Kartläsare av världsklass!

Har inte orkat skrivit något under veckan. Har gått i skolan på dagarna och sen har jag jobbat varje eftermiddag förutom i måndags. Håller på och inventerar på jobbet så det finns endel att göra där nu! Jobbade även idag och då blev vi nästan klara med inventeringen. 
 
Igår när jag slutat jobbet så åkte Tilda och jag till Örebro för att hämta hennes kusin Hanna där. Men att hitta till rätt ställe inne i Örebro var inte det lättaste. Vi satt med två gpser men kom ändå fel tre gånger, haha så dåliga! Tillslut kom vi rätt och då var det bara att hitta ut igen. Stängde av gpserna när vi kom ut mot motärvägen igen för att vi trodde att det bara var raka spåret hem då. Men så var det ju inte... Vi körde på en motorväg en bra stund, nästan en timme, innan vi konstaterade att vi var på E20 påväg mot Göteborg. Så på något konstigt vänster hade vi missat E18, hur man nu lyckas göra det. Så vi fick svänga av E20 och åka världens omväg genom Åtorp och Rudskoga för att komma hem. 
När vi väl kom till stan så hade Robin gjort iordning tacos till alla oss, det satt fint det! Sen blev jag inte kvar så mycket längre eftersom jag skulle upp och jobba idag. 
 
Nu ska jag och Tilda åka upp till Halle och sen ska vi med han och några fler på bilträff ikväll. Tilda ska vara deras chaufför. :)

Kung i baren

Redan söndag... Helgerna går så fort! 
I fredags jobbade jag efter skolan så var inte hemma fören framåt halv 7. Då kom mamma, pappa och Fannie in så åkte vi och Daniels föräldrar och kollade på Daniels fotbollsmatch. Sen åkte jag och handlade med Amelie innan maxi stängde. 
 
Igår var jag hemma under dagen och bara tog det lugnt. Sen duschade jag och gjorde mig iordning till mamma och pappa kom och hämtade mig. Min moster i Karlstad hade 50 års fest igår. Jag skulle egentligen inte varit med dit eftersom det bara skulle vara äldre där, men blev frågad om jag ville vara med och hjälpa till. Så jag, mina kusiner Maja och Oscar och Oscars flickvän gick runt och serverade champagne, plockade fram maten och sen på kvällen så stod vi i baren och serverade drinkar till alla. Dom har en egengjord liten bar på gården, jättemysigt!  Hade en riktigt rolig kväll, åt så mycket got mat att jag nästan rullade fram! Blev dock väldigt kallt på kvällen så vi lämnade baren lite senare och gick in och satte oss och pratade istället. Så himla kul att träffa Maja och umgås med henne, det händer allt för sällan nu för tiden! 
Vi åkte inte från Karlstad fören vid 2 så kom hem ganska sent. Då blev det sängen direkt! 
 
Idag låg jag och drog mig i sängen rätt länge, fick sällskap av kissungarna när Daniel var på gymmet och då blir det ju ännu svårare att gå upp. Under dagen så har vi varit över hos Ulla och Lennart, Daniels föräldrar. Daniel hjälpte Lennart med lite grejer medans jag och Ulla tog med oss katterna i koppel över så fick dom leka ute, det tyckte dom var jättekul. Sen blev det kebab framför tvn för mig och Daniel. 
 
 

Rastat katterna

Imorgon är det äntligen fredag! Den här veckan har gått rätt segt, på lektionerna i skolan har vi mest gått igenom lite kursplaner och lite sånt så har inte kommit igång och jobba i alla ämnen än. Imorgon har jag en skön sovmorgon, börjar kl 10. Men sen när jag slutar ska jag och jobba, så kommer bli en rätt lång dag ändå. 
 
Förut så tog vi på katterna en varsin sele och tog med dom ut en stund. Det var första gången dom var ute så allt var väldigt spännande och läskigt. Dom satt och skakade i famnen när det kom bilar och andra läskiga grejer förbi, haha. Vi hade tänkt att gå med dom i sele dom första gångerna så att dom får lära sig området, träffa på dom andra katterna osv, innan vi släpper ut dom helt. Tog med dom över till svärföräldrarna så att dom fick träffa deras katter, och det gick bra! Sen bestämde vi att vi skulle ta och grilla över hos dom. Så jag och svärmor åkte till maxi och handlade medans Daniel och svärför tände grillen. Det blev riktigt gott!
Vi fick även en inflyttningspresent utav dom, två jättefina fönsterlampor. Jag hade pratat på att jag ville ha just såna i våra köksfönster, så det var ju en jättebra present! 
Nu ska jag snart gå och lägga mig bredvid älskling! :)
 
Härlig sovpose Carlos har!
 
 

Första skoldagen och en eftermiddag med bästavän!

Har lite blandade känslor över att skolan har börjat igen. Det som känns bra är att jag är inne på mitt sista gymnasieår nu och jag tror att dom här två terminerna kommer gå väldigt fort! Fick se vårt schema förut och det ser helt okej ut, mycket färre lektioner än vad jag trodde att det skulle vara så jag klagar faktiskt inte. Plus att jag har sovmorgon tre dagar i veckan. Så snart står vi där, lyckliga som aldrig förr, och fulla på studentflaket vi också! 
Kommer att jobba på Rosenbergs efter skolan nu också, men istället för tisdagar så blir det onsdagar och vissa fredagar.
 
Kom hem ganska tidigt idag eftersom vi bara skulle få vårt schema och kolla på studieplanen. Så jag satt hemma en stund innan jag åkte ner till stan för att träffa Tilda. Vi gick runt och kollade i affärerna och sen åt vi kycklingbaguette. Sen följde hon med mig hem för att kolla på kattungarna. Vi satt och busade med dom och sen kollade vi på Idol.
Nu blir det snart sängen för min del. Imorgon börjar alla lektioner i skolan!
 
 
 

Så mycket kärlek

För mig har det varit en lugn helg, i fredags var jag ju ledig så då var jag bara hemma under dagen och njöt av ledigheten. På eftermiddagen kom familjen och svärföräldrarna hit på fika och för att gosa med kattungarna. Familjen hade med sig ett våffelgärn till oss som lite sen inflyttningspresent, det kommer nog komma till användning! Lite senare så åkte Daniel iväg och dömde och då följde jag med mamma, pappa och Fannie och åt pizza innan dom åkte hem. Och sen på kvällen åkte jag till Tilda en sväng så kollade vi efter lite kläder på nätet. 
 
Igår var jag själv här hemma eftersom Daniel var iväg på match hela dagen. Tilda och jag åkte ut till skärgården och tog en glass innan hon började jobba på eftermiddagen. Sen på kvällen när älskling kommit hem blev det tacos och soffmys för vår del! 
 
Idag skulle jag egentligen åkt till Karlstad och umgåtts med min kusin, men det blev ändrat så vi ska försöka ses nästa helg istället! Blev istället en dag hemma, så åkte jag och älskling och köpte thaimat till middag och under kvällen har vi myst till den senaste Wallander filmen med kattungarna och chips!
Imorgon börjar skolan vilket jag inte alls är taggad på! Känns inte riktigt som att det är söndag idag...
 
Att man kan fästa sig så vid dessa små sötnosar. Så underbart söta så helst skulle jag vilja att dom inte växer mer nu, utan är kvar som söta små kattungar! 
De första nätterna sov dom i sängen bredvid oss och var så gosiga när man vaknade på morgonen. Sen har det varit full fart hela dagarna. Dom är som on/off knappar, ena stunden är dom överallt och leker och bråkar, sen blir det tyst och då ligger dom helt däckade någonstans. Man får inta vara ifred någonstans, såfort jag går ifrån dom så kommer dom efter och leker där jag är istället. Haha! 
 
Små bebisarna! ♥
 

Frasse och Carlos

Dom här sötnosarna fick vi äntligen hem till oss idag! Jag jobbade till kl halv 5 och sen vid 5 åkte vi och hämtade dom. När vi släppte ut dom här så gick dom runt massa och nosa och klättra på precis allt. Sen efter en stund så somna båda två i soffan. Frasse hittade en plats på armstödet och Carlos la sig och gosade i mitt knä. Så mysigt så! Sen gjorde jag lite mat och då blev det full fart på dom igen. 
Svärföräldrarna och en granne var precis här och hälsade på kattungarna. Nu blir det att sitta framför tvn en stund. Imorgon är jag ledig och det ska bli så himla skönt! Är nog behövligt innan skolan drar igång.
 
Det värsta är att dom nästan ser helt likadana ut, då det är lite svårt att se vem som är vem, haha. Men den på första bilden är Frasse och sen är det Carlos som ligger i mitt knä.

Life's a game made for everyone. And love is the prize

Idag gjorde jag min sista dag på Rolls-Royce för denna sommar. Har faktiskt varit kul att varit där och jag trivdes väldigt bra med arbetskambraterna och det jag fick göra. Så får hoppas att jag får chans att jobba där fler gånger! Imorgon skulle jag egentligen varit ledig men får hoppa in och jobba på Rosenbergs istället. Men ska gå hem lite tidigare eftersom jag och Daniel ska iväg och hämta hem våra kattungar, ååh har längtat så hela veckan! Så himla mysigt med kattungar så ska bli jättekul att äntligen få hem dom! :) 
 
Dom här senaste tre dagarna har jag fixat massa här hemma när jag kommit hem från jobbet. Har köpt hissgardiner som jag har satt upp i vardagsrums fönstrena och så har jag satt upp en hylla i sovrummet och en ljusgrej i ett fönster. Igår var svärföräldrarna här och hjälpte mig att sätta upp ljudsystemet och fästa alla dess sladdar så att inte katterna går och gnager och snurrar in sig i dom. Och idag när jag kom hem så städade jag hela lägenheten, plockade rätt, dammtorkade och damsög. Så nu är det städat och fint tills våra nya familjemedlemar kommer imorgon! :)  
Förut var jag ute på en pw i fina kvälls-vädret, det var riktigt härligt! Nu sitter jag här och kollar runt lite på internet, klickade precis hem ett par grejer från Nelly, skräll! Haha...
 
Igår gjorde jag iordning en kladdkaka som jag tog med till jobbet och bjöd på, hällde i nästan en hel Polly-påse i smeten och det blev riktigt gott!. Och så fick jag några små presenter av arbetskambraterna. Snyggaste kepsen, den kommer ni nog se mig mycket i! ;)
 

Brolle!!

I fredags var jag hos Tilda och Robin och åt tacos som vanligt på fredagar. Då bestämde vi oss även för att gå på Brolle som spelade i Parken i Björneborg igår. Jobbade på dagen igår och sen åkte jag hem och la mig och sov en stund för jag var så himla trött. Sen duschade jag och gjorde mig iordning för kvällen. Vi åkte först till Tildas bror där det var massa folk och förfestade. Och lite senare åkte vi alla bort till Parken och inväntade Brolle. Bortser man från allt regn så var det en riktigt trevlig kväll, Brolle var skitbra! 
 
Idag fyller min älskade pappa år så jag åkte ner till rudskoga förut så fikade vi och firade honom. Lite senare åkte vi plus Kristofer och Agnes till kinan och åt mat, satt fint det! Så nu kom jag hem för en stund sedan. Ska hoppa i sängen snart för imorgon måste jag upp tidigt eftersom jag ska till Rolls-Royce och jobba. 
 
 

Nu har fotografen som var med under bröllopsdagen lagt upp bilderna på sin hemsida så sitter och tittar lite, såå himla fina!
 
 

Under the sun where we belong

Seg dag på jobbet idag, ingen energi alls och ingen rörelse på stan knappt. Fast kanske inte så konstigt med tanke på detta väder. Inte alls kul att cykla hem förut, även om jag hade paraply så blev jag dyngsur, så nu behöver jag ju inte duscha ikväll :)))) haha... Väl hemma så bytte jag om till myskläder, gjorde mat och efter det satte jag på hög musik och städade lite här hemma. Blir antagligen att sitta framför tvn resten av kvällen, snart kommer älskling hem från träningen också. :)
 
Så skönt att det är fredag imorgon! Dom här två veckorna på Rosenbergs har gått väldigt fort och nästa vecka ska jag tillbaka och jobba på Rolls-Royce. Det blir sista veckan där för den här sommarn och även sista veckan på mitt sommarlov... Sommaren har verkligen flugit förbi, känns knappt som att jag har haft något sommarlov eftersom jag jobbat från dag 1 och typ bara varit ledig när vi var i England... Tänk att det redan är augusti, och snart börjar jag mitt sista år på gymnasiet! 
 
 

Helgen

Denna vecka har jag jobbat på Rosenbergs, veckan gick faktiskt väldigt fort så det var skönt! I fredags när jag slutade så åkte jag till Tilda och Robin, Hanna var där också. Vi åt tacos och satt och pratade hela kvällen. 
Igår var vi ute och festade, började kvällen hos Tilda och Robin och sen drog vi in på Torgfesten en stund. Var inte så mycket folk där så vi gick in på Bells istället. Inte så värst mycket folk där heller men vi stannade där och dansade resten av kvällen. Hade riktigt kul, var ett tag sedan jag festade. 
Idag har jag och älskling mest bara tagit det lugnt hemma. Lagade mat förut och nu på kvällen gick vi över till hans föräldrar och spelade lite kort. Nu blir det sängen och ladda upp för en ny jobbvecka. :)
 

Igår hade vi 11 månader tillsammans, tiden går så himla fort! Älskar dig så otroligt mycket, världens underbaraste! ♥
 
 

Bildbomb från England!

Tänkte låta bilderna tala för sig själva och bara säga att vi haft en helt underbar resa! Bröllopet var så otroligt fint och jag är så glad att jag, tillsammans med Fannie och Erin, fick äran att vara brudtärna! Hann även med endel shopping, vilket man inte kan missa när man är i England!
 
Här är bilderna från vår kamera och min mobil. Kommer fler bilder senare från fotografen som var med oss under hela bröllopsdagen!






 

Instagram: ronyakarlsson