Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Imorse hade jag sovmorgon till kl 10, det var väldigt skönt! Gick i skolan till klockan 4. Sen när jag kom hem satte jag mig och beställde dom sista sakerna jag hade kvar att fixa inför jul osv. Och så beställde jag hem två toppar från Nelly, en jag hade tänkt att ha på julafton och en annan. Nu har jag precis skrivit lite på samhälls rapporten och ätit några mackor. Ska nog hoppa in i duschen snart och sen blir det väl att gå hem till Daniel. :)
 

Life is a dream for the wise, a game for the fool, a comedy for the rich, a tragedy for the poor.

Idag i skolan fick vi tillbaka våra matteprov. Jag hade inte klarat det tyvärr, så nu måste jag plugga mycket inför nationella om några veckor. Vi hade hål på samhällen och då jobbade jag en timme för att Annelie skulle iväg en sväng. Sen hade jag en lektion innan jag slutade, så gick jag hem och satte mig vid datorn. Beställde lite underkläder från HM sen åt jag och kollade på oth. Nu ska jag gå hem till Daniel, där ska jag sätta mig och plugga kemi och kanske lite samhäll medans han kollar på fotboll. 

Tisdag.

Denna tisdag såg ut ungefär som alla andra tisdagar, så det finns inte så mycket att skriva om. Fannie kom hit ikväll igen efter konfan, då värmde vi lite mat som mamma hade varit här med, gud vad jag saknar mammas mat! Sen har vi bara suttit framför oth och kollat lite kläder. Blir tidigt för oss ikväll, men skönt det med ibland! 
 
 

Det handlar om att våga. Men att våga är det läskigaste som finns.

Väldigt skönt att få sova länge idag! Daniel gick upp till gymmet men jag sov vidare till halv 12 någon gång. Vid lunch åkte vi till thaien och åt buffé, riktigt gott! Sen la vi oss i soffan och kollade på Johan Falk innan han skulle iväg till gymmet igen. Då gick jag till stan en sväng för att jag behövde en ögonbrynspenna och hårspray. Hittade även en väska, örhängen, en necessär och ett kit med ögonskuggor. Var och hämtade min nyårsklänning förut också, den passade faktiskt bra så jag är nöjd med den! 
Åt precis lite mat och kollade på ett oth avsnitt, så nu ska jag ta en dusch och sen gå hem till älskling. 
 

Hold on to whatever keeps you warm inside.

Igårkväll blev jag hämtad av Tilda och Robin som hade kört in Tommy till stan. Så åkte vi runt i stan en sväng, sen fick vi åka till Örebro fram och tillbaka. När vi kom till stan igen blev jag avsläppt hos Daniel för jag var så trött då. Låg och halvsov i älsklings armar till en film innan vi somnade. 

Idag hade jag klockan ställd för att vi egentligen skulle vart iväg på paintball imorse med Halle och några till. Men Halle hade tydligen blivit sjuk så det blev ingenting, istället tog jag och Tilda med oss Wilma ut på en långpromenad. Det var riktigt härligt! Sen när jag kom hem satte jag mig i soffan med en kopp varm oboy för att försöka få tillbaka lite värme, och så gjorde jag mat. Passade även på att städa hela lägenheten när jag ändå inte hade något annat för mig. Sen har jag bara legat i soffan framför oth. Råkade somna en liten stund och vaknade precis. Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen gå hem till Daniel innan Solsidan börjar. Imorgon är jag ledig från skolan och det ska bli så himla skönt!

The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem.

Igår hade vi bara skola fram till kl 1. Då skulle vi börja göra iordning inför öppet hus. Tog inte speciellt lång tid så kvart över 2 gick jag bort till jobbet eftersom jag skulle jobba istället för Thomas. Slutade kl 6 och då gick jag och handlade och sen mötte upp Tilda. Så gick vi hem till mig och hade tacomys. Satt och pratade massa och sen kollade vi på x factor och fixade hennes blogg lite. Hon blev hämtad sen vid halv 12 och då hoppade jag in i duschen lite snabbt innan Daniel kom och hämtade mig. Så åkte vi hem till han och somnade typ direkt. 
 
Eftersom vi hade öppet hus idag var jag tvungen att gå upp tidigt, men blev rätt sen för jag orkade verkligen inte upp ur sängen. Fanns inget speciellt att göra där heller, satt och kollade på estererna en stund och sen hade vi webbdesign tävling. 
Kom hem för en liten stund sen nu. Blir nog rätt lugnt idag skulle jag tro. Ska kolla på oth och fixa någonting att äta. Sen får vi se vad som händer under kvällen! Förövrigt så är jag så himla avundsjuk på alla som är i Stockholm och kollar på Swedish House Mafias sista spelningar tillsammans. Skulle göra allt för att få åka dit ikväll och kolla på den allra sista! 
  

Make a wish and place it in your heart.

Imorse hade vi matteprov, första delen kändes helt okej men den andra delen fick jag nog inte många poäng på... Så jag är osäker på om jag ens klarar provet, lär få plugga ihjäl mig inför nationella för att kunna klara kursen! Sen efter lunch hade vi kemi och naturkunskap, slutade klockan 4. Då gick jag hem direkt och satte mig framför datorn en stund. Sen kom Tilda och Karro hit så gick vi upp till donken för att äta. Blev kvar där i närmare 2 timmar, haha. Vi fastnade i massa diskussioner och satt där och skratta så tiden gick fort. Sen började vi vandra hemmåt när klockan var 8 ungefär, kom hem till mig och då blev Karro hämtad. Jag och Tilda satt här en stund och pratade innan hon gick hem. Nu ska jag gå bort till älskling! :) 
 

Look around, there's no one but you and me.

 

Living like there's nothing left to lose.

I skolan idag fick vi tillbaka våra fysikprov, vilket jag visste att jag inte skulle klara... Så bara att plugga mer nu då, vill ha den överstökad! Sen började vi planera inför öppet hus på lördag, och tidningen kom till skolan för att intervjua en person i 2an ifrån varje progrogra, och självklart va det jag som fick ställa upp på det. När jag slutat kom mamma till skolan för att vi skulle ha utvecklingssamtal. Efter det åkte jag och mamma till Coop för att handla lite, köpte med en plocksallad därifrån, den var faktiskt god! Sen när jag kom hem beställde jag hem en nyårsklänning. Den jag egentligen vill ha finns inte i lager, och verkar inte komma in heller.. Så beställte en annan fin jag hitta, så gör jag väl ett byte ifall den andra kommer in igen. Sen satte jag mig och åt och började plugga matteprov. Vi har andra delprovet imorgon så jag har suttit och pluggat nu. Ska försöka klara det här provet eftersom det inte gick så bra på förra, så får vi hoppas att jag klarar kursen sen innan jul när vi skriver nationella. 
Ska fortsätta plugga en stund nu, har även läxförhör i kemi imorgon så måste plugga in det också.. Sen när jag är klar ska jag gå hem till Daniel. :)
 
Den här fick det bli! 
 

"I think we have got one life, one chance, and what we do with it is up to us." -Peyton Sawyer

Dagen har sett ut ungefär som varje tisdag, gick i skolan till kvart över 2 och då började jag jobba direkt. Sen när jag kom hem därifrån slog jag in lite julklappar, skönt att ha några klara iallafall. Fannie kom efter konfan och då gjorde vi varma mackor och kollade på oth. Just nu sitter vi och pratar men ska snart gå och lägga oss. :)

I can conquer the world with one hand as long as you are holding the other.

Måndag idag igen och det är lika jobbigt som alltid. Är verkligen så himla skoltrött nu så jag orkar inte lägga ner mig i något ämne alls. Har matteprov på torsdag, vilket jag inte kan så bra eftersom det är så himla myycket att plugga på! Och på fredag ska en samhälls rapport vara inne som jag inte ens har börjat på, hehee...
Just nu längtar jag bara till jul så att man får lite ledigt från allt plugg en stund. Längtar efter att fira jul med familj och släkt, och även med älskling! Sen längtar jag efter att fira in det nya året, 2013. Känner på mig att det kommer bli ett bra år, jag fyller 18, går ur andra året i gymnasiet, ska vara brudtärna på min systers bröllop, kommer förhoppningsvis resa till värmare länder med familjen, bästa vännen och Daniel. Just nu finns det inget att klaga på! Snart fyller även världens bästa vän 18 år och det kommer firas med en fest för henne och Karro, vilket jag hoppas kommer bli en bra kväll att minnas! 
 
Förut efter skolan gick jag och Tilda ut på en promenad, sen lagade vi hamburgare innan vi gick vidare till Elin för att vara barnvakt åt Thea och Mira en stund. Sen kom Robin och hämtade oss och då fick jag skjuta hem. Sitter nu och väntar på att mamma ska komma hit en sväng efter sitt möte. Sen ska hon få skjutsa mig till Daniel! :)
 
This year I wished for love, to immerse myself in someone.
And my wish was granted. You make my heart skip a beat! ♥

Helgen.

I lördags ringde klockan alldeles för tidigt, gick upp som en zombie och gjorde mig iordning för jobb. Vi hade inte somnat förens 3-halv 4 på natten. Men det var riktigt skönt med en sleepover med bästa vän! 
Var faktiskt endel att göra på jobbet så timmarna gick ganska fort. Sen när jag slutade gick jag hem och lagade mat och satte mig framför oth. Sen gick jag och duschade för att sen gå hem till Tilda. Där började vi göra oss iordning lite innan Robin kom och hämtade oss. Så vi fortsatte att göra oss iordning hemms hos han och sen började vi dricka lite där. Plattade mitt hår för första gången på så länge jag kan minnas, ser så himla annorlunda ut så jag fick ju en chock varje gång jag tittade i spegeln typ, haha. Åkte till Emil när vi var klara, han var husvakt i helgen så han passade på att ha lite fest. Blev en hel del folk under kvällen och det var riktigt roligt! Jag blev hämtad av Daniel vid halv 1 ungeför. Då var jag så himla trött så somnade direkt när vi la oss.

I går vaknade vi vid 11 ungefär, men låg kvar i sängen några timmar till eftersom vi var så sega. Sen åkte han iväg till Daniel och då satte jag på ett oth avsnitt innan jag gick hem. Sen vid halv 5 kom Tilda och Robin och hämtade mig så delade jag och Tilda på en pizza. Efter det åkte vi hem till Sigge för att fira hans 21års dag! Sen åkte jag, Tilda och Robin hem till mig för att kolla på solsidan och efter det gick jag hem till älskling. Vi kollade på Beck innan vi somnade. 
 


 

We must bring our own light to the darkness.

Idag hade jag lång sovmorgon, började inte förens 10 över 12 så det var skönt att få sova ut lite! Sen hade jag tre lektioner innan jag slutade kl 4. Då kom mamma och Fannie och hämtade mig så åkte vi till maxi och handlade. Sen skjutsade dom hem mig och då efter en stund kom Tilda så gjorde vi tacos som vanligt. Sen slog vi oss ner i soffan, Daniel och Marcus kom också. Vi kollade på X factor och åt godis, riktigt trevligt! Sen när dom åkte hem hade jag och Tilda ansiktsmask och målade naglarna på varandra, behövlig tjejkväll! Har suttit och prata massa nu, och snart ska vi väl gå och lägga oss. Jag ska upp och jobba imorgon, känns inte allt för kul! 


You were born to make mistakes, not fake perfection.

Gjorde fysikprovet imorse, fast det var bara ett delkapittel så vi slipper ha prov på allt samtidigt. Det var många E uppgifter på det så jag klarade iallafall några uppgifter, men tror inte att jag nådde ända upp till E gränsen... Hade tre lektioner till idag och sen slutade jag kl 4. Då gick jag hem och satte mig framför oth och åt lite mat. Sen tog jag tag i disken när jag ändå inte hade något annat att göra. Efter det hamnade jag här igen, ska plocka fram kläder till imorgon och sen ska jag gå till mitt andra hem.
 

Reality can destroy the dream, why shouldn't the dream destroy reality?

Idag har jag varit i skolan som vanligt. På matrasten fick jag gå till Umo för att få bedövningsplåstret innan dom skulle sätta in staven. Sen vid 2 hade jag tid för att sätta in den, var så himla nervös innan men som tur va var Daniel med. Gjorde inte speciellt ont när dom satte in den, men det känder lite. Värker nu efteråt och det har blivit ett blåmärke. 
När jag slutat gick jag hem till Tilda direkt, så väntade jag på att hon skulle bli klar och då gick vi hem till mig. Så bytte jag om och sen åkte vi ut med Halle till a9. Där fick vi testa att skjuta med paintball geväret eftersom vi ska vara med och spela med dom någon gång snart. Ska bli roligt! Sen åkte jag och Tilda hem till mig och gjorde pannkakor och satt och pratade massa. Nu åkte Tilda precis hem och jag ska hoppa in i duschen och sen gå till Daniel.
 

When you put your arms around me the whole world's alright.

Idag har jag varit så sjukt trött i skolan, orkade inte göra någonting på lektionerna. Hade idrott idag också men som tur är får vi tjejer vara i ett annat rum och göra styrketräning, så då kan man bara ligga där på en matta hela lektionen. Sen slutade jag kvart över 2 och då började jag jobba direkt. Fått upp mycket julsaker på jobbet nu, och dom hade flyttat runt endel inne i affären. Gick ganska segt fram tills klockan var 6. Sen iallafall kom Fannie till mig när hennes konfa var slut, då lagade vi lasagne och satte oss och kollade på oth. Sen kom Amelie, satt och pratade med henne en stund om allt möjligt.
Nu ska vi snart gå och lägga oss. Jag är lite nervös inför morgondagen, ska nämligen sätta in en p-stav. Känns som att det kommer göra skapligt ont när jag kollar på den stoora nålen som sitter på verktyget som kör in staven med. Men Daniel får följa med och hålla handen, haha! Jag lär ju svimma...

The day I learn how to fly I'll never comming down.

Idag har det varit skola. Bestämde mig för att byta från Entreprenörskap occh företagande till naturkunskap istället. Har inte kommit igång alls med mitt företag så det känns inte så kul att vara kvar i den kursen. Plus att jag inte har missat något i naturkunskapen eftersom vi gör samma sak i kemin så byter jag den här veckan kommer jag inte efter något. Slutade sen kl 3 och när jag kom hem satte jag mig direkt med samhäll och engelska. Skrev klart en sak i samhällen som skulle varit inne för länge sen, och skrev en bok analys i engelskan. Sen var det dags att gå bort till galaxen för att jag skulle vara med på Afro/Zumba, skitkul! Aldrig varit med på afro förut men det var faktiskt roligt, ganska lik zumban. När jag kom hem åt jag lite yoghurt och kiwi. Nu kommer snart Daniel och hämtar mig, så ska vi hem till han och duscha. Sen blir det väl tv innan vi lägger oss. :)

Fars dag.

Morfar blev överraskad när vi kom förut. Mamma hade redan förberett kött som dom tog med sig. Vi gjorde bara iordning en potatisgratäng och sallad där och sen åt vi. Kul att träffa några kusiner också eftersom vi inte ses så ofta. Satt och pratade lite om julafton eftersom vi alltid brukar fira antingen julafron eller juldagen hos mormor och morfar. Tycker det är så mysigt när man är många på julafton, hela släkten är samlad. Så jag vill att vi ska ha kvar den traditionen eftersom det har varit så sedan jag var liten. 
När klockan blev framåt 6 så övningskörde jag hem till mig. Nu ska jag hoppa i duschen och sen titta på solsidan. Efter det blir det antagligen att knalla hem till Daniel. :) 
 
Hittade ett kort på alla oss kusiner från mammas sida som är från år 2000. Där var man inte gammal, haha!

Den största risken i livet är att inte ta en.

Igår sov jag länge, Daniel åkte till gymmet och sen gick jag upp när han kom gem igen. Så åt vi lite frukost och kollade på tv. Sen gick jag hem innan fotbollen börja som han skulle se. La mig hemma i soffan en stund och kollade oth. Sen kom Tilda och Robin med pizza till mig som dom hade köpt med, mums! Sen hoppade jag i duschen innan jag gick hem till Daniel, där han och Cristian var. Vi kollade på Så mycket bättre och South Park the movie. Efter det åkte Cristian hem och vi gick och la oss.

Imorse sov vi till kl 10, då åkte Daniel iväg till gymmet och jag gick upp och gjorde mig iordning för att jag skulle bli hämtad av mamma, pappa och Fannie. Så nu sitter vi i bilen påväg upp till morfar. Han är själv hemma idag eftersom mormor är i Spanien och har det skönt, så vi ska åka upp och överraska honom idag när det är farsdag. Morbror och några av mina kusiner kommer nog dit också. :)

Igårkväll.

Hade en rolig kväll hos mig igår med trevligt folk! Satt och drack lite och spelade spel. Och så dansade grabbarna till Gangnam Style, haha! Blev väldigt sent, kom inte hem till Daniel förens klockan var 4 ungefär.


Elmia.

Elmia hela dagen igår. Bussen gick halv 8 på morgonen, efter en timme var vi nere vid Rasta där vi fick frukostbuffé. Sen åkte vi två timmar till och kom ner till Jönköping kl 11 ungefär. Då började våran fritid på 6 timmar så vi fick gå runt och kolla. Fanns hur mycket grejer som helst som man aldrig sett förut, var massa företag ända från Kina, Indien osv. Vi gick mest runt och samlade tog godis, företagspennor och andra gratissaker. Killarna körde bilspel, Rikard slog rekordet på bilbana så han kommer antagligen vinna en helt egen bilbana. Vi gick på ett seminaruim som Tillväxt verket hade, skit tråkigt! Sen hittade vi en monter där man fick testa åka segway, det var svårt att hålla balansen i början men hur kul som helst att åka! En sån skulle man ha, haha. Klockan 5 skulle vi få mat vid Värmlandmontern, det serverades lax så jag åt ingenting. Var nog mätt på allt godis och fika. Sen fick vi sitta och vänta på att alla vuxna skulle äta upp och stå och mingla en stund. Vi ville bara hem så vi gick runt och försökte döda tid och sen satte vi oss i bussen och väntade, sen åkte vi hemåt kl 7. Jag somnade en stund på bussen så då gick resan iallafall lite snabbare. Kom hem till Kristinehamn kl halv 10 och då hämtade älskling mig på station. Så åkte vi hem till honom och la oss direkt, men somnade inte fören kl 1. 
 
Imorse när klockan ringde var jag helt död. Som tur var fick vi ha hemma arbete på samhällen så jag började inte förens kl 10. Nu har jag håltimme och sen har jag två lektioner kvar innan jag slutar. Då ska jag handla en snabbis och sen gå hem och städ upp lite i lägenheten. Sen duscha och fixa mig för ikväll ska vi vara några hos mig och fira Robin som fyller år idag. Grattis grattis! :) 
 

Om du lärt dig nåt om livet, om du har valt slitstarka skor. Så vet du vad lyckan beror på, men den chansen är sällan så stor.

Idag var det skola till halv 4. Då gick jag hem och väntade på att Tilda och Karro skulle komma. Och när dom kom gick vi bort till maxi och handlade lite, ansiktsmask och lite godis. Sen gick vi hem till mig och lagade tacos och satt och pratade. Jag fick även mitt hår färgat, väldigt skönt att bli av med den fula utväxten! Dom drog hem sen vid 9-10 och då gick jag och duschade. 
Nu sitter jag här och kollar runt lite, men måste gå och lägga mig. Klockan står på 05.30 och innan 6 måste jag vara uppe för att hinna göra mig iordning innan jag måste gå till station. Klassen ska nämligen ner till Jönköping där det är underleverantörsmässa, känns inte för roligt.. Kommer vara där hela dagen, åker inte hem förens 5-6 någon gång. 
 
 

I'm only human, that's my saving grace.

Idag i skolan fick vi först reda på resultatet av webbdesignprovet, fick ett A så jag är riktigt nöjd! Sen hade vi beep-test på idrotten och det märks ju vilken säämst kondition jag har. Slutade kvart över 2 och då började jag jobba direkt.Timmarna gick skapligt fort fram tills jag slutade, gick och handlade en snabbis då innan jag gick hem. Lite senare kom Fannie också och då lagade vi kycklingsallad och jag passade på att diska. Så åt vi och kollade på oth.
Just nu sitter Fannie med mobilen och jag med datorn, håller på och grejar lite med bloggdesignen men det är inte det lättaste att förstå sig på. Vi ska snart gå och lägga oss, så kanske jag inte är lika trött imorgon som jag har varit dom här två dagarna...
 

No pain, no gain.

Första dagen i skolan idag efter lovet. Det tog verkligen emot att gå upp imorse men man är ju tvungen. Måndag är ändå en ganska skön dag i skolan, håltimme på förmiddagen och sen kollade vi på film sista lektionen. Fick även reda på resultatet av kemipriovet, det var svårare än jag trodde när jag väl fick se hur det gick. Men jag klarade det iallafall och det är väl huvudsaken! När jag äntligen slutat gick jag hem och satte mig framför oth med en macka och fil. Sen gick jag och Tilda ner till stan för att kolla lite. 
Nu är jag hemma igen, sitter och kollar efter en nyårsklänning. Har hittat några jag tycker om så nu kommer jag till det svåra, att välja ut vilken jag vill ha av dom. Kommer nog bli att jag beställer iallafall två så får jag skicka tillbaka den ena när jag testat dom.
Nu ska jag ut i regnet för att gå hem till Daniel! :) 
 
Lutar åt någon av dom här!
 

Det handlar om att tappa bort sig i någons famn och att aldrig vilja hitta vägen ut.

I fredags jobbade jag hela dagen. När jag kom hem åt jag och Tilda tacos som vanligt, sen satte vi oss i soffan med godis och kollade på X factor. När hon hade dragit kom Daniel och hämtade mig efter en stund så åkte vi hem till han och sov.
 
Igår morse låg jag som vanligt kvar i sängen en stund medans Daniel var på gymmet. Sen vid halv 2 kom Rikard och Martin för att det var fotboll. Jag låg mest och halvsov i soffan eftersom fotboll är så tråkigt, haha. Gick hem sen när dom skulle och handla mat, så kom Tilda och Karro hit för vi skulle gå till maxi och handla lite gott till kvällen. Hämtade även ut paket från Stylebytyra. Lite senare kom Robin och Jonas till oss, då kollade vi på Ice Age 4, väldigt rolig film precis som dom första tre! Sen åkte vi ut en sväng, bestämde oss för att åka till Väse och kolla på spökhuset som finns där. Men vi visste inte om vi var vid rätt hus, och inga spöken såg vi heller. Kanske tur det, haha. Åkte runt till klockan var 2 någonting, då fick jag skjuts hem. Typiskt att jag skulle sova själv i min lägenhet för första gången på väldigt länge efter en sån kväll. Men jag somnade iallafall efter en liten stund. 
 
Idag sov jag länge, vaknade inte förens 2 någon gång Då gick jag upp och åt lite frukost och sen la mig i sängen igen och kollade på oth. Sen bestämde jag mig för att ta en promenad, var sjukt längesen så det kändes välbehövligt! Gick i ungefär en timme. 
Nu hade jag tänkt att äta lite, sen ska jag hoppa in i duschen innan solsidan börjar. :)
 
 

Once we accept our limits, we go beyond them.

Idag sov jag till typ 11, gick upp och kollade på tv och åt lite frukost med älskling innan han skulle iväg till gymmet. Då gick jag och duschade och gjorde mig iordning. Sen kom mamma med mat åt mig innan jag skulle börja jobba. Slutade sen vid 6 och då gick jag hem, inte hänt så mycket mer. Daniel kommer snart och hämtar mig så ska vi hem till han. Imorgon jobbar jag hela dagen, sista dagen på lovet är det också och det känns inte alls kul!
 
 

Instagram: ronyakarlsson