2012 har nått sitt slut.

Och detta år har varit både bra och dåligt, endel sämre dagar men också många riktigt bra dagar. Det började lite fram och tillbaka, men nu kan jag inte tänka mig ett bättre slut på det här året! Ser fram emot 2013, tror att det kommer bli ett riktigt bra år!
Ikväll ska jag, Tilda och Robin äta god mat med Tina. Senare ska den sista dagen på 2012 och de första timmarna på 2013 firas med fina människor hemma hos mig. Hoppas på en bra nyårsafton, gott nytt år!! :) 
 
2012 i bilder!

Lördag.

Timmarna på jobbet idag gick väldigt fort. När jag kom hem åkte jag, Tilda och Robin och köpte raketer, sen åkte vi förbi maxi och godislagret också. Hämtade ut paketet från Nelly och alla kläder passade! 
Tilda kom hit för en stund sen och nu ska vi gå till Halle och hålla han sällskap en stund. :)
 
Postat av: hej
Har en fråga jag med, hur ofta äter du tacos? 
Svar: Uppenbarligen så läser du ju min blogg så det lär du ju kunna ta reda på lätt ;)
 

Svar på kommentar.

hur gammal är din pojkvän?

Svar: Han är 22.

If things don't go right... Go left.

Fick med mig en hel del från Örebro igår. En skjorta, en kavaj, två tröjor, ett linne, trosor, ögonskuggor, en väskplånbok och ett par armband. Så jag är nöjd!
 
Imorse åkte Daniel iväg till jobbet kl 6. Men jag sov vidare till 10 ungefär, då gick jag till tvn och kollade oth innan jag gick hem till mig. Sen gick jag till stan en sväng för att jag skulle till smycka och byta en Thomas Sabo berlock. Lite senare kom mamma så åkte jag med henne till maxi. Efter det kom Tilda hit med Wilma så lagade vi tacos som vanligt. Under kvällen har jag tagit lite kort på Tilda, testade det nya stativet och det funkade bra! 
Nu kommer snart Robin och Daniel hit. Sen åker jag med Daniel till honom och sover. Imorgon ska jag jobba...
 
Finaste vännen!
 

High expectations lead to higher disappointments.

Idag sov jag rätt länge, gick upp vid 11 när Daniel kom hem från gymmet. Då gick vi och duschade och sen gjorde oss lite iordning för att vi skulle åka till Lager 157. Fick med mig ett linne och en tröja därifrån. Sen när vi kom hem igen lagade vi tacos, blev så mätta att vi knappt kunde röra oss efter! Sen gick jag hem till mig för att Daniel skulle kolla på fotboll med kompisar. Då kom Tilda och Robin hit och åt, sen va Tilda kvar hos mig medans Robin åkte hem en sväng. 
Nu åkte precis Tilda, så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på något oth avsnitt innan jag ska sova. Imorgon åker jag, Fannie och mamma till Örebro på mellandagsrean, möter upp Tilda och Robin där också. 

Julafton och juldagen.

Det var riktigt mysigt uppe hos mormor och morfar igår. Åt massa julmat och efter det blev det Kalle Anka innan efterrätten och fikat. Sen satte vi oss inne i finrummet och fick öppna julklapparna. Jag och Fannie fick dock inga eftersom vi hade bestämt att vi skulle vänta med dom tills idag. Men vi fick iallafall pengar av mormor och morfar. Sen blev jag och Maja lite trötta på att bara sitta på en stol rakt upp och ner, så vi tog med oss Annika och Johanna ut på en promenad. När vi kom tillbaka var pappa och Fannie så trötta så vi åkte hemåt. Då fick jag skjuts hem till älskling. 
 
Idag gick jag och Daniel upp vid halv 11 och duschade. Sen gjorde vi oss iordning för att sedan åka ner till rudskoga och fira jul med min familj plus Kristofer och Agnes. Åt en god gryta som mamma hade lagat och sen öppnade vi våra julklappar. Jag fick mest pengar men också påslakanset, smörgåsgrill, Thomas Sabo berlock, smink av Victoria och jag och Fannie fick ett kamerastativ tillsammans. Så det har varit en riktigt bra jul! 
Ikväll ska jag och Daniel ligga hemma och se film, medans alla andra är ute på krogen, haha. Men det funkar väl det med! Så himla skönt att vara ledig några veckor nu, det behövs verkligen! 
 
Bilder från julafton, tog inga bilder idag. 

Love will always be the guiding force in our lifes.

Imorse vaknade jag och älskling vid 10. Lite senare åkte vi bort till hans föräldrar, där åt vi smörgåstårta och sen hjälpte jag Frida att klä deras gran. Efter det åkte vi hem till mig för att vi skulle byta julklappar innan jag skulle ner till rudskoga. Så himla glad över det jag fick! En Gucci parfym jag önskat mig och en Thomas Sabo berlock som är ett D med diamanter i, fick även ett par fina vantar av Daniels föräldrar. Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi till maxi och handlade och jag hämtade ut ett paket från HM, sen övningskörde jag hem till rudskoga. Mamma lagade mat, och gud vad jag har saknat mammas mat! Sen drog vi igång att baka snickerskakor och knäck. Har svårt att förstå att det är julafton imorgon, tycker att det har gått så himla fort! 
Har jag precis beställt lite kläder från nellys rea, så nu ska jag lägga mig i sängen och se ett oth avsnitt innan jag somnar.
 
Bästa pojkvännen! 
 

Bilder från igår.

När Tilda hade öppnat min present igår och vi hade fikat så åt jag, Tilda, Robin, Sigge, Wernersson och Tina tacos innan vi blev skjutsade bort till Elinne där det var förfest. Vi blev faktiskt en hel del folk! Sen när klockan blev halv 12 gick jag till Daniel för att dom andra skulle till krogen. 
 
Tildas födelsedagspresent!
 

Lördag.

Igår fick jag och Tilda lite sällskap under kvällen, Sigge, Robin och Emil kom hit också. Så satt vi här och bara väntade på att klockan skulle slå 12!
 
Idag har jag jobbat 12-15. När jag kom hem gjorde jag mig iordning lite och bytte kläder. Nu ska jag gå bort till Tilda och fira henne! Ikväll ska jag vara med henne och massa mer och förfesta. Sen blir jag lämnad själv när dom drar till krogen, buhuu! Längtar så tills jag blir 18, hoppas det här halvåret går fort! 

HIPPHIPP HURRA HURRA HURRAA!!

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MIN BÄSTA VÄNS 18-ÅRS DAG!!!
Grattis världens bästa, hoppas du får den bästa födelsedagen!
Älskar dig! ♥

Today is a good day!

Igår började jag skolan kl 1, så fick en lång sovmorgon. Sen slutade jag kl 4 och då jobbade jag dom sista timmarna innan stängning. 
 
Idag hade vi bara lektioner fram till kl 10, sen samlades vi i klassrummet och hade lite avslutning tillsammans. Vi fick även reda på resultatet från nationella i matte 3c, och jag KLARADE DET!! Blev så himla glad när jag fick veta det, gått runt och varit nervös över det i flera dagar eftersom jag tyckte det gick så dåligt. Men nu ska det bli så skönt att slippa matten, schemat nästa termin kommer bli braa! Sen när vi slutat gick till stan en sväng innan jag började jobba. Hittade ett halsband jag tänkte ha på nyår och några nagellack. Sen blev det jobb hela eftermiddagen, när jag kom hem gick jag och Tilda bort till empoli och hämtade pizza. Och nu har vi precis haft våran minijulafton, fick Nina Ricci parfymen som jag gått och spanat på så länge nu. Tack så mycket bästa vän! 
Ska sitta hemma hos mig ikväll och ta det lugnt, blir säkert någon film snart!
 

Someone who really loves you sees what a mess you can be, how moody you can get, how hard you are to handle, but still wants you in their life.

I skolan idag gjorde vi den sista nationella delen i matte 3c, den gick bra så nu håller jag tummarna för att jag får ett E! Slutade skolan vid 1 idag eftersom vi hade inställd samhäll, gick hem och satte mig med samhällsarbetet jag inte lämnat in än. Sen gick jag en sväng till stan och när jag kom hem igen åt jag och kollade på oth. Nu ska jag gå hem till älskling och lägga mig framför tvn och vänta på honom. Han är i Stockholm under dagen/kvällen så han kommer hem lite senare. 
 

The stories we love best, live in us forever.

När jag kom hem från skolan igår kom Fannie hit och lite senare kom också Tilda, så blev vi klippta. Sen på kvällen åkte jag och Daniel till maxi för att köpa allt vi behövde till lussebullar, så åkte vi hem till mig och bakade. När vi blev klara åkte vi förbi hans föräldrar och sen hem till han och la oss i sängen och kollade tv innan vi somnade. 
 
Idag har jag gått runt och halvsovit i skolan, så sjukt trött så jag hade helst velat stanna hemma idag egentligen. Har blivit förkyld också, lagomt till jul och allt... När jag slutade skolan gick jag direkt till jobbet, gick väldigt segt fram till kl 6. Sen när jag kom hem kom Fannie hit också. Då lagade vi mat och satt bara här och pratade. Idag blir det nog att försöka lägga sig i tid.
 

Is what you're living for worth dying for?

I lördags var det julbort med jobbet. Alla vi från Rosenbergs och dom från Herman Andersson samlades hemma hos Catti och Pär som precis flyttat in i en stor herrgård. Var riktigt roligt att träffa alla, och gud vad jag har längtat efter julmat! Satt och tjata väldigt länge och många blev ganska fulla lite senare på kvällen, haha. Hade en jättetrevlig kväll!
 
 
 
I söndags var det bara att gå upp tidigt igen för att göra sig iordning. Mamma kom in till stan kl 2 så övningskörde jag till maxi och sen ner till rudskoga och vidare till åtorp. Där firade vi jul med en del av släkten hemma hos Gunbritt, det gör vi varje år någon helg innan jul för att det är så svårt att få alla samlade runt jul dagarna. Så det blev alltdå julmat en dag till för min del, men det var gott! Sen körde vi julklappsspelet, fick en prydnadstomte och en jättefin hjärtformad skål. Kom hem ganska sent och då gick jag hem till Daniel direkt och satte mig och pluggade naturkunskap innan vi somnade. 
 

18års fest!

I fredag som sagt hade Tilda och Karro 18års fest. Hade jätteroligt under kvällen, stod och dansa en hel del! Blev inte jättesent för mig, åkte hem strax efter 1.
 

We girls gonna run this show.

Slutade skolan lite tidigare än vanligt idag, så jag var hemma redan halv 4. Då slängde jag i mig lite mat innan jag hoppade in i duschen. Nu har jag fixat mig lite och packat ner alla saker. Så nu ska jag åka bort till lokalen Tilda och Karro har hyrt till deras 18års fest, hoppas att det blir en riktigt rolig kväll!
 

Tattoo inspo.

Är så sugen på att tatuera mig igen! Kollar runt på massa olika men vet inte riktigt vad jag vill göra, finns så mycket fint! Har verkligen fastnat för drömfångare och infinity tatueringar. Men funderar på att fortsätta på den jag redan har, göra någon blomväxt runt/i skugga bakom texten. Eller kanske tatuera andra sidan revbenen med något fint motiv, som en drömfångare tex. 
 
Weheartit.com

Look up and get lost.

Igår blev det inge lussebandy för våran del, vi var hos mig istället och Karro fick sitt hår klippt och färgat.
 
Hade sovmorgon idag som vanligt, riktigt skönt. Slutade kl 4 och då gick jag hem en snabbis för att slänga i en tvätt och sen gick jag bort till Tilda för att gå till stan med henne. Sen kom Marcus hit för att Tilda skulle klippa honom. Nu ska jag gå bort till älskling och lägga mig och se en film medans jag väntar på att han ska komma hem från julbord! :)

12.12.12

Igår när jag kom hem från jobbet satte jag mig och pluggade matte. Var ungefär det enda jag gjorde igår. 
 
Imorse skrev vi matte nationella, först B och C delen och sen hade vi en rast innan vi skrev D delen. Gick väl lite sådär, var väldigt svårt men jag hoppas att jag fick ihop tillräckligt med poäng. Klarar jag det så är jag klar med all matte för resten av gymnasiet, så det vore skönt att slippa tenta upp den här kursen. 
Hade två lektioner efter provet innan jag slutade. Då kom mamma och hämtade mig på skolan så åkte vi till coop innan jag blev hemskjutsad. Nu kommer snart Tilda och Karro hit så ska vi äta tacoo, sen ska vi gå bort till Brogårn och kollar på lussebandyn, luciatåget och dansen. :)
 

If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and then make a change.

Helt vanlig skoldag idag, sen har jag bara suttit hemma och pluggat matte inför nationella på onsdag. Nu kommer Daniel och hämtar mig så ska vi hem till honom. Ska sätta mig och plugga lite mer där och sen blir det väl tvn och sängen! :) 
 
Sigges gran blev riktigt fin! 
Klädde den åt honom igår samtidigt som vi drack julmust och lyssnade på julmusik. Sen kom Wernersson också så kollade vi lite på en film innan jag och Tilda gick.
 

Söndag!

Kvällen igår var riktigt rolig! Jag gjorde mig iordning och började dricka här hemma medans jag väntade på Tilda som var på julbord. Sen gick vi bort till Halle vid 10 någon gång. Där var det fullt med folk, hade en jätterolig kväll med trevliga människor! 
 
Imorse kom jag upp vid 11. Då åkte Daniel till gymmet och jag la mig i soffan och dog lite. Sen när han kom hem duschade vi och sen gick jag och Tilda till empoli och fick i oss lite mat. Efter det följde jag med henne till sin moster för att hon skulle klippa sina kusiner. När jag väl kom hem gjorde jag varm oboy och satte mig med matteboken i soffan. Nu snart ska jag och Tilda gå bort till Sigge för att klä hans gran och tjöta lite med honom. 
 

If you do what you've always done, you'll get what you always got.

Igår när jag kom hem var mamma här och fixade sig för att hon skulle ut med jobbet. Sen kom Tilda hit så åt vi tacos och kollade på X factor finalen, helt rätt att Awa vann! Lite senare kom Robin och hämtade oss så tog vi en tur i stan innan jag fick skjuts hem till Daniel. Då la jag mid bredvid han direkt så somnade vi ganska fort. 
 
Idag var det jobb för min del, 10-13. Sen när jag kom hem åt jag och kollade på oth. Snart ska jag duscha och fixa mig inför ikväll. Blir att dricka lite eftersom Halle har invigning av sin bar! :) 
 
Denna spelas nuu! 

Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.

Idag hade jag sovmorgon, väldigt skönt! Sen efter skolan gick jag och Tilda till maxi för att köpa pepparkaksdeg och lite andra grejer. Så blev det bak hemma hos mig med julmusik och julmust. Så mysigt när man börjar få riktiga julkänslor! När det var klart färgade vi varandras hår, la i en lite mörkare brun färg på mig så får se hur det blir. Vill egentligen bli lite rödhårig men vet inte om jag vågar det, haha.
Nu åkte Tilda precis och jag blir snart hämtad av Daniel. Så skönt att det är fredag imorgon! 


Och akta dig för människor, för människor gör en illa om dom kan.

Igår sov Fannie hos mig som vanligt, vi åt bara lite mat och sen satt vi och prata en stund innan vi gick och la oss. 
 
Idag hade jag engelskaprov på morgonen, det kändes helt okej! Slutade halv 4 och då gick jag direkt hem i snön. Satt hemma en stund och försökte få tillbaka värmen i kroppen. Lite senare kom Daniel och Edström och hämtade mig så åkte vi hem till Daniel. Dom satte sig och spelade Fifa och jag tog en varm dusch. Nu kom precis Rickard och Martin så dom ska kolla på fotboll. Jag la mig inne i sovrummet och ska kolla på oth nu. :) 
 

3 månader.

Tiden går så fort, nu har det redan gått 3 månader. Men det är väl det den gör när man har någon som lyser upp alla ens dagar. Går runt varje dag med ett leende på läpparna och är så glad över att jag har en så underbar pojkvän!  ♥
 
Måndag idag, ganska lugn dag i skolan förutom att vi hade svenskaprov. Gick väl sådär eftersom jag inte förstår hur det vi läser om nu ens tillhör ämnet svenska... Men jag slutade iallafall kl 3 och då gick jag hem i kylan. Har varit så sjukt kallt idag att jag trodde jag skulle förfrysa innan jag kom fram till skolan imorse. När jag kom hem satte jag mig i en filt framför oth, sen lagade jag mat och plockade lite. Amelie kom och hälsade på så jag satt och pratade med henne en stund. 
Nu kommer snart älskling hit så ska vi ta ett bad. Sen blir det antagligen att sova. :)
 
 

I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.

Imorde kom vi inte upp ur sängen förens typ 11-12. Då åkte Daniel till gymmet och jag kollade på oth. När han kom hem igen satt vi bara framför tvn. Sen vid 4 åkte vi bort till hans föräldrar där vi blev bjudna på mat idag när det är första advent. Satt där och pratade en stund innan vi åkte hem, då blev jag avlämnad hemma hos mig. Satte mig och plugga svenska direkt då. Nu ska jag ta en dusch och sen kommer Tilda och Robin hit för att kolla på solsidan. 
 
Lagade god mat igår, sen kollade vi på Johan Falk resten av kvällen! 

First december!

Igår hade jag och Tilda fredagsmys på kvällen som vanligt. Satt och pratade massa och sen kollade vi på x factor och åt godis. Robin kom lite senare också och då satt vi och prata lite körkort osv innan dom gick hem. Då gick jag bort till älskling som redan låg och sov, så kröp ner bredvid honom och somnade jag med. 
 
Idag är det första december. Det går så himla fort just nu, har svårt att fatta att det är jul om bara några veckor, nyss kändes det som att det var en evighet kvar! 
Vaknade iallafall någon gång vid 10, då åkte Daniel iväg till gymmet och jag satte mig och kollade på hoppning från Globen horse show. Sen när han kom hem gjorde vi inte så mycket, satt bara och tog det lugnt en stund innan jag gick hem. Nu ska jag göra mig lite varma mackor och sen tänkte jag slå in lite mer paket. Ikväll ska jag och älskling laga god mat och mysa till någon bra film! :) 
 

Instagram: ronyakarlsson