Little black dress

Eftersom jag var hemma igår så sov jag rätt länge. Sen gick jag upp och duschade och gjorde mig iordning för att jag skulle iväg till thaien och äta med Rikard, Adrian och Sebban, firade att tvåan snart är slut! Under eftermiddagen var jag ute och övningskörde med mamma och sen på kvällen kollade jag och älskling på en film innan vi la oss.
 
Idag fick vi reda på vårat betyg i kemi, jag låg på ett C vilket är högre än vad jag trodde så är riktigt nöjd! Sen skrev jag naturkunskapsprov innan jag slutade. Då gick jag direkt till jobbet och jobbade till kl 6. När jag äntligen kom hem gjorde jag iordning mat och satte mig framför tvn. 
 
 
Igår fick jag se att Nelly hade rea på utvalda svarta klänningar, bara 149 kr så jag klickade hem denna!
 

Bara 2 veckor kvar...

..tills jag fyller 18!!!! :D Den sista tiden nu har gått få fort så har nästan glömt bort att räkna ner till min födelsedag haha, men nu är det bannemej inte långt kvar! Och om en vecka går jag på sommarlov, ska bli så himla skönt. Även om jag ska jobba hela sommaren så ska det bli skönt att slippa allt plugg och slippa stressa över prov osv. Tvåan har faktiskt gått väldigt fort när jag tänker efter, så jag hoppas att trean kommer gå lika fort! 
 
 I skolan idag hade jag två prov, så nu är dom ur vägen och nu väntar bara två prov till denna vecka och sen är det slut på plugg! Imorgon ska jag vara hemma, blir nog endel plugg och sen ska jag till skolan och skriva ett prov på eftermiddagen. Hela klassen ska egentligen iväg på studieresa till Trollhättan imorgon men jag känner att det inte kommer bli speciellt kul att vara borta precis hela dagen och kolla på massa ointressanta grejer, så jag stannar hemma istället. 

Får en så bra känsla i kroppen nu när sommaren verkligen är påväg och vi snart går på sommarlov. Går runt med ett stort leende på läpparna varje dag. Och så vill jag bara säga att jag har världens bästa vän och världens bästa pojkvän som gör alla mina dagar till dom bästa! ♥
 

Mors dag

I fredags var det en lugn kväll som det brukar vara på fredagar, Tilda kom hit så åt vi tacos och lite godis, sen under kvällen åkte vi bort till Emil där han, Jessica, Sigge och Marcus var. 
Igår var det cruising i stan så jag åkte runt lite med Tilda och Robin. Blev dock inte så mycket åkande för våran del och heller inte så mycket drickande.
Imorse när jag vaknade så blev jag så glad av att solen var framme och det knappt fanns några moln på himlen. Så jag gick nästan direkt ut och la mig i solen. Låg där och pressade fram till halv 4 någon gång. Då gick jag in och duschade och gjorde mig iordning för att sedan åka iväg och äta med familjen och fira mamma på mors dag. Världens bästa och finaste mamma! ♥ 
 
Lite färg har jag allt fått! 

Nya väskan

Nu är även denna vecka snart slut, idag i skolan hade jag bara det sista nationella provet i kemi. Sen gick jag till solariumet och solade innan jag cyklade hemåt. Satte mig och skrev lite samhäll när jag kom hem och väntade på att mamma skulle sluta. Sen åkte vi ut och övningskörde en stund och sen handlade vi. Hämtade ut min väska också som äntligen hade kommit, tycker den är så snygg! 
 

Never live in the past but always learn from it.

Igår morse hade vi nationellt prov i kemi, det var lite svårare än vad jag trodde men tror att det gick skapligt bra iallafall! Sen åkte jag iväg till halkbanan under hela eftermiddagen, skulle egentligen haft den nästa måndag men fanns en plats över igår. Kom hem vid 6 någon gång och då gjorde jag och älskling mat och sen satt vi framför tvn. 

Idag hade jag bara två lektioner, första och sista såklart... Sen har jag jobbat och kom hem för en timme sedan. Gjorde nyss lite mat och satte mig framför tvn. Imorgon är jag ledig från skolan för att halva klassen skriver nationellt prov i matte. Men jag ska upp och ha körlektion på morgonen och sen får jag jobba hela dagen, skönt! :) 

Konfirmation

Idag har familjen varit i kyrkan och kollat på Fannies konfirmation. När det var klart där så åkte vi alla ner till mamma och pappa där vi åt massa god mat och tårta. 
 

Sommaaar

I fredags slutade jag väldigt tidigt vilket var väldigt skönt eftersom jag annars brukar sluta vid 4. Daniel och jag åkte och handlade när han slutat jobbet och sen gick jag ut och satte mig i solen. Fastnade där i några timmar och fick faktiskt lite färg. Sen hämtade Tilda mig så åkte vi upp till henne och gjorde tacos och satte oss ute på balkongen och åt. Såå härligt! 
Idag har jag legat ute och solat nästan hela dagen, samtidigt som jag tvättade. Underbart väder idag och lite brunare blev jag! Tog precis en dusch och nu sitter jag framför Eurovision. :)
 

Don't wait for a perfect moment, take a moment and make it perfect

Igår eftermiddag åkte Tilda och jag ut till spåret på a9 och gick/sprang i ca en timme. Kändes bra efteråt!
Idag hade jag två lektioner på eftermiddagen och sen när jag slutade åkte Tilda och jag ut till skärgårn och åt en glass i sköna solen. Sen var vi ute på en promenad/springtur igen i lite mer än en timme. Imorgon är det fredag och den här veckan har gått väldigt fort, imorgon slutar jag någon gång vid lunch så det är skönt! Kanske jag hinner sätta mig ute i solen en stund och försöka få lite färg, om solen är framme då vill säga!
 
 

Challenges are what make life interesting and overcoming them is what makes life meaningful

Idag hade vi dom sista nationella proven i engelska hela förmiddagen, det var läsförståelse och hörförståelse. Tyckte att det var rätt svårt men hoppas att jag klarar det iallafall. Jobbade idag också som varje tisdag, timmarna gick faktiskt väldigt fort då jag hade en hel del att göra idag. När jag kom hem gjorde jag lite mat och nu sitter jag här och funderar på om jag kanske ska plugga lite. Vet hur det brukar bli med det men skulle behöva läsa lite körkortsteori och kemi. 
Imorgon har jag ingen lektion alls egentligen, men ska dit på eftermiddagen för att få lite hjälp med kemin. Har nationella prov i det nästa måndag och torsdag och dom vill jag klara!
 

Om man inte vet var man ska är det ingen idé att skynda sig. Man vet ändå inte när man kommer fram.

I fredags var som sagt hela klassen iväg och spelade paintball. Vi var på en utebana i Karlstad och det var skitkul! Har blåmärken lite här och där på kroppen nu, haha. Fick även jobba några timmar i fredags när jag kom hem. Och så jobbade jag i lördags också. Sen på kvällen i lördags var det födelsedagsfest för Daniel Lund och Sara Wedberg. Blev en hel del folk där under kvällen men det var inte jättemånga som jag kände. 
 
Imorse när jag släpade mig ur sängen så drog jag och älskling igång och städade. Sen var det dags att göra sig iordning för vi skulle iväg och fira en släkting till Daniel som fyller år idag. 
Skola imorgon men den kommande veckan ser inte så jobbig ut då tre av våra lärare borta, så har inte alls många lektioner vilket är väldigt gött!
 

Bra dag!

Längesen jag skrev nu. Under veckan har jag pluggat endel kemi och körkortsteori och så har jag kört med bilskolan. Igår avslutades denna korta skolvecka med modevisning som skolans HA2or hade fixat. Tilda och jag var med och gick för Team Sportia och Coop. Det var faktiskt riktigt kul att vara med fast att man var skit nervös innan, haha. 
Nu är det så skönt att ha långhelg, behöver ladda upp lite inför massa nationella prov som kommer till veckan och veckan därpå. Idag har bästavän och jag haft en shoppingdag i Karlstad, väldigt mysigt! Gick runt på både stan och i Bergvik så några grejer fick vi allt med oss hem! Jag hittade ett par ballerinaskor, jeansshorts, halsband och ett linne till älskling. :)
Vi är lediga från skolan imorgon också och då ska hela klassen iväg och spela Paintball i Karlstad, ska bli skitkul!
 
Team Sportias modeller!

Sunday

Vilken härlig dag det har varit idag! Fick lite sovmorgon innan svärfar kom hit och hjälpte oss att sätta upp spegeln, den sista lampan och några tavlor. Så höll vi på och greja lite här innan Daniel åkte iväg för att spela match. Då gick jag ut på en pw i ungefär en timme. Sen under eftermiddagen åkte Tilda och jag till empoli och åt pizza. Satt och pratade massa ute i solen, så mysigt så! 
 
Katten var med Daniel och spelade tv-spel förut! 

The future belongs to the few of us still willing to get our hands dirty.

Jobb för min del idag och dom timmarna gick väldigt segt. Daniel var på Ikea förut och köpte lite grejer till lägenheten. Hade problem att få plats med alla våra kläder då garderoberna blev proppfulla när vi bara hade fått in hälften, så var tvugna att lösa det på annat sätt. Men nu börjar det likna ett hem här iallafall. Har lite tavlor, en lampa och spegeln kvar att sätta upp och sen är det bara alla småsaker som ljus, lyktor osv kvar. Vi trivs riktigt bra här! :) 

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.

Var några dagar sedan jag skrev här nu. Den här veckan har bestått av skolan, jobb och så har jag pluggat körkortsteori. I tisdags var det valborg och den kvällen spenderas hemma hos Tilda och Robin med Sigge, Wernersson och några cider. Vi hade det trevligt och jag var inte hemma förens halv 3 någon gång. 
Igår hade vi nationellt prov i engelska, tyckte att ämnet vi skulle skriva om var rätt svårt så det kändes lite sådär. Sen under lunchen var jag och åt med bästavän! :)
Idag gick jag i skolan till 20 i 4 och sen jobbade jag till kl 6, så det blev en lång fredag idag! Kom hem för en stund sen och nu håller jag på att laga mat, tacopaj får det bli! :) 
 
Idag har jag och min kärlek varit tillsammans i 8 månader, älskar dig så otrolig mycket! ♥

Instagram: ronyakarlsson