In the end you only regret the things you didn't do.

Igår blev det att jag följde med Tilda och Robin ner till bäckhammar, vi var hos Emil och grillade och kollade på film. Sen vid 12 åkte jag in till stan igen eftersom jag skulle upp imorse och gå till Rosenbergs. Gick igenom mitt schema inför sommaren och kollade på vilka tider jag inte kan jobba osv. Så veckan innan midsommar börjar jag, ska bli jätteroligt! 
Efter det kolla jag på bigbrither avsnittet från igår och sen kom Amelie så satt vi och prata en stund innan jag duschade. Sen kom Tilda och Robin så har vi gjort oss iordning tills nu, ska ta något att äta och sen dra vidare till någon fest. Hoppas på en bra kväll! :)


Sometimes people put up walls, not to keep others out, but to see who cares enough to breake them down.

I fredags blev det tacos som vanligt med Tilda, sen låg vi bara och slöa hos henne fram tills Robin kom in till stan och då åkte vi runt med honom. Blev hemskjutsad sen vid 2 när Robin och Tilda skulle dra. Gick och la mig direkt då och sov till 12 igår. Dagen spenderades i sängen med musik och bigbrother fam tills när jag och Tilda fick skjuts till godislagret, namnam! Efter det gick jag hem för att äta och duscha, sen gick jag tillbaka till Tilda. Kvällen spenderades där med ansiktsmask och massa prat tills jag skulle hem till en och sova.  
Kom hem för ungefär en timme sen och nu sitter jag med datorn ute på balkongen i sköna solen. Får se vad som hittas på under dagen och kvällen!


I'm not heartless, I just learned to use my heart less.

Igår gjorde vi sista nationella i svenska så det är skönt att vara av med det nu. Nästa vecka börjar dom engelska också. Fick ett samtal under dagen om att jag fick sommarjobbet på Robenbergs! Behöver verkligen jobb så det var perfekt! Efter skolan ville mamma att vi skulle fira lite så hela familjen åkte till Thanh Thai Palac och åt god mat. Sen när jag kom hem igen var det dags för att byta om till träningskläder innan jag och Tilda fick skjuts av Robin bort till Kampsportens hus för att träna kick n box. Var så sjuukt jobbigt så nu lär jag ha träningsvärk i flera dagar.. Efter träningen åkte jag och Tilda hem och duschade innan vi såg en film hemma hos mig med Robin och Erving. En riktig toppendag igår! :)
Just nu sitter jag i skolan och börja precis engelskan, slutar halv fyra idag och då ska jag och handla med mamma. Sen ikväll blir det antagligen tacomys med min bästaste vän! ♥




Onsdag.

Idag har jag varit i skolan, gjorde teknikprovet och engelska redovisningen men det gick väl lite sådär. Efter skolan kom mamma hit och så övningskörde vi en sväng och sen handlade. 
Nu kom jag precis hem efter lite filmtittande :) Blir att sova direkt så jag orkar upp och skriva uppsatts imorgon..

Close my ears when words come flying out, I've heard them all before.

Idag kämpade jag mig upp tidigt. Gjorde nationella läsförståenlsen på morgonen, sen var det lite mer än en timme kvar tills nästa lektion skulle börja så jag la mig på bänken och sov lite. Hade bara teknik och idrott sen så det var en rätt skön dag. Kom hem strax efter två och sen dess har jag bara suttit här och pluggat, lagade lite mat förut också. Skulle egentligen varit på kick n box idag men det blev inte så, får ta det på torsdag istället! 
Nu tänkte jag plugga lite till och kolla bigbrother innan jag ska sova.

Bra låt!

Every second is a chance to turn your life around.

Imorse när klockan ringde var det jobbigare än vanligt att komma upp, hade god lust att ligga kvar och ta igen all sömn jag har missat den senaste tiden.. Blir ännu tröttare när jag tänker på att det inte blir någon mer sovmorgon den här veckan eftersom vi har nationellt prov imorgon och på torsdag då jag egentligen börjar en timme senare än vanligt. Så den här veckan kommer nog mest bestå av plugg eftersom vi har både engelska redovisning och teknikprov på onsdag också. Tjohoo! Är iallafall av med historiaprovet som jag gjorde förut, kändes som att det gick ganska bra iallafall!
Förut efter skolan tog jag och Tilda bussen till björneborg för att fixa stallet. Sen färgade jag håret på Tilda innan jag gick hem. Ska försöka komma i säng lite tidigare än vanligt idag.


Never invite someone into your heart if you don't intend to let them stay.

Nu är jag hemma efter en hel helg i bäckhammar, har haft det jättebra! I fredags låg vi bara hemma hos emil och kollde på skräckfilmer och Tarzan, somnade någon gång vid 5 tror jag.
Igår gick vi upp vid 1-2 för att hinna gå ner till affären innan den stängde och köpa allt vi behövde. Så lagade vi mat och satte oss ute i fina vädret och åt, hur gött som helst! Lite senare kom Tommy också så satt vi bara och pratade och tittade på tv. Under kvällen blev det att vi åkte till en fest i nybble, men insåg rätt snabbt att den inte den inte var någon höjdare så vi var inte där alls länge. 
Idag blev det att vi sov i stortsett hela dagen. Sen skjutsade Robin hem mig och Tilda och då åt vi pizza. Nu har jag suttit och pluggat till historiaprovet vi har imorgon och kollat på bigbrother. Ska snart duscha och sen gå och lägga mig.


No expectations, no disappointments.

Nationella idag kändes faktiskt bra, nästa vecka har vi del B och C så får hoppas att dom också går bra. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen packa lite saker innan jag går till mitt andra hem för att äta tacos och sen åka till bäckhammar. Imorgon har jag inte bestämt mig än om jag ska ner till rudskoga över dagen för att träffa familjen och lite släkt, får se hur jag gör. Sen på kvällen blir det förhoppningsvis grillning med härliga människor, ska bli riktigt gott!

Take a chance, you never know what might happen

Idag har jag varit i skolan som vanligt, längsta dagen idag. På min långa matrast var jag på sommarjobbs intervju, håller tummarna för att jag får jobbet! Efter skolan gick jag hem och väntade på att klockan skulle bli halv 6 då jag och Tilda skulle på zumba. Väldigt skönt att komma igång lite med träningen igen efter ett par lata veckor, måste hålla i det nu inför Spanienresan i juni! 
Efter träningen följde jag med till Tilda hem en stund för att äta god lassagne och sen satt vi och pratade en stund innan jag gick hem. Nu sitter jag och övar på mitt muntliga och ska göra det resten av kvällen!


Trumma trumma

Hej! Tyckte att det var dags för mig att skaffa blogg. Här kommer jag skriva om min vardag och även skriva ner vissa tankar och funderingar.

Idag har jag varit i skolan, inte riktigt ställt om mig efter lovet så skulle inte varit fel med en till lovvecka! Fick reda på idag att vi har den muntliga delen av NP i svenska redan på fredag, kändes mindre bra med tanke på att jag inte börjat skriva på min presentation alls.. 
Efter skolan gick jag hem och då var mamma där och hälsade på en sväng, sen gick jag vidare till Tilda så tog vi oss en sväng ner på stan. Hjälpte henne med skor sen åt vi på Café Paus och satt och pratade en stund. På vägen hem fick jag med mig lite behövliga grejer från Lindex. När jag lämnat min kära vän gick jag till Maxi, och precis när jag var framme kom jag på att jag hade glömt plånboken hemma.. Smaaart! Så det var bara att gå hem igen och hämta den och sen göra ett nytt försök.
Nu är det snart dags att sova, godnatt!

Välkommen till min nya blogg!


Instagram: ronyakarlsson