The task we must set for ourselves is not to feel secure, but to be able to tolerate insecurity.

Igår morse hade jag körlektion igen, gick braa. Längtar så mycket tills jag får körkort!
När jag var klar gick jag hem en sväng för att äta, och sen vidare till jobbet. Jobbade 14-18 och när jag kom hem kom Tilda, Hanna, Daniel och Marcus till mig för att Tilda skulle klippa Marcus. Sen när det var klart gick Tilda och Hanna hem och jag åkte med Daniel. Vi åkte upp till donken för att köpa glass, och sen hem till hans föräldrar för att hämta tvätt och matlåda. Sen när vi kom hem till han duschade han och sen åt vi mat innan vi gick och la oss. 
 
Idag blev det upp tidigt för att göra sig iordning. Så fick jag, Tilda och Hanna skjuts bort till station där vi tog bussen till Karlstad. Så har vi gått runt på stan hela dagen och kollat efter lite julkklappar och kläder till oss. Åkte hem igen med 3 bussen sen och det var riktigt skönt att komma hem! Har ont i fötterna och man höll ju på att smälta bort med vinterjacka inne i affärerna.
Nu sitter jag hemma och kollar på oth medans jag väntar på att en tvättmaskin ska bli klar. Sen ska jag hoppa i duschen en snabbis och sen ska jag nog hem till Daniel. Imorgon börjar jag inte jobba fören kl 14 så då får jag äntligen sovaa!
 
Dagens fynd!
 

Everybody wants process, but nobody wants changes.

Idag har jag jobbat hela dagen, från 9.45-18.15. Gick väldigt segt hela dagen, så tråkigt väder och jag hatar att det blir så mörkt ute fort... Men när jag kom hem från jobbet gjorde jag en smoothie på hallon och banan, blev faktiskt ganska god! Nu ska jag med Tilda och Hanna bort till Sigge en sväng. Sen går jag till Daniel och sover där. :)
 

Silence speaks when words can't.

Rolig kväll igår! Förutom att jag fick lite snefylla, haha. Menmen. Jag, Tilda och Karro åt mat och gjorde oss iordning hemma hos mig, vid 6-7 kom Elinne också så satt vi här och förfesta lite. Sen kl 8 kom Erving och hämtade mig, Tilda ooh Karro och skjutsade oss till bäckhammar. Kvällen gick vääldigt fort, vi stod och dansade så mycket att jag har ont i vaderna idag haha. Sen någon gång innan 3 kom Daniel och hämtade mig så åkte vi hem till han och sov. 
 
Och idag vaknade jag upp med samma fråga som varje gång jag druckit, varför dricker man ens när man vet hur dåligt man kommer må dagen efter? Dum som man är, haha. Iallafall så åkte Daniel iväg till gymmet kl 9, och jag låg kvar och sov. Sen när han kom hem igen släpade jag mig upp så satte vi oss och kollade på film. Fick skjuts hem senare, och då åt jag lite och sen la mig i soffan och kollade på oth. Så har jag bara suttit här hemma och tagit det lugnt, kollade nyss på solsidan och nu ska jag hoppa in i duschen. Sen gå hem till Daniel och vänta på att han ska komma hem från bion. :) 
 
 

Party all night!

Sov inte speciellt länge idag, vi vaknade vid 9-10 och då drog Daniel till gymmet. Jag låg kvar i sängen och kollade på oth tills han kom hem igen. Sen la han sig hos mig en stund men den var jag tvungen att gå. Gick och solade i en kvart innan jag gick hem. Diskade och fixade lite här hemma. Nu ska jag hoppa in io duschen, och sen kommer Tilda och Karro hit så ska vi äta god mat och sen göra oss iordning för kvällen. Vi ska ner till Tommy där det är fest, kommer nog bli en braa kväll! Kommer ha med mig kameran så det blir nog endel bilder också, alltid kul att ha! 
 
 

Friday!

Sista skoldagen idag innan lov, såå himla skönt! Gjorde webbdesignprov imorse och det gick jättebra.Sen efter några sega lektioner fick vi äntligen sluta. Gick till stan och mötte upp Tilda så kollade vi runt lite. Sen gick vi hem till mig och lagade tacos, satt och pratade, kollade på kläder och lyssnade på musik medans vi väntade på att X factor skulle börja. Sen kollade vi på det och åt massa gott! Efter det kom Robin och hämtade Tilda så nu är jag själv. Men ska nog snart gå hem till min lille goding. Så skönt att jag inte jobbar imorgon, jobbade ju 4 lördagar i rad nyss så det ska bli skönt att få sova ut imorgon.
 

The road is long, And in the end, the journey is the destination.

Imorde blev det inte så mycket sovmorgon för mig eftersom jag hade körlektion innan jag började skolan. Gick jättebra! Väl i skolan så hade vi bara två lektioner denna torsdag också, matte på förmiddagen och sist kemi. Hade också kemiprov idag, kändes helt okej så vi får väl se hur det gick! Sen när jag slutat gick jag till stan, kollade i affärer och fick med mig en bh, och så köpte jag med en kycklingbaguette hem. Satte mig och kollade oth när jag kom hem medans jag väntade på att mamma skulle sluta. Sen när hon väl kom så åkte vi ut och övningskörde en stund innan vi åkte till maxi och handlade. Sen satte jag mig framför oth igen och åt. 
Nu ska jag kolla över webbdesignen , eftersom vi har prov imorgon, och sen ska jag knalla hem till Daniel.
 

Maybe you don't get everything you wish for. Maybe you'll get more than you ever imagined.

Skola till halv 4 idag. Har varit skitseg hela dagen och inte alls kunnat koncentrera mig. Så det var skönt när jag äntligen kom hem och fick ta det lite lugnt. Men var inte hemma i mer än en halvtimme för sen åkte jag och Tilda bort till Elin och var barnvakt en stund. Satt där med goa Thea och Mira och åt blåbärspaj. Sen när Elin kom igen gick vi hemåt. Jag satte mig och plugga direkt när jag kom hem, har kemiprovet imorgon och det kunde jag inte speciellt bra. Men nu känns det som att jag iallafall har lite bättre koll på allt så vi får väl se hur det går imorgon. Kollade nyss på ett oth avsnitt för att få en liten paus från pluggandet. Men nu ska jag läsa lite till innan jag ska ta en snabbdusch och sen gå hem till älskling när han har kollat klart på fotbollen! :)
 
 

If you don't stand for something, you will fall for anything.

Helt vanlig tisdag idag så det finns inte så mycket att skriva. Kom hem från jobbet framåt halv 7 och då satte jag mig vid datorn i väntan på att Fannie skulle komma hit. Så lagade vi mat och satte oss framför tvn. Vi ska försöka lägga oss tidigt idag, känns välbehövligt! 
 

"Sometimes it is hard to pick right from wrong. The best thing we can do is go with our heart and hope it all goes well." -Mac Miller

Igår vaknade vi någon gång vid 11 av att Daniels feta katt hoppade upp i sängen. Slog på en film då och låg och halvsov en stund. Sen gick vi upp vid 2 och åt frukost och sen kollade på tv. Jag gick hem lite senare för att jag och Tilda skulle ut på en promenad, gick i nästan en timme. Sen bytte jag om och gjorde mig iordning lite snabbt och sen kom familjen och hämtade mig. Vi åkte till empoli och åt innan vi åkte till faster för att fira henne, vi fikade och satt och pratade. Fick skjuts hem innan 8 för att jag, Tilda, Robin, Sigge och Wernersson skulle kolla på solsidan hos mig. Sen när det var slut tog jag sällskap med Sigge bort till honom eftersom Daniel bor nära honom. Så kollade vi på Beck innan vi somnade. :)
 
Idag har jag varit i skolan som vanlig. När jag kom hem kom mamma och Fannie hit så att jag fick övningsköra. Körde runt lite överallt i stan och sen åkte vi förbi körskolan och bokade ett par körlektioner. Satte mig och pluggade kemi när jag kom hem, sen lagade jag lite mat och kollade på oth. Nu ska jag gå bort till Daniel.
 

Giving your heart to someone; that's the scary part.

Filmen igår var riktigt bra, sevärd film! Och att Mikel Persbrandt är med i filmen gör den bara ännu bättre! När filmen var slut igår hämtade Robin oss. Så fick jag skjuts till Daniel.
 
Imorse var det jobb för min del. Gick runt på jobbet och halvsov.. Sen när vi sltat följde jag med Thomas till godislagret och sen fick jag skjuts till Tilda eftersom jag skulle gå ut med Wilma. Sen gick jag hem.la mig i sängen direkt framför X factor och oth. Åt lite innan jag duschade och nu ska jag ta och gå bort till Daniels föräldrar där han är husvakt eftersom dom är borta i helgen. 
 
 
 

We all make choices, but in the end our choices make us.

Så himla skönt att det är fredag nu! Imorse när klockan ringde var jag helt döende trött. Inte speciellt kul att jag ska upp och jobba imorgon, men på söndag ska jag sova! 
Lång dag i skolan idag, slutade klockan 4 och då gick jag hem en sväng. Sen vidare till Tilda för att äta tacos. Sen tjocka vi oss med lite kladdkaka också. Nu duschar hon och sen ska vi gå hem till mig så ska jag duscha. Sen ska vi på bio och se Hypnotisören! :)
 
En heelt vanlig bildlektion! Haha
 
 

Expectation is the root of all heartache.

Skön dag i skolan idag, började kl 10, hade två långa lektioner och sen slutade kl halv 3. Helt okej! Sen när jag kom hem bytte jag om och sen drog igång och städa direkt. Skönt och få det lite rent här hemma. 
Nu sitter jag och grejar lite med mitt UF företag. Men ska snart duscha och äta lite för att sen gå hem till älskling. Där blir det film och mys! :) 
 

"The past cannot be changed, forgotten, edited or erased. It can only be accepted." - Wiz Khalifa

Skolan idag till halv 4. När jag slutade gick jag hem en stund och åt lite, men sen var det dags att bege sig bort till pojkarna och vara barnvakt. Vi åt mat och kollade på Scooby Doo medans Chris var på badhuset. Fick skjuts hem förut och då satte jag mig och kollade oth. Nu ska jag gå bort till Daniel och sova där.
 
 

We change for two reasons, either we learn enough that we want to change, or we've been hurt enough that we have to change.

Efter skolan idag så jobbade jag som varje tisdag. Gick väldigt segt! Men sen när jag kom hem så kom Erving, Tilda och Robin hit, så klippte Tilda Erving. Jag åt lite mat under tiden och sen drog dom hem efter en stund. 
Nu har jag precis tittat på ett oth avsnitt så ska slänga mig i duschen nu och sen gå hem till Daniel. Men han är hos Martin och kollar på fotboll så han kommer hem lite senare. :)
 
 

Baka baka liten kaka!

Igårkväll bakade jag och min väninna en kladdis och satt och pratade vid köksbordet. Juust like old times!
 
 

You can't run away your weakness. You must fight it out or perish.

Imorse gick Daniel upp redan kl 4. Han och hans pappa åkte ner till Göteborg då eftersom Daniel skulle opererade knät idag. Men jag gick upp som vanligt till skolan. Slutade kl 3 och då gick jag hem och sen vidare till maxi en snabbis. Nu ska jag snart gå till stan och fixa en grej och sen ska Tilda med mig bort till Daniel så ska jag fixa en liten överraskning tills han kommer hem! Sen sover jag hos han inatt. :)
Nu när han ska vara sjukskriven ett tag framöver kommer det vara svårare än någonsin att komma upp till skolan på mornarna när han får ligga kvar och sova... 
 

The mind recognizes what the heart is trying to deny.

I lördags kom Tilda och Robin till mig på kvällen. Vi satt bara och pratade och lyssnade på musik. Sen när dom åkte hem kom Daniel och hämtade mig så sov vi hos honom. 
 
Igår vaknade jag ganska tidigt, men Daniel sov som en stock. Var nog första gången på länge som han sov längre än mig, haha. När han vaknat gick vi upp och satte oss framför tvn istället, kollade på Johan Falk och åt lite mat. Sen följde jag med Daniel och Marcus till gymmet och efter det åkte vi till maxi. När jag hade duschat så hämtade jag, Tilda och Robin pizza som vi åt hos mig i väntan på solsidan. Sen när dom gick hem gick jag bort till älskling och sov där. :) 
 

We're all crazy, some of us just hide it better than others.

Igår när jag slutde skolan så gick jag till stan en sväng, Tilda kom dit också. Sen gick jag hem och duscha och fixa mig lite innan Daniel kom och hämtade mig. Så åkte vi hem till hans föräldrar, åt god mat och satt och pratade en stund. Vi åkte hem till mig vid halv 9 och då la vi oss och kollade på film. Men gick inte så lång stund innan vi båda somnade. 
 
Idag ringde min klocka tidigt för att jag skulle upp och jobba. Idag gick timmarna riktigt sent bara för att det inte fanns något att göra. Men vi slutade iallafall kl 1 och då gick jag till maxi för att handla. Sen hem igen och då la jag mig och kollade på X factor som jag missade igår. Blev sängliggandes några timmar till framför oth, så kom Daniel förbi en stund också innan han skulle iväg med grabbarna. 
Just nu sitter jag här med hårinpackning och färg i ögonbrynen. Ska snart gå och duscha och sen får vi se om det händer något speciellt ikväll. :)

Words.

Jag var ute på min numera regelbundna morgonpromenad vid 06.10 när jag blev plötsligt förbannad. Vad i helvete gör du ute på promenad sex på morgonen kanske ni tänker nu, men då ska jag berätta för er att det är ännu ett av mina påhitt för att bli den ultimata människan. Ett steg mot att bli den perfekta tjejen.

För den perfekta tjejen ska röra mycket på sig och få mycket frisk luft så att hon i sin tur får energi. Den perfekta tjejen ska tycka att det är super roligt att gå på gym och mer än gärna vilja, orka och hinna med det några gånger i veckan. Den perfekta tjejen ska inte bara ha ett jobb, hon ska ha en karriär och den ska gå spikrakt uppåt och pengarna ska ramla in. Den perfekta tjejen ska älska mat och äta helst väldigt mycket och ofta men samtidigt inte skaffa sig några kilon i övervikt. Den perfekta tjejen ska tycka om att läsa böcker, ha körkort, gilla hemmakvällar men samtidigt vara festlig (utan att festa för mycket), vara allmänbildad, skitrolig, ha sett de flesta relevanta filmer och kunna leverera citat på löpande band. Hon ska vara politiskt insatt, gilla sport, umgås mycket med sina vänner, hinna med att umgås med sin familj, vara duktig på att laga mat och ha självdistans. Den perfekta tjejen ska se perfekt ut, hur fan man nu gör det.

I min väg mot denna perfekta människa tog det plötsligt stopp. Vad är det jag håller på med? Jag orkar inte en sekund till av det här. Jag är inte perfekt. Jag kommer aldrig att bli perfekt. Kan inte bara jag och alla andra tycka om mig precis som jag är, med mina goda sidor och mina mindre goda egenskaper? Jag är inte en dålig människa för att jag inte följer med de andra tjejerna till gymmet efter jobbet eller för att jag tycker om att gå ut och festa när jag är ledig.

Jag får en sådan ångest när jag läser eller hör kommentarer om att det inte är bra att äta si och så, dåligt att festa x antal dagar i veckan, ohälsosamt att äta lite godis varje dag, hur viktigt det är att hinna med att träffa vänner för annars är man en dålig vän etc. Alla dem som säger att man är dålig om man inte är perfekt och kanske allra mest arg blir jag i slutändan på mig själv, som försöker leva upp till krav som jag tillsammans med samhället satt upp och som är omöjliga att leva upp till.

Förlåt mig men jag hatar verkligen gym. Och jag älskar kolhydrater. Jag tycker godis är jättegott. Jag har inte så fint hår. Min mage är rätt mjuk. Mina ben är inte milslånga. Jag har inte hunnit läsa nyheter på flera veckor och har ingen aning om vad som händer i världen just nu. Jag har inte sett en rad av alla de klassiska filmer man "måste ha sett". Jag gråter offentligt oftare än vad som kanske anses vara okej.

Jag hoppas att jag kommer sluta bli påverkad av den bransch jag jobbar i och det samhället jag lever i. Att jag, och alla ni andra som känner igen er, lär oss att sänka kraven på oss själva. Jag orkar inte vara trött på mig själv när jag inte lyckas med allt. Jag vill bara vara glad över mig själv för det jag har åstadkommit och den jag är.

-Michaela Forni.

 


Fridaay!

Igår hade jag inställd sista lektionen så jag började jobba lite tidigare. När jag slutade kl 6 gick jag och handlade lite innan jag gick hem. Så kom Tilda till mig och då åt vi tacos, tog det idag istället eftersom jag och Daniel ska till hans föräldrar och äta imorgon kväll. Sen efter maten färgade jag hennes hår innan hon drog hem. Så packade jag ner mina saker och gick bort till Daniel. Som redan låg i sängen, så jag kröp ner bredvid honom så kollade vi på tv innan vi somnade. 
 
Så himla skönt att det är fredag! Den här veckan har gått så långsamt att jag aldrig trodde att den ska ta slut. Men det blir väl så när man börjar närma sig lov, dagarna känns längre bara för att man går och väntar på att få sova ut. Känns så stressigt nu innan lovet när vi ska hinna med att plugga till ett stort kemiprov och sen prov i webbutveckling. Sen efter lovet väntar ett matteprov och ett fysikprov, som jag inte tror kommer gå alls bra. Med tanke på hur svårt förra matteprovet var så känns det nästan värdelöst att ens plugga till nästa... Menmen, nästa år läser jag inge mer matte så det känns iallafall bra! :)
 

It's not a bad life, just a bad day.

Imorse gick jag och Fannie upp och gjorde oss iordning. Sen var det skola fram till halv 4. Så började jag jobba direkt efter. Timmarna gick skapligt fort och sen var det skönt att komma hem. Gjorde mig några varma mackor nyss och kollade på oth. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå bort till älskling! :) 
 

Time sucks then moments are meant to last forever.

Idag har det inte hänt speciellt mycket, varit i skolan och sen jobbade jag. När jag slutade gick jag hem till Elin för att hämta det jag beställde från homepartyt. Sen kom Fannie till mig när  hennes konfa var slut och då lagade vi pannkakor. Nu sitter vi här och kollar lite på datorn, ska nog se på en film innan vi går och lägger oss.
 

Don't be a girl that needs a man, be a girl that a man needs.

Denna dag i skolan var kort, hade inställd sista lektion. Så då gick jag hem och packade min väska för att sedan ta bussen ner till rudskoga med Tilda. När vi kom till mamma och pappa gick vi och Fannie ut och tog lite kort. Slutade med att vi stod uppe på en höbal och fulade oss haha! Sen åt vi mat innan jag övningskörde och skjutsade Tilda hem till Robin. Kom hem precis nu så ska fixa lite med bilderna och sen ska jag nog försöka sova tidigt. :)
 
Bästa!

Love is a pretty great thing.

Festen i lördags var faktiskt ganska rolig. Stod och dansa hela kvällen, vilket gjorde så att mina fötter fick stryk i klackskorna... Men det va roligt ändå, förutom att alla höll på att byta låt precis HELA tiden så det blev ungefär som att dansa "Dansa Pausa" låten haha! Robin var chaufför åt oss så han kom och hämtade oss på natten, så åt jag och Tilda korv på statoil och sen fick jag skjuts hem till Daniel. När jag kom dit hade han precis kommit hem från Mastis och lagt sig i sängen, så jag kröp ner bredvid honom och då somnade vi direkt.
 
Igår mådda jag inte speciellt bra när jag vaknade, både jag och Daniel vaknade vid 8 och då gick det inte att sova mer. Så det var bara att gå upp, la oss i soffan och kollade på något program med Henrik Dorsin. Sen blev jag så hungrig så åt lite hos Daniel innan jag skulle gå hem för att han skulle och äta med sina väninnor. Satt hemma en stund och sen gjorde jag mig iordning innan Robin och Tilda kom och hämtade mig så åkte vi bort till empoli och åt pizza. Sen åkte vi til maxi och köpte lite gott som vi skulle ha till solsidan. Så kom Daniel till mig när det var slut och då gick Tilda och Robin hem. Gick och la oss nästan direkt då.
 
 

Tonight we are beautiful like diamonds in the sky.

Igår satt jag och Tilda här hos mig och pratade massa och sen kollade vi på x-factor. Ritigt bra kväll! Sen kom Robin också och vi satt här en stund till innan dom åkte. Då kom Daniel och hämtade mig så åkte vi hem till han och sov. 

Idag jobbade jag, lika jobbigt varje lördag.. Sen när jag kom hem åt jag och kollade oth. Nu ska jag snart gå och duscha och för sen kommer Tilda och Felicia hit så ska vi fixa oss. Ikväll bär det av ner till rudskoga där det är 18års fest för Elinne, hoppas på en rolig kväll! :)
 

Strive for progress, not for perfection.

Igår hade vi matteprov på morgonen, vilket inte alls gick bra så blir nog inte många poäng där... Slutade skoldagen efter provet eftersom dom andra lektionerna var inställda. Så det var skönt att komma hem igen redan kl halv 11. Satte mig och kollade oth en stund och sen började jag jobba kl 2. Sen direkt när jag slutade vid 6 så mötte Tilda upp mig och sen kom Daniel och hämtade oss så åkte vi till gymmet med han och Marcus. Gymmade i typ en timme och sen körde vi hem Tilda och sen åkte jag och Daniel hem till honom. Vi duschade och sen la vi oss. 

Sitter i skolan nu och har håltimme. Slutar rätt sent idag och då ska jag nog med mamma til maxi, och sen blir det tacomys med bästaa!
 
Hahah!

It's the unexpected that changes our lives.

Igårkväll när Fannie kom hit satte vi oss och kollade på lite frysyrer till bröllopet. Sen lagade vi god kycklingsallad och kollade på x-factor och sen House. Jag satt och pluggade matte under tiden också eftersom jag har prov imorgon. 
 
Idag har jag varit i skolan och sen jobbat idag igen. När jag kom hem satte jag mig med matteboken under näsan direkt och försökte få in allt. Osäker på att jag kommer klara provet imorgon... Åt precis lite nu så ska plugga lite till och sen kommer Daniel hit! :)
 
 
 

Nobody dies a virgin, life fucks us all over.

Igår gick jag i skolan till kl 3, då gick jag bort till station direkt och mötte upp Tilda. Så tog vi bussen till Karlstad, gick och åt donken när vi kom dit och sen gick vi runt på stan och kollade. Hittade en t-shirt, leggings, trosor och en julklapp. Lite väl tidigt kanske men lika bra att vara ute i tid, annars står man där veckan innan jul och har massa julklappar kvar att köpa. Vi tog även stadsbussen ut till Bergvik för att Tilda skulle köpa skor, sen åkte vi med 8 bussen hem till Kristinehamn igen. Där stod Robin och väntade på oss så blev jag hemskjutsad. När jag kom hem packade jag upp grejerna och sen kollade jag på tv en stund innan jag gick och la mig. Fick bli att sova själv inatt för första gången på några veckor haha.

Imorse hade jag sovmorgon, sen idrott som första lektion. Nu har jag matte och sen cad innan jag slutar. Då blir det jobb direkt efter skolan och fram till stängnig. Ikväll sover Fannie hos mig. :)
 

Instagram: ronyakarlsson