Nya skal

Usch va trött jag har varit idag! Imorse var jag tvungen att släpa mig upp tidigare än vanligt för vi skulle börja första lektionen lite tidigare, så ingen sovmorgon för mig... Sen var jag hemma en stund på lunchen innan jag började jobba vid 2. När jag äntligen kom hem förut kom älskling hem samtidigt med thaimat, satt fint det! Sen har vi bara suttit framför tvn. Jag har suttit och grejat med några bilder i photoshop, men det visar jag en annan dag! 

Hämtade ut ett paket förut och i det fanns det några nya skal och armband! Byter skal typ hela tiden så alltid kul med lite nya. :)

Min studentmössa

I fredags var vi och hämtade ut våra studentmössor. Så nu längtar jag bara ännu mer tills jag väl står där tillsammans med mina fina klasskamrater och har gått ur gymnasiet! Det börjar närma sig nu och det känns helt overkligt, men så sjukt bra!!
 

28 januari

Sitter just nu i soffan framför gårdagens PH. Idag var jag i skolan till halv 3 ungefär och sen skyndade jag mig till jobbet och jobbade till stängning. Sen drog jag direkt till gymmet där jag mötte upp Tilda. Idag stod det ben på schemat! Var även där igår kväll och då blev det ett riktigt jobbigt pass, då körde vi rygg, axlar och kondition. Var heelt slut efteråt! 
Nu ska jag gå och lägga mig, somnade jättesent igår så hoppas att jag får mer sömn inatt. Godnatt! :)
 

Paintball

Nu under eftermiddagen har jag och Tilda varit med Halle, Jimmy, Pösen och några till på paintball i Karlstad. Det var faktiskt riktigt kul! Jag har ju spelat utomhus en gång med klassen och det blev lite långdraget eftersom det var långt mellan alla skydd så då våga man inte springa. Men inomhus var det mycket roligare. Första träffen blev rakt på magfläsket och jäklar va ont det gjorde, haha! Sen när det var klart drog vi till Max och åt innan vi åkte hem. Skönt att komma hem och ta en dusch och sätta dig i soffan, blev helt slut efter det där! 
 
Lite bilder från helgen!

Don't wish for it, work for it

Hallå där! Idag hade jag inställd sista lektion så jag slutade halv 3. Då gick jag direkt till gymmet och mötte Tilda där, idag blev det cardio i början och sen tränade vi ben och mage. Känns skönt att vara igång igen! Nu är jag trött på att vara förkyld, hostig osv så hoppas jag slipper det ett bra tag nu!
Resten av dagen har varit lugn, tänkte sätta mig och läsa lite nu innan jag ska sova.
Imorgon har jag skola och sen ska jag direkt till jobbet. Slutar kl 6 och då blir det tacos med bästii som vanligt! :)
 
 

Mjukstartar

Idag har jag faktiskt varit på gymmet, följde med Tilda dit vid 4 och det var väldigt skönt att vara tillbaka där! Slutade äta penicillin för några dagar sedan och jag varken hostar eller snorar längre så kände att jag kunde gå dit. Äntligen! Dock väntar jag lite med att köra kondition så jag inte börjar hosta igen. Så idag fick det bli en liten mjukstart med några rygg, triceps och magövningar. Och stretch på slutet! :) 
Väl hemma igen åt jag mat och sen har jag sittit och skrivit på en religionsuppsatts typ hela eftermiddagen. Tittade precis på gårdagens Paradise Hotel också och nu blir det lugnt resten av kvällen!
 
Får bli en bild från i helgen!

Livet efter dig

 
Efter skolan förut gick jag till stan för att kolla efter en bok. Vi har ett läsprojekt i svenskan nu vid sidan av förberedandet av dom nationella proven. Men jag har inte börjat läst än så tänkte att jag måste ta tag i det nu! Inte ofta jag tar mig tid till att läsa men när jag väl kommer in i en bra bok så läser jag hela tiden. Har hört att denna bok ska vara väldigt bra så nu får vi se om den lever upp till mina förväntningar. :) HÄR kan ni läsa om den!

Veterinärbesök

Imorse fick jag gå upp tidigt för att köra iväg mina små bebisar till djurkliniken. Lämnade dom där för kastrering och id-märkning och så hämtade jag dom igen när jag slutat skolan. Det hade gått jättebra och dom var hyffsat pigga när vi kom hem eftersom dom hade fått en uppvakningsspruta. Så nu under eftermiddagen har dom busat och flängt runt som vanligt, det känns skönt! :)
Jag har suttit och pluggat hela eftermiddagen i princip, imorgon har vi prov i teknik 2 och det kan gå nästan hur som helst. Har inte fått in allt så ska läsa lite till nu och hoppas att det räcker till iallafall ett E! 
 
 

SNOW

Idag var Tilda och jag ute och tog lite kort. Höll på att frysa ihjäl samtidigt, usch va kallt det var(är)!! Ännu värre när det blåser också. Så vi knäppte några bilder och sen sprang vi in till Tilda och värmde oss med varm oboy!
Resten av dagen har jag suttit med näsan i skolböckerna. Har ett prov imorgon och ett på tisdag. Men tog ett litet break vid 8 för då skulle Tilda och jag äta pizza, riktigt gott! Nu ska jag läsa lite till innan jag går och lägger mig. :)
 

Pulkaåkning

Hej! Nu var det några dagar sedan jag skrev här. Under veckan har jag gått i skolan och i onsdags och igår jobbade jag också. Igår slutade jag kl 6 och då åkte jag och svärmor(som också slutade kl 6) till Daniels farmor där det var kalas för henne, Daniel var redan där och likaså massa släktingar. Hela 95år fyllde hon! Då är det inte dåligt att fortfarande vara så pigg och glad som hon är, och bo helt på egen hand. 
När klockan blev 8 så drog vi oss hemåt. Jag skjutsade hem Daniel och sen åkte jag vidare till Tilda där hon och Sara var. Fick tacos där och sen satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord till klockan slog 2 och vi kom på att det kanske var dags att sova! 
 
Idag låg jag kvar i sängen rätt länge, riktigt skönt! Sen har det varit en riktig slödag. jag och älskling låg framför tvn en stund men sen åkte han iväg till en kompis. Nu har jag precis duschat och grejat lite så ska nu åka upp till Tilda. Ikväll ska vi och några till åka pulka! :)
 
 

Page 14 of 365

Igår blev det en slö dag för mig, jag valde att sjukanmäla mig från skolan för att vara hemma och ta det lugnt en dag. Tror jag behöver det för att bli helt frisk. Jag hostar inte så mycket längre men är fortfarande förkyld.
När jag och mamma kom in till stanigår morse följde jag med henne upp till Smådjurskliniken för hon skulle lämna in deras katt för kastrering. Och då passade jag på att beställa kastreringstid för Frasse och Carlos. Så nästa måndag är det deras tur! Sen när jag kom hem gick jag och la mig en stund för jag va så himla trött! Sen åt jag mat och resten av dagen spenderades i soffan. 

Idag var jag tillbaka i skolan, slutade klockan 4 och då hämtade mamma mig så fick jag skjuts hem. Sen blev det lite mat innan jag följde med Tilda till gymmet. Jag tränade dock inte utan var bara med som sällskap, sen passade jag på och stretcha lite. Är en bit närmare spagat nu, det blir mycket roligare när man väl blir vigare. I början kändes det helt omöjligt för jag var så himla osmidig haha, dock är det ju en bra bit kvar! 
Nu sitter jag och väntar på att Paradise Hotel börjar. Imorgon har jag lite sovmorgon så det ska bli väldigt skönt!


Hos föräldrarna

Igår hos Thom hade vi riktigt roligt, det blev en hel del folk! Jag, Tilda och Sara hade inte tänkt att bada i badtunnan först men vi blev tillslut itjatade så spenderade några timmar där i. Tiden drog iväg väldigt så tillslut gick jag upp för att duscha av mig, en stund innan alla andra gick upp och det blev kö till badrummet. Kom inte hem fören klockan va halv 5 imorse och då blev det sängen direkt! 
Så idag har jag varit väldigt seg, gick inte upp förens vid halv 2 tror jag. Då satte jag mig och åt frukost(lunch) och sen packade jag lite grejer för att sedan åka ner till mamma och pappa. Pappa behöver min bil imorgon för han och hans mekaniker skulle byta någonting på den (bra koll jag har!). Så jag sover här inatt och åker med mamma in till stan imorgon bitti. Köpte med mig lite godis ner så nu ska jag nog krypa ner i sängen och titta på serie och gotta mig! :)
 

Lexington

Min nya favorit som kommer bäras flitigt sen under våren! Tycker den är så snygg!! 
 

Snö

Igårkväll blev det självklart tacomys med bästii. Sen massa godis och prat om gamla minnen och allt möjligt. Mysigt!
 
Denna dag började med att sopa av hela bilen eftersom den var täckt med snö. Vet inte riktigt vad jag tycker om att det snöar, visst är det väl mysigt men tycker att det lika gärna kunde vara milt väder hela tiden och ingen snö eller slask. Snö skulle det vara under jul men sen kan det kvitta, bättre om det blir vår istället så vi får sommar fortfare!
Har jobbat idag och det har varit väldigt ganska lugnt på stan, rätt skönt ändå eftersom man inte är jättepigg på lördagar. Sen när jag kom hem satte jag mig här och fastnade i Photoshop. Har suttit och grejat lite med en ny header för jag har tröttnat på min. Men nu ska jag slita mig från datorn och göra lite mat! :)
Sen ikväll ska jag, Tilda och Sara åka ner till Thom i björneborg där han, Halle och några till ska vara och bada badtunna. :) 

New Year's resolutions

Jag har satt upp några mål för mig själv nu när det är nytt år! Så får väl kalla det för mina nyårslöften. :) 
 
Mitt första löfte är att jag ska lära mig gå ner i spagat! Jag är så otroligt ovig och osmidig så jag har nu börjat stretcha så ofta jag bara kan. Efter varje gympass stretchar jag i 10-15 min och sen även hemma ibland. Så nu är mitt mål att bli så vig att jag kommer ner i spagat.
Vore ju även en bonus om jag lär mig gå ner i split samtidigt, men det känns nästan mer omöjligt än att komma ner i spagat, haha. Får se hur detta går, men jag SKA klara det! 
 
 
Mitt andra löfte är att fortsätta hålla igång träningen regelbundet. Köpte ju gymkort i oktober och tog tag i träningen. Vilket jag är väldigt glad över att jag gjorde för jag trivs så bra på gymmet. Man får en sån skön känsla i kroppen efter ett svettigt pass och man blir bara mer motiverad när man ser sin kropp utvecklas och bli mer fit! Så nu ska jag sattsa ännu mer och sätta upp rimliga mål som jag ska ha nått innan sommaren är här!
 

Lunginflammation...

Idag har jag haft en lång dag i skolan, och det har varit jobbigt att gå runt och hosta hela tiden. Så när jag slutade gick jag iväg till vårdcentralen för att se om jag kunde få någon fungerande hostmedicin utskriven. Men när doktorn undersökte mig och lyssnade på min andning så konstaterade han ganska fort att jag har lunginflammation... Så nu kommer jag få äta penicillin i 10 dagar. Och så fick jag utskrivet en hostmedicin och några tabletter som är slemlösande, så nu är det väl bara att börja kurera sig! Det var väl tur att jag gick iväg idag, hade ingen tanke på att det kunde vara lunginflammation. Nu kommer jag alltså behöva ta det lugnt med träning och allt sånt längre än vad jag hade förväntat mig, så typiskt..
När jag kom hem ifrån stan gjorde jag mat när älskling var iväg på träning och sen har jag duschat och kollat serie. Nu behöver jag snart gå och lägga mig, imorgon har jag skola till halv 3 och sen ska jag jobba under eftermiddagen. 
 

Give me summer!

Jag behöver verkligen sol och värme, hatar att vara blek och jag blir så less på detta trista väder... Vore inga fel att ligga på en solig strand och bara njuta av värmen just nu!
Härom dagen satt jag och drömde mig bort när jag kollade igenom alla bilder ifrån Spanienresan 2012. Längtar tillbaka såå himla mycket, måste åka dit snart igen! Har god lust att dra dit i sommar när jag tagit studenten och fira just ATT jag tagit studenten. Så får det bli som min studentresa, fast efteråt! :D Eftersom jag inte kommer åka på någon studentresa nu i vår.
 
Denna bränna nu tack!!

Hostar fram magmusklerna

Ja som rukbiken lyder så har min hosta blivit värre. Hostade lite igår så när jag och Tilda var på gymmet försökte jag ta det lugnt och körde ingen kondition. Men min hals och hosta blev värre ändå så nu får det bli vila i några dagar! Köpte tabletter igår så får hoppas att dom hjälper. Trodde jag skulle klara mig ett tag nu eftersom jag var förkyld och hostade innan jul, men tydligen inte... Så träligt att bli sjuk när man kommer igång med träningen och har motivationen uppe.
Men iallafall, igårkväll satt jag i soffan och drack te under kvällen, te med honung är typ det enda som hjälper känns det som haha. Satt uppe och kollade på Paradise Hotel eftersom jag ändå har svårt att somna. Trodde inte att jag skulle ha speciellt svårt för att ställa om mig nu när skolan börjat men hade jättesvårt att somna både i måndags och igår. 
 
Idag hade jag sovmorgon till 11 eftersom en av våra lärare är bortrest. Väldigt skönt! Sen jobbade jag under eftermiddagen som vanligt. Svängde förbi maxi när jag slutat innan jag åkte hem och gjorde mat. Sen har jag och älskling bara suttit i soffan! Nu sitter jag framför Paradise Hotel med en kopp te och älskling har gått och lagt sig. Får hoppas att jag har lättare för att somna ikväll för imorgon börjar jag tidigt!
 

Fortsätt simma, fortsätt simma...

Idag hade jag klockan på 12 och då gick jag upp och åt frukost. Sen drog jag och Tilda till badhuset för att simma, 1000m simmade vi! Kändes ganska bra, tycker det är ganska skönt att simma på något sätt. Inte speciellt jobbigt heller så det får vi försöka fortsätta med ibland! 
Efter det blev det hem och äta lite och sen gjorde jag och älskling lite matlådor, eller han gjorde det och jag stod och tittade på hehee. Sen kom svärföräldrarna över med vår bänkdiskmaskin så skulle vi kolla hur man kopplade in den. Men vi måste vänta på en rörmokare som behöver fixa lite grejer innan den funkar. Nu under kvällen har vi bara suttit i soffan. Jag har grejat lite i photoshop på en header till Tilda. Ska nog snart gå och lägga mig och ladda upp inför skolan imorgon. Känns lite sådär att börja skolan igen på en av de längsta och jobbigaste dagarna... 

Tydligen så är en kartong den bästa sovplatsen, enligt Carlos! :)

5 januari

I fredags jobbade jag som sagt. Sen under kvällen blev det hemmamys, gjorde mat när jag kom hem och sen satt jag och älskling i soffan framför tvn resten av kvällen. Vi firade även 16 månader i fredags! Jag älskar min underbara pojkvän så otroligt mycket!! ♥ 
Var inte uppe allt för sent eftersom jag skulle upp och jobba igår. Var även på gymmet och körde kondition och rumpa igår efter jobbet. Men nu får jag nog ta det lite lugnt några dagar för jag har börjat hosta lite och det retar i halsen. Usch, orkar inte bli sjuk igen... Hatar att vara förkyld! 
Igårkväll åkte jag upp till Tilda och åt tacos, senare på kvällen blev det bowling med några vänner. Gick inte sådär jättebra för mig haha, men får skylla på att jag typ aaldrig spelar bowling! Sen innan Tilda och jag drog hem hälsade vi på Sigge och Hanna en sväng. 
Idag sov jag till 12 och sen har jag och älskling bara slappat i soffan. Det har varit riktigt skönt! Nu ska jag och Tilda snart ut och gå, sen ska jag göra något att äta! :) 
Ledig imorgon också så det ska bli riktigt skönt! Men på tisdag är man tillbaka i verkligheten och skolan...

Nytt år, nya möjligheter

Idag har jag varit ledig och det har varit väldigt skönt, gött att bara kunna sova länge och vila upp sig. Gick upp vid 12 någon gång och då slappade jag i soffan en stund innan jag städade badrummet. Sen drog jag och Tilda till gymmet. Tar nya tag nu när det är nytt år och jag ska försöka hålla igång träningen hädanefter nu! Man mår så mycket bättre när man tränar och bara man kommer igång och ser lite resultat så blir det bara roligare att gå till gymmet. Plus att det är roligare när man tränar flera tillsammans. 
Åkte hem efter gymmet för att duscha och fixa mig lite, för sen skulle jag, Tilda, Robin, Sara och Robert åka till Kinan och äta. Hur gott som helst!
Nu gick älskling och la sig och jag sitter här och kollar runt lite. Blir nog inte uppe så länge idag. Imorgon ska jag jobba från 1 till 6 men tänkte försöka städa här hemma innan. 
 

Min nyår i bilder


Instagram: ronyakarlsson