Nyårsafton

Det här året har gått så fort! Känns som att det nyss var 2012 och vi skulle fira in 2013. Och nu är det snart ett nytt år igen! Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt. Och det här året har verkligen varit toppen, har varit mer än lycklig med de finaste personerna runt mig. I våras flyttade jag ifrån min lilla etta och blev sambo med min älskling. Och i slutet av sommaren skaffade vi oss två små kattungar! Sen fyllde jag 18 och strax efter det hade jag körkort och egen bil. Jag avslutade det andra året i gymnasiet och nu är jag inne på mitt tredje och sista. Och i juli fick vår släkt resa över till England för att vara med på ett helt otroligt underbart och fint bröllop där min storasyster gifte sig med sin engelsman Dominic. Och jag och min lillasyster fick äran att vara brudtärnor tillsammans med Dominics syster. En vecka ingen av oss kommer glömma!
Nu ser jag fram emot det kommande året som jag tror kommer bli minst lika bra som detta! Jag har ju min student och bal att se fram emot, och förhoppningsvis kommer jag spendera minst en vecka utomlands någonstans. Sen kommer en del beslut jag behöver ta, vad vill jag göra efter skolan? Plugga vidare? Till vad och vart? Jobba något år? Resa? Finns så mycket man kan göra! 
 
Vill iallafall hälsa er alla ett gott nytt år!! Och hoppas er kväll blir jättebra! Jag ska med Daniel nu till en av hans kompisar och äta mat med massa andra. Sen kommer jag gå vidare till Sara och Robert där det är fest med fina vänner! 
 

Ledig dag

Idag har jag varit helt ledig, blev inge jobb för min del. Så jag tog lite sovmorgon och sen när kom upp ur sängen cyklade jag till gymmet. Sen när jag kom hem igen fick jag ett litet ryck och fixade lite hemma. Jag och Daniel fick en avlastningsbänk i julklapp av hans föräldrar, den skruvade jag upp idag och ställde mikron på den, vi har pratat om en sådan länge så att vi får bort mikron från bänken och då har lite mer bänkutrymme. Det var så trångt på alla bänkar innan. Sen plockade jag även upp Soda Streamern som vi fick i julklapp av mamma och pappa. Och snart ska även våran nya bänkdiskmaskin upp, så då kommer det bli dåligt med plats på bänkten igen, he he... Men skönt ska det iallafall bli att slippa handdiska heeela tiden. Även den fick vi av Daniels föräldrar i julklapp! 
På eftermiddagen hade jag fått tid hos tandläkaren eftersom jag bet bort lite av en lagning på min ena framtand. Så var där och slipade till en kant som var vass och sen ska jag laga resten i februari. Sen fixade jag iordning lite mat innan jag och Daniel åkte till maxi och handlade. Drog dit ganska sent i hopp om att slippa allt folk. Jag var där tidigare under dagen och då var det hysteriskt mycket folk där! Och jag antar att det inte kommer vara mycket mindre imorgon.. 
 

Mer julfirande

Några dagar sedan jag skrev något nu! I onsdags var jag kvar i Rudskoga som sagt och så kom Daniel ner. Så åt vi god mat och öppnade de sista julklapparna. Kom hem vid halv 10 någon gång och då slappade vi bara i soffan innan vi gick och la oss. 
 
 
I torsdags drog jag och Tilda iväg till Karlstad och kollade in rean. Hittade faktiskt en hel del utan att det blev för dyrt! Vi tog även en snabbis förbi Ikea innan vi åkte hem. Sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen gjorde mig iordning. Det var ju 18 års gräns på Harrys den kvällen så att vi fick chans att ha vår första studentfest. Jag drog på förfest med Matilda och Elin och sen åkte vi till Harrys. Hade en rolig kväll med massa dans! 
 
Igår jobbade jag hela dagen, inte jättekul eftersom jag var bakis och trött som bara den... Menmen, blev bättre när jag fick mat i magen! Sen när jag slutade så åkte jag upp till Tilda så hade vi tacomys och sen låg vi båda halvdöda i soffan resten av kvällen typ. 
 
Idag har jag jobbat igen, lika trött idag eftersom jag inte fick så mycket sömn inatt. Vaknade flera gånger under natten av världens skräckdröm som aldrig tog slut! Kommer inte ihåg allt som hände men det var skitläskigt, vissa bitar i drömmen var som tagna ut filmen The Conjuring. Usch... 
Jobbade till kl 2 iallafall och sen vid halv 4 blev jag hämtad av mina kusiner så åkte vi ner till Åtorp där det var julfirande hos min extramormor, egentligen mina halvsyskons mormor men hon är som en mormor till mig med. Vi åt massa god mat och sen spelade vi julklappsspelet som varje år. Alltid lika trevligt! 
 

Julafton

Idag var jag tvungen att gå upp tidigt för att hinna göra mig iordning innan vi skulle över till Daniels föräldrar på julfrukost. Jag var där till 1 ungefär sen åkte jag ner till mamma och pappa. Där förberedde vi maten, blev dock ingen julmat för oss eftersom vi var på julbord i lördags, utan det blev en av mammas goda köttgrytor! Agnes och Kristofer kom över också så kollade vi på Kalle Ankas jul innan vi satte oss och åt. Sen blev det julklappsutdelning, jätteglad över allt jag fått idag! Resten av kvällen satt vi och pratade massa och sen när Agnes och Kristofer dragit spelade vi spel och åt massa gott, så mysigt att bara umgås familjen sådär! Har haft en jättebra julafton även om det inte känts som att det är jul ens. Sover kvar i Rudkoga inatt, ska bli väldigt skönt att lägga sig snart och få sova ut imorgon! Fick inte så mycket sömn inatt för jag somnade inte förens 2 någon gång och sen upp tidigt, plus att jag vaknade flera gånger under natten. Spänd inför julafton kanske...? Precis som när man var barn och ville somna jättetidigt så det kunde bli morgon fortare, men så låg man vaken halva natten istället, haha. 
Imorgon kommer även Daniel hit ner så ska vi laga någon god mat och bara umgås med mamma, pappa och Fannie. :)
 

AVICII

Har lite svårt att förstå att det är julafton imorgon. Svårt att få julkänslor när det ser ut som det gör utanför fönstret... Men det kommer bli mysigt ändå imorgon! 
Idag har jag hunnit med den sista julstressen. Gick upp vid 11 och drog igång en tvättmaskin och sen städade jag. Sen griljerade jag den andra skinkan för iår, trodde den första skulle räcka mycket längre men den tog slut fort haha. Hann även med att göra lite knäck, mums! Sen fick jag hoppa in och jobba dom sista två timmarna innan stängning. Så kom hem för en stund sen, ska snart åka till maxi en snabbis och köpa lite godis. Sen ska jag vidare till Tilda där det blir uppesittarkväll! Vi kanske tar en sväng till Påsen ikväll också där det är massa folk. :)
 
Igår fick Tilda äntligen öppna sin födelsedagspresent. För ett par månader sen bokade jag två biljetter till Aviciis spelning 1 mars, en till mig och en till Tilda. Så det har varit väldigt svårt att inte försäga sig eftersom jag börjar bli riktigt taggad och vill boka hotell och allt sånt snart, haha! 
Kommer bli gryymt kul!!
 

Idag ska världens bästa vän firas! ♥

Idag fyller min bästi 19 år! Älskar dig världens finaste vän! ♥ Så idag ska det självklart firas, jag har precis bakat så nu ska jag ta med mig det, och presenterna, och åka upp till henne! 
 
Förövrigt så hade vi ju minijul hos Tilda i fredags, jag fick en parfym + body lotion, ett Snö by Sweden armband och en kräm till håret. Tack så mycket, blev jätteglad! Just den parfymen hade min mamma för ett antal år sedan och jag tyckte den var så god så jag använde slut på den, haha... Sen har jag letat efter den men inte hittat den NÅGONSTANS. Men nu har jag den äntligen igen!!
 
Igår åkte jag ner till Rudskoga ganska tidigt för att familjen skulle iväg på julbort i Lyrestad. Såå himla gott! Allt dom hade där var jättegott så vi nästan rullade därifrån haha. Sen när vi kom hem till mamma och pappa igen så tog jag, mamma och Fannie upp granen och klädde den. Tycker det är så mysigt att klä granen tillsammans, då börjar man längta ännu mer till julafton! Men sen var jag tvungen att åka in till stan för vid halv 7 skulle jag och Daniel över gatan och fira hans mamma. Blev bjudna på smörgåstårta och fika, sen satt vi och tjata hela kvällen typ. Jättetrevligt! 
 

Jullov!

Äntligen jullov! Nu är det bara en termin kvar av gymnasiet, sjukt vad fort det går!! Idag var det någon avslutning i skolan men jag var inte där. Tog lite sovmorgon istället och sen gick jag upp och gjorde mig iordning för att sedan gå på stan och fixa det sista inför jul, och köpa en present. Sen var jag på gymmet.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag till Tilda. Vi ska ha tacomys och byta julklappar! :) 
 

18 december

Så skönt att det är sista veckan innan jullov nu. I princip så har vi bara imorgon kvar med vanliga lektioner för sen på fredag har vi bara avslutning. ska bli skönt att vara ledig i några veckor, även om dom kommer gå väldigt fort. Skolan börjar igen redan den 7 januari...
Igår när jag kom hem från att ha jobbat på Arno så satte jag mig och pluggade hela kvällen. För idag hade jag prov i konstruktion, kändes helt okej och förhoppningsvis skulle vi få reda på resultatet redan imorgon! Även idag har jag jobbat, fast på Rosenbergs, och sen när jag kom hem hade älskling gjort mat. Nu sitter jag och skriver klart två skolarbeten och tittar lite på sista Pirates of the Caribbean som går på tvn. 

Städ och plugg söndag

Söndag nu igen, men bara några dagar kvar tills vi går på jullov! Helgen har varit lugn, i fredags jobbade jag som sagt och sen när jag slutat åkte jag till Björneborg där Tilda och Hanna var barnvakt medans Elin och Peter var och hämtade hem sin valp. Guuud va söt den var, djurbebisar är ju verkligen det sötaste som finns!!
 
Igår gick jag upp i tid för att göra mig iordning och sen åka iväg till Karlstad. Handlade de sista julkapparna så nu är jag äntligen klar med det! Sen på kvällen åkte jag till Björneborg för att Tilda skulle vara barn/valpvakt då med. Kom hem rätt sent inatt så idag sov jag länge, så skönt att få sova ut! Kom upp någon gång vid 1 och då åt jag frukost och sen drog vi igång och städade här hemma. Gick rätt fort när vi hjälptes åt så när vi blev klara satte jag mig och pluggade. Och där blev jag fast hela eftermiddagen. Det blir alltid så att man har massa skolarbeten sista veckan innan något lov, allt på en gång verkligen... 
Nu har jag precis duschat och sitter och kollar lite på Johan Falk. Imorgon går jag i skolan till 3 och sen ska jag till Arno Remmen och jobba. 
 

Julskinkan klar!

Idag fick jag hoppa in och jobba efter skolan igen. Jobbade även igår eftermiddag så har blivit långa dagar denna vecka. När jag kom hem från jobbet förut åkte jag och handlade och sen ställde jag mig och bakade, gjorde mockarutor som ska med till Rolls-Royce imorgon eftersom jag och Rikard sa att vi kunde stå för fikat imorgon. Sen griljerade jag även julskinkan, blev så sugen på julskinka igår så var tvungen att köpa en! Men köpte en färdigkokt så att det inte tog så lång tid att göra iordning den. Så kvällsmaten fick bli några julskinke-mackor! Satt fint det! 
 
Imorgon är jag ledig från skolan. Hade två inställda lektioner från början så då förhandlade vi till oss en håltimme på sista lektionen också, så jobbar vi hemma istället. Dock ska ju jag och Rikard till RR på morgonen och sen ska jag jobba resten av dagen. Men skönt att slippa lektioner iallafall! :) 
 
 

10 december

Igår fick jag ingen sovmorgon för bilen skulle besiktigas kl halv 10, så jag var tvungen att gå upp och göra mig iordning innan det eftersom jag skulle till skolan direkt efter. Men när besiktningen var klar så fick jag reda på att första lektionen var inställd så jag började inte förens halv 1, väldigt skönt! Sen på eftermiddagen jobbade jag så det fick bli ett sent pass på gymmet, lång dag! 
 
Idag har det sett ungefär likadant ut. Fick hoppa in och jobba under eftermiddagen idag igen och så var jag på gymmet efteråt. Skönt att vara igång med träningen igen! När jag kom hem tog jag en dusch och sen har jag bara suttit här. Kollar igenom Paradise Hotel avsnittet som var igår och sen ska jag lägga mig! :)
 
Några ifrån klassen var och hämtade en gran förut som vi tänkte ha i klassrummet. Och självklart tog dom den mista dom kunde hitta! ;) haha. Får väl se hur länge den får stå kvar för lärarna.

The most beautiful clothes that can dress a woman are the arms of the man she love.

Var några dagar sedan jag skrev något här nu! Veckan har bestått av skola och så jobbade jag i onsdags och torsdags efter skolan. Min hosta är nästan helt borta nu, det är bara på morgonen jag hostar typ. Men snorig är jag fortfarande. Att det aldrig kan ge sig! Nu har jag varit mer eller mindre sjuk i över en vecka så nu tycker jag att jag kan bli helt frisk. Vill till gymmet och komma igång igen, så jag blir av med lite energi, blir ju så rastlös nu när jag är van vid att vara där endel. Förhoppningsvis kan jag gå dit på måndag! :)
 
Igår spenderade jag kvällen hemma hos bästa vän. Vi åt tacos och sen satt vi bänkade framför Idol-finalen med massa gott att äta! Tyckte dock att det blev fel personer som kom till final, det fanns så många andra som var mycket bättre genom hela Idol och som var mer värda en plats i finalen. Menmen. Kan inte låta bli att störa mig på alla som skriver och klagar på att Kevin vann. Det var ju faktiskt svenska folket som röstade fram honom till vinnare, så jag tycker bara det är onödigt att sitta och kasta skit på honom. 
 
Idag har jag varit ledig från jobb och det har varit riktigt skönt! Daniel har varit på cup nästan hela dagen så det var bara jag och grabbarna bus hemma. Sov rätt länge och sen har jag bara slappat och tvättat maaassa kläder. Var och handlade en sväng förut och sen gjorde jag mat. När älskling kom hem la vi oss i soffan och kollade på en film. 
Nu ska jag snart hoppa i säng för imorgon ska jag jobba!
 

15 månader

Igår hade jag bara två lektioner som båda var efter lunch så jag hade en skön morgon. När jag kom hem satte jag mig och kollade på Grand Prix hoppningen från Stockholm Horse Show. Sen när älskling kom hem gjorde vi mat och sen rensade vi ut lite kläder ur garderoberna. Det behövdes verkligen, helt överfullt så får ju inte plats med något nytt... 
Hade svårt att somna igår eftersom jag har världens rethosta. Och av någon konstig anledning så börjar jag alltid hosta mer när jag lägger mig och ska sova... Plus att jag är förkyld så kan knappt andas ut näsan på nätterna. Allt på en gång! Typiskt. 
Och idag var hostan bara värre, känns som jag kommer hosta ur mig inälvorna snart... Usch! Speciellt när det är något som börjar klia extra mycket i halsen och man bara hostar och hostar utan att det går över. Men förut var jag till apoteket och köpte några tabletter för rethosta så får hoppas att dom hjälper! 
 
Just nu sitter jag framför Paradise Hotel med en kopp te och målar naglarna. Daniel har sen fotbollsträning idag så han kommer inte hem förens 10 någon gång. 
 
Idag har vi varit tillsammans i 15 månader, tiden går så fort! Jag är så lycklig över att ha dig i mitt liv, världens bästa pojkvän! Jag älskar dig ♥

Första advent

I torsdags kväll efter att jag hade hållt på och grejat här hemma så mådde jag inte alls bra. Var helt slut i kroppen och kände att jag hade fått feber. Så jag kröp ner i sängen redan vid halv 10 och försökte få lite värme i kroppen. Hatar att ha feber, det är så jobbigt när man håller på och frysa ihjäl ena stunden och sedan svettas man andra stunden... Så jag var hemma från skolan och jobbet i fredags. Vaknade upp med feber då också, plus att jag hade så otroligt ont i halsen. Låg hemma hela dagen och tog det lugnt, sen var jag på vårdcentralen och kollade upp så att jag inte hade fått halsfluss igen, men det såg inte så ut som tur var! IPå kvällen åkte jag upp till Tilda och hade taco och Idol-mys, hade fortfarande lite feber då på kvällen men kände mig lite bättre och piggare. 
Igår mådde jag mycket bättre så jag gick iväg till jobbet. Och igår kväll var det lite partaj hos Halle med trevligt folk! 
 
Idag har jag jobbat igen 12-16, vi har öppet på söndagar också nu innan jul. När jag kom hem hämtade Tilda mig så åkte vi och åt pizza och sen handlade vi med hennes mamma. 
 

Nu under kvällen har jag suttit och pysslat lite, gjorde iordning en bricka med ljus och grejs på. Vet inte riktigt om jag tyckte det blev så snyggt med bollarna. Det var ståltrådsbollar bara så jag la lite glitter inuti dom så det skulle bli lite juligare. :)

Instagram: ronyakarlsson