums!
 

Kommentar om mitt hår

Vad fint lockigt ditt hår är ^^, Är det naturligt?
 

Tack så mycket!! Ja det är naturliga lockar! :) 

Slappis dag

Igår när jag var ledig så var jag som sagt i Degerfors och kollade efter balklänning, hittade dessvärre ingen som jag fastnade för men nu tror jag att jag vet vilken färg jag ska köra på! När jag kom hem igen blev det lugnt en stund men sen ringde mamma och frågade om jag ville med till kinan för dom hade tänkt åka in och äta. Så jag följde med dit och åt god mat. Men hade lite bråttom hem och duscha och göra mig iordning för att sedan dra på fest! Åkte upp till Tilda och gjorde mig klar och så började vi dricka lite där, Tildas gamla klasskamrat Miranda kom dit också. Sen fick vi skjuts upp till Ricke där vi spenderade kvällen med massa andra. Hade en riktigt trevlig kväll!!

Idag har det varit väldigt slött, gick upp tidigt för att jag inte kunde sova så jag somnade i soffan en stund lite senare på dagen. Sen åkte vi för att hämta mig bil hos Tilda och passade på att handla på vägen. Jag stod för maten ikväll och det fick bli fläskytterfilé, potatis och sallad. Sen när älskling drog till träningen så satte jag mig och skrev lite religion. Det märks verkligen att vi är inne på sista terminen nu för det är inlämninguppgifter hit och inlämningsuppgifter dit... Och så har vi ju den där jäkla gymnasiearbetesrapporten som ska vara inne efter sportlovet och vi är inte ens klara med arbetet ute på Rolls-Royce än. Så känns lite stressigt...
 

Trötter

Vilka långa dagar det har varit denna vecka! Har inte riktigt haft tid eller ork till att skriva något här. Har jobbat efter skolan både i tisdags, igår och idag, även imorgon jobbar jag. Sen har jag varit på gymmet efter jobbet varje dag så har kommit hem rätt sent och då ha det bara blivit soffan och Paradire Hotel. Igår tränade vi ben så idag har jag sån jäkla träningsvärk, det gör ont att sätta och ställa sig upp haha.. Men idag skippade vi gymmet, för imorse vaknade jag och hade lite ont i halsen så ville inte riskera att göra det värre... Vill verkligen inte bli sjuk igen, tycker att jag har varit tillräckligt sjuk på såpass kort tid nu. 
Ska nog ta och hoppa i säng snart och försöka få lite mer sömn än vad jag fått dom senaste nätterna. Har haft svårt att somna fast jag varit jätte trött. Men riktigt skönt att det är fredag imorgon! Och på lördag är jag ledig så då tänkte jag åka iväg till Degerfors och kolla på balklänningar. Har inte haft tid till att åka iväg än så nu börjar det nog bli dags!
 

Grow please

Sitter just nu framför Paradise Hotel. Finalveckan nu så det är riktigt spännande!
Idag har jag varit i skolan och sen vid 6 drog Tilda och jag till gymmet. På måndagar är det rygg och axlar som gäller. Och kondition och mage men det kör vi varje pass. När jag kom hem åt jag och sen satte jag mig och stretchade i någon halvtimme.

Väx magmuskler, väx! Haha, får väl hoppas att dom tittar fram snart! 

Svar på kommentar

Fick en kommentar angående ett av skalen jag fick hem förra veckan:

Fina bilder. Vart köpte du det skalet med flickan på? :)

Tack så mycket! Alla skal är från miniinthebox.com :) där finns det jättemånga fina skal till bra pris så verkligen en sida att rekomendera! Det enda negativa är att det är ganska lång leveranstid. 

Nike

Imorse vaknade jag av att Daniel ställde sig och hoppade i sängen när klockan var typ 9... Då möttes han av ett surt och trött ansikte haha! Men gick ändå upp då för kunde inte somna om. Skönt iallafall att jag inte har var bakis från igår. Gjorde mig iordning och åt frukost för sen skulle jag, Daniel och Nicke åka till Karlstad. Jag ville dit för att kolla efter träningsskor så dom fick följa med eftersom jag inte kunde köra bil. Passade även på att kolla i lite fler affärer när vi ändå var där. Hittade dom snyggaste Nike skorna och då sa Daniel att jag kunde få dom i tidig alla hjärtans dag present, bästaste killen!! ♥ Jag som vanligtvis brukar komma hem med flest kassar kom idag hem med minst haha, grabbarna handlade en hel del! Utöver skorna så fick jag med mig en topp, träningsshorts och ett träningslinne som matchar skorna. Så jag är nöjd! :) Har ju beställt en del kläder denna månad redan så får spara lite på pengarna nu! 
 

Partylördag

Igår kunde vi flytta fram sista lektionen så vi slutade mycket tidigare än vanligt. Så jag började även på jobbet tidigare och jobbade till 6. Då åkte jag hem en snabbis och sen vidare till Tilda för tacomys. Hann att sätta oss i soffan en stund med massa gott också innan vi skulle upp till Halle för att han och Jimmy behövde klippas. Sen blev det hemfärd. 

Idag har jag jobbat, när jag slutade drog jag till gymmet och körde kondition och några rumpövningar. Sen har jag suttit här en stund och kollat på lite träningskläder, finns ju så mycket snyggt! Och massa snygga Nike skor så jag vill ha nästan allihop! Synd bara att dom är så dyra och nästan alla är slut överallt... 
Men nu ska jag iallafall slänga i mig lite mat och sen duscha och göra mig iordning. Ikväll är det inflyttningsfest hos Tildas bror och hans tjej. Dom har precis flyttat till hus så det ska bli kul att se hur dom har det, och så hoppas jag att det blir en rolig kväll! :) 
 
Gårdagens! Lite nytt från min garderob, peplum toppen från Nelly och koftan från Lindex. :) 

Macro

För några veckor sedan så köpte jag Hoya Close Up Lens set från jobbet. Det är tre linser som man kan kombinera som man vill beroende på hur nära man vill komma. Linserna ligger på +1, +2 och +4.

Har inte hunnit använda dom så mycket än men testade iallafall att ta kort på mitt öga för någon dag sedan. Det var lite svårt att få fokusen på själva ögat. Fick först bara fokus på fransarna men den här bilden blev jag ganska nöjd med!

Tog även några kort på mitt Pandora armband, en av mina julklappar förra året! 

Instagram: ronyakarlsson