Seize the day, or die regretting the time you lost.

Igår var det lång dag i skolan igen, men har iallafall en två timmars matrast på torsdagar. Så på den var jag in till skattevärket en sväng och sen hittade jag en ny svart halsduk och ett linne på stan. Efter skolan var det jobb igen, fortsatte med invertering. Innan jag gick hem så gick jag förbi stjärnhallen och köpte lite godis, sen kom Daniel till mig en stund innan jag skulle till Tilda. Så jag tog med mig godiset och fick skjuts hem till henne. Vi tog ett bad och satt och prata massa samtidigt som vi åt godis. Sen kollade vi på lite gamla kort innan vi la oss. Minns inte sist vi sov över hos varandra, jättelänge sen så det var allt på tiden!
 
Imorse ringde min klocka tidigt och då gick jag upp och klädde på mig och sen knalla jag hem. Gjorde mig iordning och åt lite innan jag gick till skolan. Har ett hål nu men snart ska vi ha matte och sen bild som sista lektion. Efter skolan ska jag jobba igen. Så kommer inte hem fören halv 7 och då ska jag och Tilda äta tacos. Sen får vi se vad det blir under kvällen. Ska iallafall sova med Daniel inatt och imorgon blir det upp till jobb igen. 
 

The reason everyone holds on to memories so tightly is because memories are the only thing that don't change when everyone else does.

Igår var jag och Tilda iväg på riskettan på morgonen, satt i tre och en halv timme och lyssnade. Inte det roligaste. Sen gick jag till skolan och hade två lektioner. När jag slutat gick jag till jobbet eftersom vi bestämt att jag ska jobba varje tisdag eftersom det är den dagen jag slutar tidigast. Efter jobbet gick jag hem en snabbis innan jag och Tilda gick ut på en promenad i ungefär en timme. Sen blev det hem igen och duscha lite fort och packa saker för att sen gå hem till Daniel i ösregnet..
 
Imorse gick han upp tidigt som vanligt, men jag sov lite längre innan jag gick upp och gjorde mig iordning för skolan. Jobbigaste dagen idag med massa lektioner, men sen när jag slutade gick jag direkt till jobbet. Fick jobba idag igen eftersom det är mycket att göra nu när det är invertering. Sen efter jobbet gick jag direkt hem till Tilda där hon och Robin hade gjort lasagne. Så vi åt och satt och pratade en stund, sen åkte jag och Tilda till Elin och åt lite blåbärspaj. Väldigt gott men usch va mätt jag blev! När jag kom hem mig sen satte jag mig och plugga direkt, har gjort lite matte och fysik och nu sitter jag med kemiläxan. Skolan kommer seriöst ta dö på mig det här året!
 





I can feel the love. Can you feel it too?

Måndag idag och lång dag i skolan. Men när jag väl slutat gick jag till stan och köpte Thomas Sabo armbandet som jag väntat på, hittade även ett Miss Dee armband som jag köpte också. Gick bort till hälsokostbutiken och köpte hårtabletter som jag ska testa, vill att mitt hår ska bli långt NUU.
Sen gick jag hem och åt en smörgås innan jag gav mig ut på en pw/springtur i lite mer än en timme. Riktigt skönt! Sen när jag kom hem igen började jag kolla på One Tree Hill, så himla bra serie så är tvungen att kolla på den igen! Tog en dusch sen och nu väntar jag på att Daniel ska komma. Mamma var nyss förbi en snabbis också :) 
 

We change, we grow up, we fuck up, we love, we hurt, we're young, we're still learning.

Igår när Robin och Tilda åkt från mig så gick jag bort till Daniel där han och Marcus satt och spelade fifa. Blev inget bad utan vi åkte istället och skulle hämta en släpkärra eftersom Marcus håller på och flyttar. Men låset till grinden där släpkärran fanns ville inte låsas upp så vi fick skita i det. Så jag och Daniel åkte hem till han och gick och la oss. 
Idag gick han upp kl 10 för att han och Marcus skulle till gymmet. Jag låg kvar hemma hos han och sov sålänge. Sen när  han kom hem igen la han sig bredvid mig en stund men sen gick vi och duschade. Han skulle med Rikard och Martin till Örebro och shoppa lite, så då skjutsade han hem mig. Slog mig ner i soffan direkt med lite mat och några Life unexpected avsnitt. Sen framåt kvällen gick jag ut på en pw i en timme. På vägen hem gick jag till Tilda för att jag skulle klippa henne, gick skapligt bra för att vara första gången haha. 
Nu ska jag ta och äta lite lasagne innan jag går och lägger mig! 
 
 

Enjoy yourself. These are the good old days you're going to miss in the years ahead.

Igår efter att jag och Tilda hade ätit tacos så gjorde vi oss iordning och sen packa ner lite saker innan Daniel kom och hämtade oss. Handlade lite och sen hämtade Robin så åkte vi fyra ner till Bengtsgård och tände en brasa nere vid vattnet. Satte oss där på en filt och hade det mysigt. Åt marshmallows och bara satt och prata. Blev väldigt kallt tillslut så vi åkte hemåt vid kvart över 11. Lämnade av Tilda och Robin i bäckhammar så åkte jag och Daniel till donken så att han fick lite mat i magen innan vi åkte hem till han och sov. 

Idag vaknade vi vid 10-11, höll kvar Daniel i sängen några timmar till eftersom jag var för trött för att gå upp haha. Sen när vi väl kommit upp så gjorde vi oss iordning och sen kom Edström och hämtade oss så åkte vi uppp till donken för att dom skulle äta. Sen skjutsade dom hem mig och åt jag lite och kollade på Life unexpected. Tilda kom hit efter att hon hade varit på kalas och då klippte hon mig. Sen gick vi bort och åt pizza och sen vidare med Robin bort till maxi för att köpa hårfärg och godis. Färgade mitt hår brunt nu för att det blonda var så slitet, plus att jag trivs mer i brunt. 
Nyss så drog Tilda och Robin, jag ska snart med Daniel och Edström och bada tydligen. Kommer antagligen frysa ihjäl! Sen ska jag med hem till Daniel och sova där :)

 
 

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.

Igår var det torsdag och då hade jag matrast i 2 timmar och 20 minuter. Gick hem en sväng och åt lite innan jag gick hem till Tilda och gick ut med Wilma. Sen vandrade jag ända upp till djurgårdskolan och träffa Fannie, hon hade med mitt nya simkort. Hade sedan kemi, vilket verka hur svårt som helst så kommer väl inte få göra något annat än att plugga på min fritid. Fick läxförhör tills på måndag... Sista lektionen var entreprenörskap och företagande, men där behövde vi bara va i 10 min innan vi fick gå hem för dagen. Så då gick jag till stan och mötte upp Tilda så gick vi och åt kycklingbaguette. Sen skulle jag bort till Hannah och Chris och vara lite barnvakt till pojkarna. Vi lagade tacos och sen badade jag Sebastian innan dom skulle gå och lägga sig och jag skulle åka hem. Lite senare kom Daniel hit, båda var rätt trötta så vi gick och la oss ganska tidigt. 
 
Idag har det varit lång dag, men sista lektionen var lyckligsvis inställd så slutade ganska tidigt ändå. Gick och handlade lite efter skolan och nu är jag hemma. Ska ta en dusch snart och sen kommer Tilda hit så ska vi laga tacos som varje fredag! Sen får vi se vad som händer :)
 
 
 

People hate the truth. Luckily, the truth doesn't care.

Imorse åkte Daniel tidigt för att han skulle ner till Göteborg och röntga sitt knä. Jag gick upp strax efter och duscha och gjorde mig iordning. Gick ända till halv 4 idag eftersom vi som inte klara fysik 1 måste ha en extralektion på onsdagar.. Men när jag kom hem så kom mamma så åkte vi till maxi och handlade. Sen hemma slängde jag i en tvätt och satte mig och kollade serie. Åt lite mat och sen satte jag på några favorit låtar och satte mig ute på balkongen och funderade en stund. Mycket mer än så har det inte hänt, ska lägga mig snart och kolla på en film innan jag ska sova. 
 




We would be happier with what we have if we weren't so unhappy about what we don't have.

Imorse ringde Daniels klocka tidigt och han drog iväg till jobbet. Jag sov ett par timmar till innan jag gick upp och gjorde mig iordning til skolan. Hade idrott som första lektion och då fick jag, Natalite och Matilda köra styrketräning medans killarna spelade fotboll. Sen efter lunch hade vi matte och cad innan vi slutade. Satte mig i soffan och kollade Life unexpected när jag kom hem. Men kände inte för att sitta här hela eftermiddagen så jag drog med Tilda ut på en pw i en timme och en kvart ungefär. Vi gick upp till lisas höjd och gick spåret på 4 km och sen hem igen.
När jag kom hem igen åt jag lite och sen duschade. Nu kommer Daniel hit och ska sova här :)
 

To live a creative life we must lose our fear of being wrong.

Idag var det första dagen i skolan, Började kl 10 och var bara där i en timme, fick vårat nya schema och studieplan. Schemat var inte det roligaste, kommer bli ett helvetes år! När jag kom hem var mamma här och åt, sen åkte vi bort till jysk och kollade lite. Hittade nya gardiner till mitt vardagsrum/sovrum, två ljushållare och söta duntofflor. Sen körde mamma mig till jobbet så hoppade jag in där och gav dom mitt schema och så pratade jag lite mer Per om när jag kan jobba under veckorna. 
Tog mig en pw förut på en timme, riktigt skönt men det blev bra varmt! Tog en dusch efter och sen gjorde jag lite mat och satte mig i soffan och kollade på Life unexpected. Nu ska jag packa lite saker och sen gå hem till Daniel och sova där. 
 

Let's run away.

Förut tog jag och Tilda oss en promenad, gick först och köpte en marsglass och sen gick vi hela ringleden. Så himla skönt att bara gå och prata med den bästa vännen som finns! När jag kom hem sen åt jag lite och kollade på ett avsnitt life unexpected. Nu ska jag sova, goodnight!
 
 

If sleep is important, then why the fucking school starts so early?

Igår jobbade jag somsagt, gick riktigt segt fram tills jag slutade vid 1. Då gick jag hem och packade uppm mina grejer och sen kollade jag på ett avsnitt Life Unexpected och åt lite mat. Sen kom Tilda och Robin hit, satt och prata och sen åt dom pizza här medans jag gjorde mig iordning. Dom åkte lite senare och då kom Daniel hit. Vi låg och slöa en stund och tog oss en tur till donken för att köpa glass innan vi gick och la oss. 
 
Idag vaknade vi rätt tidigt, men låg kvar i sängen och kollade på en film. När vi väl gick upp började jag göra iordning lasagne och Daniel åkte hem för att kolla på fotboll. 
Har kollat på några avsnitt av Life unexpected nu. Lite senare ska jag och Tilda ut på en promenad och sen får jag se vad det blir. Ska nog bara ta det lugnt och tagga att skolan börjar imorgon... 
 

You were given this life because you are strong enough to live it.

Igårkväll kollade jag och Fannie på en film innan vi la oss och sov. Men när jag väl skulle somna så får jag ett sms från henne där det står "Kom till mig nu!!!!". Så jag gick in till henne och där satt hon med sänglampan tänd och täcket uppdraget till halsen. Hon berättade att det var något som lät uppe i hörnet av snetaket, och att det va något djur som hade krupit ut lite ur en springa. Hennes beskrivning av djuret gjorde att jag förväntade mig ett djur som va lika stort som en mördarsnigel och såg ut som någon slags skalbagge med två antenner på huvudet. Men när det lilla djuret väl visade sig igen så var det ju inte mycket större än en tvestjärt.. Skrattade åt henne och så fick jag försäkra henne om att den säkert inte bits innan jag kunde gå in och försöka sova igen. 
 
Idag var jag hur trött som helst när jag vaknade men tvingade upp mig själv för att börja damsuga huset medans mamma och pappa jobbade. Sen ringde dom från jobbet och frågade om jag inte kunde jobba imorgon så mamma får ta och skjutsa in mig tidigt imorgon. På kvällen var vi bjudna upp till faster på mat. Kom dit upp vid 6 och då åt vi grillat och satt och pratade. Var så gott så tror fan jag gått upp något kilo av bara maten, och sen serverades vi tårta också.. Nästan så man rullade fram sen när jag och Fannie drog hem. Tilda och Robin kom förbi här en sväng lite senare. Vi satte oss ute på altan och pratade med tända ljus, musik, chips och dricka. Var riktigt mysigt, fick tag på ett usb med massa gamla bilder som mamma hade sparat, massa fula bilder på mig när jag var liten som jag knappt kommer ihåg. Vi satt där ute tills klockan blev alldeles för mycket så dom åkte hemåt. Jag måste gå och lägga mig nu så att jag orkar upp imorgon. 


Don't take life too seriously, nobody gets out alive anyway.

Imorse stack Daniel till jobbet vid 7. Jag sov vidare fram till 11 då jag gick upp och började packa. Sen kom mamma och hämtade mig efter jobbet så åkte vi till maxi och sen övningskörde jag hem till rudskoga. Var vääldigt lägesen jag var här nu så det är väl på tiden att jag hälsar på kära familjen lite. Gick och duscha och sen gjorde mig iordning för att jag och Fannie skulle gå ut och ta lite kort på varandra. Sen behövde pappa lite hjälp så jag, Fanniel och Kristofer följde med. Efter det åt vi mat och sen kom Gunbritt och Rolf också så då fikade vi med tårta och kex. Sen har det inte hänt så mycket mer, jag och Fannie har suttit och grejat med bilderna och jag har gjort mig en nu header. Ska nog lägga mig och kolla på en film eller någon serie innan det blir att sova. 
 

Never regret. If it's good, it's wonderful. If it's bad, it's an experience.

Imorse ringde klockan vid 11 så då var det bara att gå upp och göra sig iordning. Sen fick jag skjuts bort till jobbet, dom ringde in mig igår så fick jobba över lunch. Efter jobbet gick jag till maxi för att panta och handla lite. Sen åt jag innan Daniel kom och hämtade mig så åkte vi ut till skymningen. Tog ett bra tag att övertala badrukan att följa med ner att bada, men tillslut så! Sen la vi oss på stranden en stund, mys! Tog oss en tur i skärgårn innan jag blev hemskjutsad. Lite senare kom Tilda och Hanna hit så lagade vi tacos och satte oss ute på balkongen och pratade. Nu gick dom hem för en liten stund sen och nu kommer Daniel snart. 
 

You can't live a positive life with a negative mind.

Idag sov jag länge, gick upp vid 1. Så ringde mamma och fråga om jag ville med till Karlstad så då var det bara att slänga sig i duschen. Sen kom mamma, pappa och Fannie och hämtade mig så blev jag och Fannie avsläppta på stan medans mamma och pappa skulle och köpa nya mc kläder. Gick runt och shoppa i ungefär en timme, hittade faktiskt en hel del! Sen åkte vi ut till Elgiganten och Lager 157 och där hittade jag tre tröjor till. Åt mat på vägen hem och sen blev jag hemskjutsad. Drog igång och städade lite i lägenheten och nu ska jag packa lite saker och sen bege mig bort till Daniel, sover där inatt. 
 
 

Our truest life is when we are in our dreams, awake.

Förut följde jag med Tilda och Hanna ut till skymningen och badade. Sen när jag kom hem igen tog jag mig en powerwalk i en timme. På vägen hem gick jag förbi solariet och solade i 25 minuter, välbehövligt! När jag kom hem igen åt jag lite och sen kollade jag på två filmer. 
Nu kom jag precis in från en kvällspromenad med Tilda och Hanna. Skapligt trött så det blir sängen direkt!
 

Don't start what you can't finish.

I lördags gick jag med Tina till torgfesten. Satt med dom en stund tills Felicia kom in med Claes, Jimmy, Påsen, Halle, Thom, Anders,Emma och Sara. Så va vi med dom + några till resten av kvällen där inne. Hade riktigt roligt! När allt började ta slut gick jag och Felicia med Påsen, Robert och Gudmunsson till mastis, men där kom vi inte in så vi gick förbi bells och stod där och tjata med Sigge och Wernersson en sund. Sen gick jag, Felicia Robert och Gudmunsson hem till mig och efterfesta. Spelade lite spel och satt och prata. Dom drog hem någon gång efter 3 och då somnade jag direkt. 
 
Igår när jag vaknade mådde jag inte speciellt bra. Gick upp en sväng men dröjde inte fören jag gick och la mig igen. Låg och kollade på dom sista avsnitten av andra avenyn. Sen kom Daniel och höll mig sällskap fram tills jag skulle ut en sväng med Tilda och Hanna. Tog lite kort på dom. Sen när jag kom hem igen kom familjen och hämtade mig så åkte vi bort till Roma och åt mat och firade pappa som fyllde år i lördags. Kristofer och Agnes var med också, längesen jag träffade dom eftersom jag aldrig är nere i rudskoga längre. Pappa fick sina presenter och vi åt god mat, sen blev jag hemskjutsad igen. Lite senare kom Tilda, Hanna och Robin hit så kollade vi på Paranormal activity 3 och sen Linas kvällsbok. När dom skulle hem fick jag skjuts hem till Daniel där jag sov inatt.
 
Idag vaknade vi någon gång vid 11, låg kvar i sängen ett tag och sen skulle han iväg till gymmet. Så då fick jag skjuts hem och nu sitter jag och funderar på vilken serie jag ska börja se nu när andra avenyn är slut. 
 
 
 
 

What's meant to be will always find a way.

I torsdags jobbade jag från 10-15. När jag slutade gick jag och handlade lite och sen hem och åt. Sen gjorde jag mig iordning och när Daniel tränat klart kom han och hämtade mig och så åkte vi till Karlstad och kollade på bio. Såg Snow white and the huntsman, den var riktigt bra! Efter filmen åkte vi tillbaka till stan och hem till Daniel för att sova. 

Igår gick vi upp halv 11, så fick jag skjuts hem och då gjorde jag mig iordning. Sen kom mamma och hämtade mig så åkte vi till maxi för att hämta ut mitt biosystem som hade kommit. Sen lämnade vi av det hemma hos mig och sen var det dags att gå till jobbet. Slutade kl 6 och då gick jag hem och började förbereda tacos, så kom Tilda och då satte vi oss ute på balkongen och åt. Sen började vi att koppla ihop högtalarna och det gick väl bra, dock fattades sladdar så vi gick till maxi för att köpa en sladd och lite choklad. Så satt vi och tjocka oss under kvällen och sen kom Robin för att hjälpa mig med högtalarna. Lite senare kom Daniel också så sov han här. 
 
Idag gick vi upp kl 9, så åkte han hem när jag gick till jobbet. Idag var det sista dagen jag jobbade för den här sommaren, har trivits otroligt bra och det känns bra att jag kommer få jobba mer även när skolan bärjat. 
När vi slutat gick jag förbi expert och köpte en till kabel som fattades. Så nu funkar systemet som det ska, nöjd! Har ätit lite nu och kollat på andra avenyn, så ska duscha om en stund och sen göra mig iordning inför kvällen. Blir att dricka och försöka komma in på torgfesten! :)
 
Mamma hade med sig mina nya skal i fredags också!

Prove to me you're not average and we will be on the same page, the only difference I see in guys is that they all got difference names.

Imorse ringde klockan 10 så då var det bara att dra sig upp. Daniel åkte iväg till gymmet och jag gjorde mig iordning för jobbet. På jobbet skrev jag t bilden på mig och Fannie och satte in den i en fin ram, så nu är pappas present klar! Köpte även en trekorts-ram där jag satte in tre kort på mig och Fannie, så den står ju uppe på min hylla. Nät jag slutade jobbet kom Tilda och Tina ochg hämtade mig så fick vi skjuts till thaien. Där åt jag och Tilda god mat och sen promenerade vi hem. Följde även med dom till maxi en sväng och sen blev jag hemskjutsad. Resten av kvällen har jag bara suttit i soffan och kollat på andra avenyn, otippat! Ska gå och lägga mig nu, godnatt :)
 

Respect is erned, honesty is appreciated, love is gained and loyalty is returned.

Idag gick jag upp tidigt för att gå bort till tandläkaren. Undersökningen tog inte speciellt lång tid och sen efter det gick jag hem och hoppade i duschen och gjorde mig iordning. Sen kollade jag på andra avenyn innan jag gick till jobbet. Jobbade bara över lunch idag så när jag slutade kl 2 gick jag på stan en sväng. Hittade en väska på lindex och en tröja på metro, och så köpte jag med två kycklingbaguetter till mig och Fannie. Strax efter att jag kom hem så kom Fannie till mig så åt vi och kollade på andra avenyn. Sen kom mamma också och då åkte vi bort till ett ställe och tog lite kort som vi ska ha som födelsedagspresent till pappa på lördag. Efter det åkte vi bort till coop och handlade. Sen tog jag tag i städningen här hemma. Resade ur min byrå och alla mina smycken så nu är det lite bättre ordning. Sen damsugade jag. Nu har jag rpecis ätit lite så nu kommer nog Daniel snart och sover här.
 

Respect is erned, honesty is appreciated, love is gained and loyalty is returned.

Idag gick jag upp tidigt för att gå bort till tandläkaren. Undersökningen tog inte speciellt lång tid och sen efter det gick jag hem och hoppade i duschen och gjorde mig iordning. Sen kollade jag på andra avenyn innan jag gick till jobbet. Jobbade bara över lunch idag så när jag slutade kl 2 gick jag på stan en sväng. Hittade en väska på lindex och en tröja på metro, och så köpte jag med två kycklingbaguetter till mig och Fannie. Strax efter att jag kom hem så kom Fannie till mig så åt vi och kollade på andra avenyn. Sen kom mamma också och då åkte vi bort till ett ställe och tog lite kort som vi ska ha som födelsedagspresent till pappa på lördag. Efter det åkte vi bort till coop och handlade. Sen tog jag tag i städningen här hemma. Resade ur min byrå och alla mina smycken så nu är det lite bättre ordning. Sen damsugade jag. Nu har jag rpecis ätit lite så nu kommer nog Daniel snart och sover här.
 

Sometimes when people push you away, it's because they need you to pull them closer.

Imorse åkte Daniel rätt tidigt. Jag sov vidare ett tag till, var riktigt skönt att få sova ut lite! Har inte gjort så mycket mer idag, bara legat och kollat på andra avenyn och sen tog jag mig till köket och diskade. Sen framåt 9 gick jag ut på en promenad med Tilda. Alltid skönt att bara gå och prata. När vi kom hem igen kom Daniel till mig och sen hämtade vi Tilda för att köra henne till Robin. Sen åkte vi hem till mig en stund igen och nu åkte han precis hem. Ska gå och lägga mig nu så att jag kommer upp till tandläkaren kl halv 9.. 
 
Beställde även hem ett hemmabiosystem förut!
 
 
 
 

But I'm a 90's bitch.

Igår gick jag bort till Elin där hon och Tilda var. Så färgade Tilda Elins hår och sen gjorde vi oss iordning inför kvällen. Fixade även Pösens födelsedagspresent. Sen kl 9 hämtade Robin upp oss och körde oss till festen. Åt smörgåstårta och drack lite. Var inte alls mycket folk där och inget drag alls, men var kvar där till 12 någon gång eftersom vi ville vara med och sjunga för Pösen. Sen kom Robin och hämtade oss och då åkte jag han och Tilda hem till mig en stund. Sen fick jag skjuts till Daniel så sov jag där. 
 
Idag vaknade vi tidigt, ingen av oss kunde sova. Gick upp sen kl halv 1 och då fick jag skjuts hem. Var inte hemma länge för sen följde jag med Amelie och Linda och köpte en pizza som vi delade på. Satt uppe hos Amelie en stund och prata. Sen gick jag ner och la mig i sängen och kollade på andra avenyn. Somnade även en lite stund. Kl 6 gick jag hem till Tilda för där skulle vi äta grillat, riktigt gott!
Nu har jag precis duschat, så snart kommer nog Daniel hit.
 

Don't tell me the sky is the limit, when there are foot prints on the moon.

I torsdags jobbade jag från 10-14. Efter jobbet gick jag och solade i 25 min och sen handlade jag innan jag gick hem. Satt bara hemma och kollade på andra avenyn men sen på kvällen kom Daniel till mig. 
 
Igår jobbade jag från 13-18 och efter jobbet gjorde jag och Tilda tacos som valigt. Sen gjorde vi oss iordning och sen kom Robin och Daniel hit. Så satt vi här och tjata en stund innan vi åkte runt i stan en stund. När Robin skulle hem så va Daniel hos mig en stund innan jag skulls sova.
Idag vaknade jag av mig själv kl halv 10. Hade tydligen glömt att ställa klockan så det blev lite bråttom. Gick bara upp och klädde på mig och sen sprang bort till jobbet. Jobbade fram till kl 13 och då gick jag hem och la mig i sängen en stund. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag och Tilda bort till Elin för lite förberedelser inför Påsens 30års fest ikväll! :) 
 
 

The things we lose have a way of coming back to us in the end.

I måndags var det jobb på schemat, skulle ha jobbar över lunch bara men när jag kom dit så fick jag ta Kellys pass istället och jobba till 6. Efter jobbet gick jag hem till Tilda en stund och där fick jag i mig lite mat. 
 
Igår jobbade jag hela dagen, lunchade med mamma på stan. Efter jobbet gick jag hem och sen gick jag ut på en promenad i en timme, det var riktigt skönt! Sen andra avenyn resten av kvällen.

Idag var det jobb hela dagen igen. Sen gick jag hem till Tilda så gick vi vidare till empoli och åt pizza. Sen hem och fixa oss lite och sen gick vi ut och tog lite kort! Har suttit och redigerat alla bilder och nu gick Tilda hem för en stund sen. Så ska ta och gå och lägga mig nu snart, hur trött som helst!
 
Riktigt bra dag med bästavän! ♥
 
 

Instagram: ronyakarlsson