Helgen

Har precis varit ute på en pw med Tilda och nu sitter jag framför tvn. Blir nog tidigt i säng idag för är ganska trött efter igår när jag var chaufför på kvällen och natten.
Åkte ner till rudskoga redan på förmiddagen igår för att jag skulle till Åtorpsmarken med Fannie och mamma en sväng. Sen lite senare skjutsade jag mamma, pappa och deras kompisar till Svartå där dom skulle på 50års kalas. När jag kom hem igen åkte jag och Fannie och hämtade varsin sallad som vi satt och åt framför tvn. Sen blev det lite godis och chips framför tvn och datorn innan jag gick och la mig en stund. Orkade inte sitta uppe och vänta tills jag skulle hämta alla igen. Gick upp vid halv 1 igen då jag skulle hämta min brors sambo och hennes kompisar i Åtorp. Och sen åke jag och hämtade mamma och dom andra. Så kom inte hem till stan försen klockan var 3-4 och då somnade jag direkt!
 
Idag försökte jag sova så länge som möjligt men vaknade ändå rätt tidigt och kunde inte somna om... Så jag gick upp och la mig i soffan och kollade på Soa. Sen följde jag med Daniel och Nicke ut till A9 där dom skulle åka cross. Jag gick/sprang en bit på spåret och sen stod jag och kollade på dom en stund innan vi drog hem. Blev tacos till middag idag och sen satte jag mig och pluggade en stund. 
 
 Fick inte plugga ifred förut, dom är bra på att vara ivägen... :)
 
 
Förut beställde jag en ny vinterjacka och en klänning som jag blev kär i, wiii! 
 

Everything that drowns me makes me wanna fly

Halva skolveckan har nu gått och det känns bra! Jobbigaste dagen är dock imorgon då vi har massa lektioner, så slutar kl 4. 
Idag hade vi skolfoto och spexfoto i skolan, vår klass var ju som vanligt ute i god tid så vi fick komma på ett spexfoto i sista sekunden typ. Eller vår första idé funkade inte eftersom vi inte fick tag på grejer. Men vi löste det på annat sätt och det blev nog bra tror jag! Jobbade även idag och där gick faktiskt timmarna hyffsat fort. Tilda kom in när hon slutat så åkte vi till Thaien och åt såfort jag slutade. Det var väldigt gott! 
Nu sitter jag här och grejar med lite bilder. Ska lägga mig snart så jag orkar med morgondagen.
 
Några bilder från i måndags när Tilda, Hanna och jag och åkte och fotade lite! 

 
 

Julias dop

Här får ni se några bilder på dopet jag fotade igår.
Jag följde med Amelie till Björneborg ganska tidigt igår för att hon skulle vara med och fixa det sista innan dopet. Sen började det i kyrkan halv 4 och efter det var det fika. Tyckte det var jättekul att jag fick vara med och fotografera. Har dock inte lärt mig kameran och alla inställningar så bra än, men blev ändå nöjd med bilderna!
Kom hem rätt sent och då åkte jag och Amelie till maxi för att köpa lite godis innan vi åkte hem. Sen la jag mig i soffan framför en film.
 
Idag har det varit en lugn dag, jag och Daniel var ute med katterna förut och sen åt vi pizza. Nu sitter jag här och kollar efter lite kläder och redigerar några av bilderna från dopet. 


Studentmössan beställd!

Igår var det en lång och trög dag i skolan. Men blev glad när jag kom till jobbet och såg att min kamera hade kommit! Sen när jag kom hem tog jag en springtur innan det blev mörkt och sen åt jag kvällsmat.
 
Idag var ABC-Gruppen på skolan så fick vi testa och beställa våra studentmössor. Även om det är så långt kvar så känns det som att tiden kommer gå så fort nu! 
Jobbade efter skolan och sen gjorde jag mat när jag kom hem. Fastnade här nu men ska snart hoppa i sängen. 

Måndag, igen

Det blev en lugn helg för mig, vilket var riktigt skönt då jag var så trött efter en lång vecka med skola och jobb varje dag. I lördags kväll låg jag i soffan och kollade på Sons Of Anarchy och åt massa gott. Älskling kom hem från match lite senare på kvällen också. 
Igår tog jag och Daniel med katterna över till hans föräldrar så fick dom springa runt och leka medans Daniel och Lennart grejade. På eftermiddagen gick jag upp till Lisas höljd och sprang på spåret. Sen gjorde jag mat tills älskling kom hem från dömning. Resten av kvällen spenderades framför tvn.    

Idag hade jag sovmorgon vilket är väldigt skönt att ha på måndagar. Jobbade jag efter skolan igen, och så kommer även denna vecka se ut. Jobbar alla eftermiddagar förutom torsdag. :)

Nu är kameran beställd!

Igår när jag slutat jobbet åkte jag hem och åt och sen kom mamma och hämtade mig. Hon hade varit i stan på kvällen så då följde med med henne ner till rudskoga och sov där tills idag. Satt och kollade på tv igårkväll med hela familjen och deras nya kattunge Tarzan, så himla söt! Somnade ganska sent så imorse orkade jag knappt gå upp. Åkte med mamma in till stan på morgonen eftersom jag skulle jobba. 

Lilla Tarzan!
 
Beställde min kamera på jobbet förut, det blev en Canon EOS 100D med ett 18-55mm objektiv på. Stod i valet och kvalet mellan den och en EOS 600D men valde 100an för att den är en helt ny modell och den är lite mindre i storleken, plus att den har touchskärm och HDR funktionen inbyggd. Så i mitten av veckan kommer den nog, spännande! Beställde även till ett filter-paket, ett UV filter, polarisationsfilter, gråfilter och starfilter. Så nu ska det fotas!
Nästa lördag ska jag faktiskt fota på ett dop, det ska bli riktigt kul! :) 
 
 

Inget paradis, ingen vacker värld. Nej, stora drömmar blir lite större här

Riktigt trög dag hade det varit idag, lång dag i skolan och sen jobbade jag till 6. Sen direkt när jag slutat åkte jag till Karlstad för att köpa ett kameraobjektiv, Canon EF 50mm f/1.8 II. Är nämligen sugen på att köpa mig en egen kamera, vi har ju en Nikon i familjen men vill ha en Canon faktiskt. Och så har jag testat ett sånt här 50mm objektiv som min lärare har och det gillade jag! Så tyckte att det var lika bra att köpa det nu när det var bra pris.

På designlektionerna förra veckan så tog jag och Natalie lite bilder med ett sånt objektiv.
Och så testade jag mitt när jag kom hem.

Långa dagar

Usch vad trött jag har varit de senaste dagarna. Blir så långa dagar när jag går i skolan och sen jobbar till kl 6. Kommer hem sent och orkar inte göra så mycket mer. Tiden går alldeles för fort på kvällarna!
Igår efter jobbet cyklade jag direkt till Tilda så åkte vi iväg och åt pizza och tog en sväng förbi maxi. Sen åkte vi hem till henne igen för att färga bort våra gråa utväxter! 
 
Idag slutade jag skolan redan vid 12 så har jobbat nästan hela dagen. När jag kom hem förut så tog jag tag i vårt diskberg. Och nu sitter jag framför Idol och har precis ätit lite. Har köpt lite frukt som jag tänkte skära upp snart, mums! 
 
Lämnade kylskåpet i några sekunder och möts sen av det här... Tror någon vill ha mat! :)
 

Min älskling fyller år!

Idag fyller Daniel 23 år, grattis min fina! Firade honom igår hos hans föräldrar med hans släktingar. Mamma, pappa och Fannie var även med, det var riktigt trevligt och vi fick så himla god mat! Blev kvar där nästan hela kvällen.
 
Idag när jag kom hem från jobbet åkte jag och handlade och sen fixade lite mat tills Daniel kom hem från träningen. Då fick han även sina presenter som han verkade bli nöjd med. Hade köpte en höst/vårjacka och en Lyle & Scott tröja åt honom. Nu har vi precis lagt oss i sängen och ska snart sova. :) 
 
 

De senaste dagarna

Under hela veckan har jag jobbat efter skolan och sen har jag inte gjort så mycket mer. Men i torsdags åkte Tilda och jag ut till skärgården, ställde bilen i början och så gick vi ut till Picasso och tillbaka, så härligt att bara gå och prata om allt möjligt! 
 
Igår blev det tacos hos Tilda när jag slutat. Sen under kvällen tittade vi på tvn och bara satt och pratade. Sen bestämde vi oss för att pierca varandra, haha. Tilda tog ett hål på mig och det va inte det skönaste kan jag säga! Men när jag skulle ta på henne så gick det inte för att det typ var för hårt. Vi tryckte allt vad vi orkade men det gick inte igenom. 
 
Idag har jag jobbat på dagen. Sen när jag kom hem åt jag och sen hoppade i duschen och gjorde mig iordning lite innan Daniel skjutsade upp mig till Tilda.  Ikväll blir det inflyttning/födelsedagsfest hos Halle så vi har precis börjat dricka. :)
 
 
 

1 år med min fina ♥

Idag har det varit en lång och jobbig dag i skolan. Slutade kl 4 och då var jag och handlade innan jag åkte hem. Sen bakade jag en daimkladdkaka när Daniel åkte till träningen. Så den smakade vi på när älskling kom hem igen, väldigt gott! Vi skulle egentligen ätit ute någonstans idag men eftersom det inte skulle hinnas så var vi och åt på Träslottet i söndags och firade 1 år då istället. 
 
Jag är så glad över att ha en så underbar pojkvän, som har funnits i mitt liv i ett år nu.
Tiden har gått så fort och jag har varit så lycklig under den här tiden.
Du är den finaste jag vet och jag älskar dig så otroligt mycket! ♥
 

Instagram: ronyakarlsson