Adios amigos!

Igårkväll gick jag bort till Tilda där hon var i full gång att packa. Robin var där också så satt vi och åt chipa och drack cola. 
Idag vaknade jag rätt tidigt och då låg jag och kollade andra avenyn en stund innan jag gick upp för att kolla igenom packningen igen och lägga ner allt i väskan. Sen duschade jag och solade i 25 min innan jag gick till Tilda för att hämta lite grejer som skulle med hem till oss. Mamma kom sen och då övningskörde jag hem hit. Ska äta nu och sen packa klart allas väskor och förbereda oss för imorgon. Blir att gå upp tidigt för att göra oss iordning och sen ska vi åka till Västerås innan kl 8, flyget går kl 12. Detta kommer bli en resa man aldrig glömmer, kommer njuta varje sekund!

Jag tror jag vet några som kommer ligga och pressa sig negerbruna! ;)
 

Don't run away. Just tell me that you will stay, promise me you will stay.

Midsommar igår, blev ganska nyktert för mig eftersom jag äter penicillin för min halsfluss. Men jag hade roligt ändå, kom mer folk än vad jag trodde att det skulle göra och det blev väldigt blandat med folk. Kvällen började med att Emil, Mattias, Alex och Bohman kom när jag gjort mig iordning. Strax efter kom Tilda, Felicia, Robin och sen Erving också så satt vi här och drack och spela ölspelet. Senare droppade det in fler folk, Jonas och Hahne kom en sväng och sen kom Alex och Jonte. Vid 1 någon gång kom Pösen, Sigge, Basse, Jonte, Jimmy och en tjej. Så mot slutet blev det en hel del folk här. Tror jag har fått med alla nu iallafall haha. Tyckte att det blev lite för mycket tillslut så sa till folk att dom fick börja röra sig hemåt när klockan va framåt halv 3. När alla hade gått städade jag och Emil bort lite tomflaskor och burkar innan vi gick och la oss. 
Idag sov vi rätt länge, var väldigt skönt att vi inte var bakis! Sen gick vi upp ur sängen och sen vidare mot empoli med Mattias, Alex, Tilda, Robin och Felicia så vi fick i oss lite mat. Fick säga hejdå till Emil sen eftersom vi inte kommer ses mer innan vi åker. Jag och Felicia gick hem till mig och vänta på att hennes mamma skulle komma. När hon åkt började jag packa lite inför SPANIEN PÅ MÅNDAG!! Det känns så sjukt overkligt men det kommer verkligen bli en underbar resa med min bästaste vän! ♥











This game we call "waiting". How long are we going to keep this up?

Igår jobbade jag sista dagen för den här veckan och några veckor framåt. När jag slutat gick jag och Tilda och solade lite, bäst att bättra på brännan lite innan vi drar på måndag! Sen hem och då slängde jag i en tvättmaskin och sen gick jag upp till Amelie en stund, gav henne min extranyckel så att hon kan kolla till lägenheten när vi är borta och även vattna blommorna. Under kvällen satt jag bara vid datorn och sen innan jag gick och la mig kollade jag på Projec X, heelt sjuk film! 
Idag gick jag upp och slängde i en till tvätt, så nu ska jag försöka dra igång och städa lite. Sen blir det fix innan det kommer lite folk hit. Ska vara här och fira midsommar så hoppas på en trevlig kväll! :) Hade egentligen velat vara nere i rudskoga där mamma och pappa har en stor fest, men går nog inte att få tag på skjuts och jag vill inte sova bland alla andra som ska övernatta där. 




If this love only exist in my dreams, don't wake me up.

Jobbjobbjobb idag igen, efter det åkte jag och handla med Amelie. Sen fixade jag god mat och hamnade här. Finns egentligen inget mer att säga, ciao!

Fick en fin tatuering av Kelly idag i brist på annat att göra!


Jag har sökt den värmen, den värmen som man får när nån är hemma och inte bara plötsligt går sin väg.

Jobb idag igen, känns inte riktigt som man har sommarlov när det är jobb heela tiden. Men då kommer det ju bara bli ännu skönare att åka iväg på semester om 6 dagar, längtar sååå! Var på vårdcentralen idag också eftersom jag haft ont i halsen i några dagar och svårt att välja, och det visade sig att jag har halsfluss. Fick antibiotika för det så snart är det nog borta som tur är! Nuu blir det att lägga sig, godnatt :)


If you're not willing to put in effort, don't expect it in return.

Idag har jag jobbat hela dagen, och efter jobbet gick jag och handla lite innan jag gick hem till Tilda så gjorde vi tacos. Satt där och pratade en lång stund och sen kom Robin också. Gick hem efter ett tag och la mig nästan direkt i sängen. Nu ska jag stänga av datorn och sova!


Don't cry, say "fuck you" and smile.

Idag blev jag väckt kl 11 för att vi skulle ner till Gun-Britt kl 1 för att äta med släkten. Fick god mat och glass till efterrätt. Satt där och va lagomt trött efter maten då alla satt och prata gamla minnen. Sen åkte jag med Amelie in till stan till min ostädade lägenhet efter helgens fest. Plockade ihop tomburkar och glasflaskor och det blev en hel del. Sen gick jag och åt pizza med Tilda och Robin och efter det tog vi en skärgårdssväng innan jag blev hemskjutsad. Gick och la mig i soffan och kollade andra avenyn men nu ska jag förflytta mig till sängen för att sova!





Let's party!

Igår så blev det att gå upp tidigt första dagen på sommarlovet för att gå till jobbet och bara vara med och starta upp labbet och allt annat så att jag kan det till veckan. Sen hem och då kom mamma och Fannie så åkte vi iväg och köpte blommor och sen gick vi till kyrkan för att Fannie hade avslutning. Efter det var det bråttom till studenten med Felicia och Tilda. Där grattade vi några glada studenter och kollade på dom när dom stod och drack på flaken. Pappa körde flaket till industriklassen och när dom hade åkt iväg åkte jag mamma och Fannie och åt kinamat. Sen mötte jag upp Felicia så gick vi hem till mig så jag kunde duscha oså förberedde vi oss för kvällen. Under kvällen kom det massa trevliga folk, vi blev jag, Tilda, Felicia, Robin, Erving, Emil, Mattias, Alex, Delle, Sigge, Emil, Niklas, Pär, Jonas, Jonte och Styrud. Lite senare kom Mattias, Johan, Tobias och Alexander förbi också. Den blev en sjukt rolig kväll och alla blev väldigt fulla haha! Framåt 3 drog några och sen vid 4 drog dom sista och då gick jag och Emil och la oss.
Idag vaknade vi 11-12 och låg bara och drog oss ett tag innan Mattias och Alex kom förbi. Så satt vi och kollade på alla roliga bilder ifrån kvällen. Tilda och Robin kom sen också och då drog vi till stan för att kolla på balen. Stod där och var lagomt bakis så blev rätt jobbigt bland allt folk som trängdes. Senare fick vi skjuts av Tildas mamma ner till bäckhammar så grillade vi hemma hos Emil innan Robin och Tilda skjutsade hem mig till rudskoga. Där satt mamma pappa, Fannie och Vickan ute på altan och drack och pratade så satte mig med dom och drack några glas vin. Hade en jättetrevlig kväll och det var skönt att bara sitta och prata med både mamma och Vickan. Gick precis upp till mitt rum för nu är jag bra trött, så ska ta och lägga mig och sova nu! 















Tack för en rolig kväll! 



Do you ever wonder what your life looks like through someone else´s eyes?

Gick upp tidigt idag för att hinna fixa allt innan sista dagen i skolan. Vi samlades bara i klassrummet i en halvtimme och fick betyg osv, sen fick vi grillad hamburgare. Efter det gick jag hem en snabbis och sen bort till station för att åka till Karlstad. Tog ett lite tidigare tåg så när jag kom till Karlstad gick jag runt på stan en stund, hittade en jeansväst, en tröja och ett linne. Sen blev jag upphämtad av mormor och morfar och då åkte vi bort till Sundsta Älvkullen gymnasiet där Maja gick ut. Vid 12 sprang hon ut och då blev det massa kramar och foton innan hon hoppade på flaket och åkte iväg. Det är sjukt vad jag längtar tills jag själv tar studenten! Jag åkte med mormor och morfar bort till moster så förberedde vi all mat och det kom fler släktingar. Maja kom hem runt 3 och då satte vi oss ner och åt jättegod mat! Idag var nog första gången på länge som alla vi kusiner var samlade, så det var riktigt kul att träffa alla! Klockan drog ivägoch vi åkte hemåt runt halv 8, blev avsläppt hemma hos mig och då kom Tilda, Robin, Emil och Erving hit. Men Emil skulle till jobbet och Tilda klippte mig och sen Erving och Robin. Nu var det inte så längesen dom drog. Måste gå och lägga mig snart för imorgon ska jag till Rosenbergs en sväng på morgonen och sen är det avslutning och student att kolla på! 

Fina Maja! ♥










I make time for people who make time for me.

Idag hade vi klasskamp på skolan under hela morgonen, massa olika grenar man skulle klara av och sen avslutades det med ett klasslopp och sen glassätartävling. Fick sluta halv 12 och då åt jag innan jag gick till stan och mötte Tilda en snabbis innan jag gick till Rosenbergs för att jobba. Var där till stängning och då kom Vickan och hämtade mig så åkte vi hem till mig. Det var så himla kul att träffa henne, har saknar henne enormt mycket! Vi satt hemma hos mig och pratade en stund, och så fick jag födelsedagspresent av henne, en lite mörkare foundation och en tvål man tvättar ansiktet med. När hon hade åkt hem igen kom Tilda och Robin strax efter så färgade Tilda håret på mig. La i blonda slingor och det blev vääldigt mycket blondare! Nu har jag duschat och kollat på ett andra avenyn avsnitt så ska gå och lägga mig. Imorgon blir det upp tidigt för att gå till skolan och ha en sista träff innan sommarlov, sen tar jag bussen till Karlstad för att min vackra kusin Maja tar studenten! 





People don't care how much you know until they know how much you care.

I skolan idag fick vi reda på betygen i Yngves ämnen, fick ett D i teknik och B i cad så är rätt nöjd. Sista lektionen var idrott och då skulle vi springa 400 m på Brovallen, det var nog det jobbigaste jag gjort tror jag. Var så jobbigt att man blev helt svimfärdig efteråt, alla låg helt utslagna på gräset. Sen när jag kom hem så dröjde det inte länge innan pappa och Kristofer kom för att skruva ner min soffa och köra bort den till Jysk, den hade gått sönder lite så vi valde att byta ut den mot en annan som är lite rejälare. Under tiden som dom var borta och hämta den nya så gick jag, Fannie och Tilda till stan en sväng. Sen hem igen och satte upp nya soffan och det blev riktigt bra! Får se om jag någon gång köper en fotölj till den när jag får lön. Tilda kom hit sen för att hon skulle klippa Fannie och efter det lagade jag och Fannie kycklingfilé och pommes till oss. Fannie ska sova hos mig inatt och nu under kvällen har vi kollat på en film och andra avenyn och bara tagit det lugnt. Ska gå och lägga oss nu, godnatt! :)

Ser att jag behöver införskaffa mig ett nytt soffbord!


Idag är ingen vanlig dag, för det är min födelsedag! Hurrahurraa!

Idag fick jag dra mig upp tidigt eftersom jag skulle åka med rudskogabussen, gick hem när vi kom till stan eftersom jag inte började försen 10 i 10 idag. I skolan gjorde vi inget vettigt idag heller, fick typ bara reda på betyg i historia och där har jag ett B. Efter skolan gick jag hem och la mig och kollade på andra avenyn medans jag väntade på att Tilda skulle sluta jobbet. Sen gick jag hem till henne och när jag kom dit fick jag födelsedagspresenter som jag blev jätteglad över, tack bästa vän! ♥ Vid 6 tog vi bussen till böppa och gick till stallet en snabbis och sen vidare till Tildas pappa. Där hoppade vi studsmatta vilket jag inte gjort på väldigt länge! Sen fick vi skjuts tillbaka in till stan och då gick vi till empoli för att äta pizza. Ätit pizza två dagar i rad nu, inte braa.. När vi satt där så dök Robin och Max upp så dom kom och satte sig hos oss och pratade ett bra tag. Vi satt och pratade om Spanien och massa roligt vi ska hitta på, så nu längtar jag bara ännu mer! Det blev rätt sent så jag och Tilda gick hem till henne och satt där och pratade en stund innan jag gick hem.
Har haft en toppen bra födelsedag med finaste vännen! Älskar dig ♥

Älskar berlocken!





You don't get to choose what life gives us, but you do get to choose how to receive it.

Idag blev jag väckt halv 11 av mamma och pappa som valde att fira mig idag istället för imorgon eftersom jag ska med bussen imorgon. Fick en blomma och lite pengar eftersom jag redan fått en mobil i förskott. Gick upp sen och åt frukost med familjen och sen drog vi igång med att fixa tårtor och baka bullar. Sen fick jag skynda att duscha och fixa mig och sen kom mormor, morfar och Gun-Britt. Vi satte oss på altan och fikade och hade det mysigt. Fick bara pengar eftersom det var det jag önskat mig inför Spanien. Lite senare kom Kristofer och Agnes också så satt vi och pratade med dom en stund. Framåt 6 sa vi hejdå till alla och sen övningskörde jag till Gullspång där vi åt pizza. Körde hem sen igen och åkte en extra sväng ner till Åtorp och runt lite. Ligger i sängen nu och har precis tittat på ett avsnitt av Andra Avenyn, så nu ska jag nog ta och sova. :)




As long as we can see the same sky, breath the same air, step on the same planet then you and I are not impossible.

Igår i skolan hade vi inte alls mycket att göra, fick veta några betyg och jag fick A i svenska och D i engelska, ganska nöjd! När jag slutat gick jag en sväng till stan för att handla lite och sen vidare hem för att duscha. Så kom Emil och Robin lite senare och då började vi dricka medans vi vänta på Tilda som hade jobbat. När hon kom lagade vi oss tacos som vanligt på fredagar och sen satt vi bara och drack och hade det trevligt. Felicia kom också och då spelade vi twister. Sen kom Sigge, Emil, Niklas och Stephanie och höll oss sällskap. Kvällen fortsatte med massa skratt och trevligt folk, vi spelade twister och körde Just Dance, blev en riktigt rolig kväll! Framåt 3 någon gång slutade den då Felicia, Robin och Tilda drog och Emil sov kvar hos mig. 
Imorse när klockan ringde var jag helt död, men det var bara att dra mig upp eftersom jag skulle jobba 10-13. Gick runt där i butiken och gäspade och längtade bara tillbaka till sängen. När jag äntligen kom hem sa jag hejdå till Emil och sen packade jag ihop lite saker. Sen kom mamma och hämta mig så åkte vi och handla och sen hem till Rudskoga där jag är nu. Minns inte sist jag var här hemma på en lördag haha. Men eftersom lite släkt kommer imorgon och firar mig så fick det bli så. :) Ganska skönt att komma hem hit ibland så att jag kan umgås lite mer med Fannie. Vi ska snart sätta på grillen och ikväll blir det lugnt, ska nog titta på någon film tillsammans med systeryster.

Suddiga bilder jappjapp!








När allting går emot ska jag hålla kvar.

Idag fick jag mitt väntade F i fyrsik, duktiga jag! Så nu kommer jag få göra en prövning precis när skolan börjar efter sommarn och klarar jag inte den så får vi extra lektioner så att vi får en chans till att klara det. Tog även andra Gardasil sprutan idag. Efter skolan gick jag hem och då hälsade Amelie på en stund och sen kom även mamma förbi. Sen satte jag mig och kollade klart på Pretty Litte Liars, önskar att det fanns en tredje säsong för slutet blev jättespännande.. Har fått lånat Fannies Wii och Just Dance skivan över helgen så jag kopplade in det och kolla så att det funka, så imorgon kommer det bli att dansaaa! Sen fixade jag lite mat innan jag gick hem till Tilda och satt där en stund och prata. Sen gick jag hem och har precis kollat lite kläder tills imorgon så nu ska jag gå och lägga mig :)

Fick en jättefin bild på Lina och Ella förut får när dom tävla dressyr. Underbara ponny!♥




We closed our eyes, we didn't wanna know that some things aren't worth having.

Har varit riktigt skönt att vara ledig idag, sov till 1 ungefär vilket var väldigt behövligt! Sen pratade med mamma och Fannie eftersom vi skulle beställa lite grejer från Nelly, det blev ett linne, skor och även en bikini från hm. Sen drog jag igång och städa hela lägenheten så nu är det rent och frääscht! Efter det blev det att gå med Tilda till empoli så vi fick oss lite mat i magen. Sen gav vi oss ut på en powerwalk/springtur i en timme så den pizzan försvann rätt fort haha. När vi kom hem igen duschade vi lite fort och sen gick hem till Sigge, var ett bra tag sen vi hälsade på honom. Satt och pratade med honom och nu kom jag rätt nyss hem. Blir väl att jag går och lägger mig snart och imorgon börjar jag inte förens kvart över 1, känns braa!



I can put my arms around the emptiness.

Idag har det varit studiebesök hela dagen med klassen, vi började med att åka ut till Bäckhammars Bruk och kolla där. Vidare till Scana och fick en guidad tur där, efter maten åkte vi till Rolls-Royce och fick guidad tur där med. Har varit så trött och uttråkad hela dagen så har nästan gått runt och sovit eftersom det var så himla ointressant.. Sen när vi kom tillbaka till stan så gick jag hem en snabbis innan jag gick vidare till Rosenbergs och var där den sista timmen. Ska även jobba på lördag igen. Efter det gick jag hem och då kom mamma hit en sväng, så bytte jag om direkt för att jag och Tilda skulle ut och gå/springa. Bäst att hålla igång sig nu eftersom det inte är alls långt kvar till Spanien! Idag hade kläderna kommit från Hm och Gina också, nöjd med allt! Sen har väl kvällen sett ut ungefär som alla andra kvällar, har bara legat hemma och haft tråkigt och kollat film i min ensamhet. Ska snart sova nu, imorgon är det studiedag och då tänkte jag försöka städa lite. Godnatt!

Fick väldigt fin utrustning när vi var på Scana!



Licky Licky Yum Yum With a Great Guy.

Idag i skolan har vi inte gjort alls mycket, nästan alla kurser är ju avslutade så vi tittar typ bara på film. När jag kom hem från skolan lite innan 3 la jag mig och sov i några timmar fram tills jag och Tilda skulle till stallet. Men jag hann bara värma upp Harry innan jag märkte att han halta lite på ett ben, så det blev inte så mycket ridning för min del. Sen övningskörde Tilda in till stan igen och när vi kom till henne bytte jag om och sen följde med mamma och handla. Inte gjort så mycket mer, åt lite förut och nu ska jag snart duscha innan det är dags att sova. Imorgon börjar vi tidigt eftersom vi ska på studiebesök hela dagen. 

Hahaha så bäst!









The thoughest part of letting go is realizing that the other person already did.

Gårdagen spenderades först med Tilda, hon skulle övningsköra så vi åkte upp till donken och köpte mat, sen till godislagret och köpte massa annat gott! Åkte hem till henne och åt och så satt vi där ett tag och mest pratade, bästaste vän! Sen blev jag tvungen att gå hem och duscha och göra mig iordning eftersom jag skulle med Stefan och Oliver på fest. Så fick jag skjuts av Amelie bort till Stefan där vi plockade upp han och Oliver och så fick vi skjuts till Albin och Anton Kvick. Satt där och mest tog det lugnt samtidigt som vi drack lite, och sen kom fler folk. Björe, Stoff, Michael, Marco, Robert, Björn, Albin, Anton, Stefan, Oliver, Markus och jag blev vi tillslut. Kanske inte jättekul att sitta där själv med 11 killar men jag hade rätt roligt ändå! När klockan blev 1 drog vi oss vidare hem till Gaste, var lite folk där men Gaste fattades dock, haha. Men han kom sen när krogen stängde. Träffade Jonas Kvick där också, var jätteroligt att prata med han eftersom jag inte sett han på hur länge som helst! När vi var små umgicks vi ofta eftersom vi bodde grannar och våra föräldrar umgicks endel. Kvällen fortsatte iallafall hos Gaste fram till 4 ungefär, då började folk dra sig hem och då gick jag hem och somnade på en gång.
Var egentligen inte meningen att det skulle blivit så sent eftersom jag skulle upp innan 10 imorse.. Skulle vara barnvakt hos Hannah och Chris åt dom små busungarna. Lekte med dom en stund men sen skulle Chris iväg till badhuset och då fick jag hjälp med att laga mat av Ben och Theo medans Sebastian låg och sov. Sen åt vi när Chris kom hem igen och efter maten var jag kvar en liten stund till innan jag fick skjuts hem. Var inte hemma speciellt länge utan gick bort till Tilda där hon och Robin var så lagade vi mat. Sen bara satt och tog det lugnt fram tills Bogbrother började. Så jäävla kul att Hanna van, det förtjänade hon verkligen! Nu har jag varit hemma en liten stund och ska snart krypa ner i sängen! 












People are like music, some speak the truth and other are just noise.

I skolan idag fick vi tillbaka nationella provet i matte 2, fick ett D på det vilket var över förväntan. Så jag fick ett D i slutbetyg och det känns väldigt skönt! Efter skolan gick jag ner på stan och kolla i affärer och handlade med lite mat. Sen fixade jag lite innan jag gick hem till Tilda så lagade vi tacos där. Lite senare kom Felicia också så satt vi hos Tilda en stund och pratade. När vi var klara kom Robin och hämtade oss så har vi åkt runt med han hela kvällen eftersom han var chaufför, och har även kollat på Bigbrother. Nu kom jag precis hem och ska lägga mig i sängen med någon serie innan jag ska sova!

Instagram: ronyakarlsson