On my bucket list.


We should all start to live before we get to old. Fear are stupid, so are regrets.

Igår hände det inte så mycket, låg hemma hela kvällen. Kollade på andra avenyn, duschade och sen kom Tilda och Robin förbi en sväng när dom kom hem från kålmården. 

Idag sov jag till halv 2, sen har jag bara legat hemma i soffan hela dagen, kul liv! Nu på kvällen kom Robin och Tilda och hämtade mig så åkte vi upp till donken och köpte en varsin glass. Sen satte vi oss vid kvarndammen och dit kom Halle också. Jag och Tilda lekte av oss lite på gungorna, blev några år yngre för en stund haha. Blev hemskjutsad sen och nu sitter jag bara här igen. Kollar massa bilder på weheartit.com men ska nog snart lägga mig och kolla andra avenyn igen innan jag ska sova.
 

Inside you're dying 'cause you can't believe.

Inte skrivit nu på några dagar. Men i torsdags iallafall så jobbade jag, efter jobbet fixade jag ihop den nya tv bänken. Satt bara hemma resten av kvällen sen. 
 
Igår började jag jobbet kl 1. Så jag gick upp lite tidigare för att hinna gå till maxi och handla lite innan jag började. När jag slutat gick jag hem och började göra iordning tacosen. Sen kom Tilda och då satte vi oss och åt ute på balkongen. Sen kom Stefan hit för att Tilda skulle klippa honom. Han var här en stund så satt vi bara och prata, men sen fick jag och Tilda göra oss iordning för att Robin skulle komma och hämta oss. Så åkte vi tre bort till Mattias där det var badtunnefest för Alex som fyllde 20! Robin och Tilda åkte hem efter en stund men jag stannade kvar. Hoppade i badtunnan sen och drack lite. Var en riktigt trevlig kväll, massa skratt och fulla människor. Hoppade upp ur badtunnan kl halv 1 någon gång. Och då började jag och några tll gå hemåt. När jag kom hem hann jag bara in en snabbis innan Stefan kom och mötte mig, så följde jag med han på fest hos min granne Elinne. Var lite blandat med folk där men det var trevligt. Stod bara utanför och tjata med några stycken så var inte där så jättelänge. Gick hem och la mig strax efter 2. 
 
Imorse var det jobb som gällde så det var bara att dra sig upp när klockan ringde. När jag kom hem från jobbet la jag mig i sängen direkt och satte på andra avenyn. Nu har jag precis kollat på A walk to remember och halvsovit lite. Ska nog hoppa in i duschen nu så får vi se vad som händer ikväll. :) 
 

If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it.

Idag blev det en heldag i Örebro. Övningskörde dit imorse så åkte vi först till Netonnet där köpte Tilda sin tv och jag kollade på biosystem, ska ta och beställa ett från internet snart eftersom det inte fanns i lager där. Men köpte iallafall en extern hårddisk och ett trådlöst tangentbort och en mus. Sen åkte vi vidare till Marieberg galleria och gick där i ett antal timmar. Hittade en hel del och det var rätt mycket rea i vissa affärer. Lite senare tog vi oss en snabbis på Ikea, jag köpte en tv-bänk, glas, galgar och lite ljus. Sen kom det stora problemet när vi skulle få in allt i bilen. Gick inte att fälla ner sätet så vi fick lägga den stora tvn och tv-bänken över baksätena så jag och Tilda fick sitta trångt där bak på vägen hem haha. När vi väl var hemma så lastade vi ut grejerna och sen åt jag, Tilda Robin och Tina grillat hemma hos dom, riktigt gott! Sen packade vi upp Tildas tv och det blev riktigt bra! Färgade även utväxten på henne och gjorde lite brunt i min lugg. Vet inte riktigt vad jag tycker om det än men det är väl bara att vänja sig! När jag kom hem sen packade jag upp mina grejer, dom nya kläderna fick sin plats i garderoben men tv-bänken väntar jag med tills imorgon. 


Stop trying to understand everything, because sometimes it's not meant to understand. But, rather to accept.

Idag började jag jobbet kl 1, skönt att inte börja så tidigt så att jag fick sova några timmar extra. Efter jobbet gick jag och Tilda till maxi så handlade vi hårfärg och sen gick hem till mig. Gjorde lite mer slingor i mitt hår och så färgade Tilda lite av sin lugg blont. När hon gick hem åt jag varma mackor och sen tog jag en dusch. Nu ska jag krypa ner i sängen. Är ledig från jobbet imorgon för jag, Tilda, Fannie och mamma ska till örebro och shoppaaa! Såg förut att jag får högre lön än beräknat denna månad och det känns riktigt braa! :)

Eftersom jag inte var någon klockägare så införskaffa jag mig en förut!


Show me the things that we felt in the time we were dreaming.

Igårkväll kom Tobias till mig igen så kollade vi på den nya American Pie filmen. Sen åkte han hem och då gick jag och la mig. 
Imorse var det jobbigare än vanligt att gå upp när klockan ringde. Men jag kom upp tillslut och duschade och gjorde mig iordning och sen gick till jobbet. Jobbade hela dagen idag och tiden gick väldigt sakta. Retar i min hals så har gått runt och hostat hela dagen ockå. När jag väl slutat gick jag hem och sen lagade jag mat. Så kom Robin och Tilda förbi en liten sväng också. Sen har jag bara legat i soffan och kollat andra avenyn som vanligt. 
 

I think you can have it all, you just have to work really hard because great things don't come easy.

I fredags blev det en lyckad kväll, gjorde mig iordning och sen gick bort till Tilda så börja vi dricka lite. Sen åkte vi runt lite i stan innan vi fick skjuts av Robin ut till ölme någon gång runt 11. Var endel folk där och jag tyckte att tiden gick jättefort fram tills vi blev hämtade typ halv 2. Men det var roligt ändå! 

Igår morse när jag vakna var halsen helt förstörd så kunde knappt prata och näsan va igentäppt.. Och inte nog med det så var jag bakfull och hade ont i huvudet. Låg och slöa hela dagen, lagade lite mat också. Framåt kvällen somna jag i soffan en stund så hoppade in i duschen sen för att bli lite piggare. Sen kom Tobias och hämtade mig så åkte vi runt här i stan lite och väntade på att han skulle köra några. Så skjutsade han hem mig igen när han skulle va chaffis så satt jag här en stund och kollade på andra avenyn. När han skjutsat folk kom han hit och höll mig sällskap och så kollade vi på en film. Han åkte hem någon gång vid 4 och då slog jag huvudet i kudden direkt. 
 
Idag vaknade jag tidigt av en gräsklippare utanför fönstret, på en söndag? Men somnade om som tur va och vaknade igen kl 12. Då gick jag upp och åt lite och kollade på andra avenyn. Sen vid halv 3 satte jag mig på cykeln och åkte bort till Hannah, Chris och barnen. Skulle vara lite barnvakt åt Sebastian så att dom andra kunde packa och fixa lite eftersom dom åker till England på tisdag. Nu har jag precis kommit hem och ska väl inte göra så mycket mer idag. Bara ligga hemma och försöka bli av med förkylningen och hostan. Imorgon är det jobb som gäller!



 

Trying to tell you no, but my body keeps on telling you yes. Trying to tell you stop, but your lips got me so out of breath.

Igår var jag ledig så sov rätt länge. När jag väl kommit upp drog jag igång och städa. Sprang runt här i lägenheten och fixa nästan hela dagen så nu är det rent och fint. Sen när Tilda slutat jobbet kom hon hit så lagade vi tacos! Efter det duschade vi lite snabbt och sen kom Jimmy och hämtade oss så åkte vi till Påsen och kollade på en film. När klockan blev mycket åkte vi hem igen och då gick jag och la mig direkt. 
Idag jobbade jag fram till kl 2. Då kom mamma och hämtade mig så åkte vi till maxi och handlade. Mitt bankkort har ju inte kommit än så har ju inte pengar till någonting för tillfället... Sen kom jag hem och då kollade jag på några andra avenyn avsnitt. Ska snart duscha och börja fixa mig för ikväll ska jag och Tilda till ölme där det är 18års fest, hoppas att det blir roligt!
 
 

Sometimes the wrong choices get you to the right places.

Igår när jag var ledig var det ju tänkt att jag skulle städa under dagen. Men blev ändrade planer eftersom Tilda sov hos mig måndag natt och då blev det inte speciellt mycket sömn. När hon gick till jobbet igår låg jag kvar i sängen och sov nästan hela dagen. Sen var jag och handlade med mamma och efter det kom Tilda förbi med Mira så gick vi en liten promenad med henne. Sen gick vi hem till mig igen så duschade jag och sen kom Dennis och lite senare Robin också. Då gick vi och åt pizza. Var helt omöjligt att sova inatt för det var så sjukt varmt, plus att jag vakna skit tidigt av att regnet bara öste ner utanför fönstret. Men när klockan ringde var det bara att pallra sig upp och gå iväg till jobbet. Idag slutade jag kl 2 och då gick jag hem till lägenheten där mamma och Fannie redan var och väntade på mig. Så övningskörde jag till mormor och morfar i Filipstad, när vi kom dit satte vi oss och fikade. Efter det tog jag, mamma och Fannie oss en sväng ner på stan bland alla affärer som inte finns.. Men fick faktiskt med mig lite saker från Vero Moda ändå. När vi kom tillbaka till mormor och morfar hade dom gjort iordning mat. Var kvar där en stund till innan jag övningskörde hem igen. Kom hem för inte så längesen och nu ska jag väl bara lägga mig i soffan och göra ingenting.


I need to know, will I do right this time.

Idag på jobbet så var Anneli tillbaka efter semester, var roligt att jobba med henne! Slutade kl 2 och då handlade jag något att äta innan jag gick hem. Lagade lite soppa och kollade på andra avenyn. Sen bestämde jag mig för att gå ut på en pw, gick i ungefär en timme. När jag kom hem igen kollade jag på andra avenyn och sen kom Robin och Tilda hit en stund. :) Imorgon är jag ledig så då hade jag tänkt att städa hela lägenheten, det behövs verkligen för det är inte städat sen innan vi åkte till Spanien.. 

Att vara ensam är skönt när man önskar att vara det, men inte när man är tvungen att vara det.

Hands in the air!

Igår började kvällen med att jag, Tilda och Felicia satt hemma hos mig med massa godis och dricka. Satt och pratade om massa vilket är så himla skönt att göra! Sen när klockan blev 12 bestämde vi oss för att åka ner till bygdegården i rudskoga där det var 20 års fest för Emma, Victor och David. Vi gjorde oss iordning lite fort och började dricka, sen var Tobias snäll och körde ner oss till skogen. Älskar när man är spontan, det är då allt blir bra och bara flyter på! Kvällen blev jätterolig, var inte så många folk där som man kände men vi dansade förfullt där på golvet och glömde bort alla problem för en stund. Vi var kvar där fram till 4 någon gång, då klämde vi in oss i Niclas bil med han, Jimmy och några till så fick vi skjuts in till stan. 
Idag gick jag och Tilda till empoli och åt bakis pizza med Sigge och Pär. Sen efter det gick vi två bort till valentino och höll Jimmy sällskap när han åt, och sen kom Niclas också. Efter det drog jag och Tilda hem till mig och satt här fram tills nu ungefär, hon drog nyss till böppa för att klippa några och jag ska snart gå till galaxen och köra ett zumba pass. Senare vet jag inte vad det blir, ska iallafall vara med Tilda. Vissa saker i livet känns helt upp och ner just nu, trött på allt krångel som blir hela tiden. Trött på det mesta just nu känner jag. Det är vid såna tillfällen en lång pratstund med sin bästa vän är det bästa man vet! ♥


But you didn't have to cut me off, make out like it never happened and that we were nothing.

Igår var nog första gången jag fått otur på fredag den 13. I torsdags åt ju den jävla bankomaten upp mitt bankkort. Så igår gick jag bort till nordea så att dom kunde skicka ett nytt till mig och så tänke jag ta ut lite kontanter så att jag klara mig över helgen. Men det kunde jag ju glömma för kontanter hade dom bara mellan 10 och halv 1, och jag va där vid 2.. Menmen. Efter jobbet gick jag förbi Tilda så gick vi vidare hem till mig sen och gjorde tacos. Efter det kom Niclas och Jimmy och hämtade oss så åkte vi runt med dom typ hela kvällen. Var roligt att umgås med dom lite eftersom det var ett bra tag sen nu! Kom hem någon gång vid 1 tror jag det var och då la jag mig och sov. 
Idag fick jag gå upp tidigt eftersom jag skulle jobba kvart i 10 till 1. Var lagomt trött men som tur var så var det inte så mycket att göra. När jag kom hem igen slog jag mig ner i soffan och har kollat andra avenyn fram tills nu ungefär. Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite så får vi se vad som händer ikväll. Kanske bara blir en hemmakvälle med Tilda och Felicia!

Love makes the time pass. Time makes love pass.

Idag jobbade jag från kvart i 10 till 2. När jag slutat gick jag en sväng på stan och kollade innan jag gick hem. Så kom mamma efter en stund så övningskörde jag runt i stan, åkte även till coop och handlade lite. Sen hem för att byta om och sen gick jag till galaxen och var med på zumba. Längesen jag va på det nu så det va roligt att va med igen! Ska nog ta och kökpa månadskort snart. När det var slut mötte jag upp Tilda så gick vi och solade i ungefär 30 min. Sen gick jag hem och då fick jag upp det andra hjärtat med bilder på väggen, och satte in förstoringen i en ram jag köpte på jobbet idag. Blev riktigt bra! Sen har jag bara suttit här och kollat andra avenyn som alla andra kvällar. Blir att sova snart och imorgon är det fredaag, vilket betyder tacomys med bästa!


I wanna be drunk when I wake up. On the right side of the wrong bed.

Idag började jag jobbet kl 1. Printade ut massa bilder från Spanien och andra tillfällen idag till både mig och Tilda. Så när jag slutat gick jag förbi henne med dom hon skulle ha, och sen gick jag hem till mig och började plocka ner alla gamla bilder jag hade på väggen. Blev så himla sugen på tacos förut också så tog och gjorde det, så gott! Sen fortsatte jag med bilderna, fick upp alla Spanien bilderna i ett hjärta så tar jag det andra imorgon. Har gått runt och smaskat på jordgubbar hela kvällen också som mamma hade lämnat här förut. Fick se att klockan dragit iväg så nu är det nog dags att sova om jag ska orka upp och jobba imorgon. Godnatt :)
 
Fick även lite blommor förut, haha 

If you don't fight for what you want, don't cry for what you lost.

Igår var det jobb som sagt, började kl 1 och slutade kvart över 6. Efter jobbet gick jag bort till Emil och kollade på nya lägenheten, sen kom Robin och Tilda förbi också så satt vi där och tjata en stund. Sen gick jag hem och tittade på andra avenyn innan jag sov. 
Idag jobbade jag från kvart i 10 till 2. Då gick jag hem och lagade mat och satt här hemma en stund och kollade andra avenyn. När Tilda slutat gick jag bort till henne så tog vi 6 bussen till böppa. Var väldigt längesen vi var där nu så var jätteroligt att få rida igen! Vi hoppade några hinder på paddocken och dom va skapligt pigga. Sen åkte vi med Robin in till stan och då svängde vi förbi donken så köpte jag och Tilda en varsin mcflurry marängsviss, goott! Vidare hem till Tilda så tog jag med mitt usb från henne. Nu under kvällen har jag bara suttit här, ska snart försöka sova för idag har jag varit riktigt trött! 

....

I wish you'd pay more attention to my favourite songs because the lyrics sing words I'm to scared to say.

Igår vaknade jag redan vid 1-2 tiden. Trodde att jag skulle sova nästan hela dagen eftersom jag inte sovit sen i onsdags natt. Men jag gick iallafall upp och åt frukost och hämtade tvätten. Sen bestämde jag mig för att rensa ur min garderob så att jag fick lite ordning på kläderna. Blev två kassar med kläder som ska bort! Framåt 6 gick jag bort till Tilda där det blev grillat med henne, Tina och Robin. Efter det gjorde vi oss iordning och började dricka lite innan vi gick hem till Elin. Satt där en stund och drack med henne. När hon fixat barnvakt så fick vi 4 skjuts bort till Ange och Alex där det var fest. Dock var vi inte kvar där så länge utan kvällen slutade ganska tidigt. Hade ingen lust alls att dra hem redan vid 12 men det fick bli så ändå. Satt uppe en stund innan jag gick och la mig. 
Idag har det inte hänt alls mycket, har legat i soffan nästan hela dagen och kollat på andra avenyn, inte speciellt rolig söndag. Går runt och smörjer in mig hela tiden också bara för att jag inte vill tappa färgen, men det dröjer väl inte fören man är lika vit som innan vi åkte till Spanien.. Får se om Tilda och Robin kommer förbi här snart, annars ska jag väl fortsätta att ligga här i soffan tills det blir dags att sova. Imorgon är det jobb igen! 
 

Dag 11 & 12, torsdag & fredag!

Sista dagen i varma Spanien på den underbara stranden.. Jag och Tilda pressade från kl 11 till halv 6 för att få så mycket färg som möjligt och bättra på det vi hade flagnat bort. Tog några sista dopp i sköna havet också. När vi kom till lägenheten packade vi ihop våra grejer och sen städade hela lägenheten. Sen gick vi ut och åt på restaurang för sista gången. Var en nattmarknad på gågatan också som jag, Tilda och Fannie kollade lite på. Sen satte vi oss på Flamingo Bay och tog en sista glass och en San Fransisco innan vi gick hem. Vi duschade och gjorde oss iordning för hemresan när vi kom till lägenheten. Eftersom taxin skulle komma och hämta oss redan kl 3 så tänkte vi att det inte var någon ide att ens gå och lägga sig så jag och Tilda satt uppe och skrattade åt alla våra bilder medans dom andra sov någon timme. Sen kom taxin och tog oss till Alicante. Fick sitta och vänta rätt länge på flygplatsen eftersom planet inte gick fören kvart i 7. Men flygresan gick fortare än beräknat så vi landa i Sverige en halvtimme tidigare. Trötta som as med påsarna hängandes nere på kinderna satte vi oss i bilen och åkte hem till Rudskoga. Där stannade vi bara i några timmar för sen kom Robin och hämtade oss och körde oss in till stan. Var riktigt skönt att komma hem till min lägenhet. Tilda och Robin följde med in en stund så la vi in bilderna på datorn och kollade igenom dom. Sen drog dom hem och jag följde med mamma och handlade. Senare gick jag och Tilda bort till Elin för där skulle vi äta taco med henne, Emil och Tina, huur gott som helst med taco efter maten i Spanien! Sen åkte vi tillbaka till mig en sväng men sen åkte Robin och Tilda hem till Tilda. Gick och la mig någon gång vid 1 och gud så skönt det var att sova i sin egen säng! 
 



Dag 10, onsdag!

Gick upp och la oss ute på uteplatsen och solade till kl 4 någon gång. Då gick jag och Tilda mot bussen och tog den in till Torrevieja. Köpte lite småsaker, choklad och cola. Så gick vi och satte oss på en bänk och pratade medans vi väntade på bussen. När vi kom hem igen åt vi innan vi gick bort till Flamingo Bay för att socialisera oss lite med Sverige. 
 

Dag 9, tisdag!

När vi kom ner till stranden körde jag och Tilda vattenskoter. Något av det roligaste vi gjort, fyfan va kul det var!! Efter det la vi oss på strande och stekte i några timmar innan det blev hem till lägenheten för att äta. Efter maten gick jag, Tilda och Fannie till internetet igen och åt våran favoritglass och drack dricka. 
 


Dag 8, måndag!

Gick upp i tid för att vi skulle ta bussen in till Torrevieja kl 12. Där gick vi runt nästan hela dagen längs stranden och kollade i lite affärer och på en marknad. Hittade faktiskt ett glasögonfodral och ett mobilskal. Sen tog vi 5 bussen tillbaka till Mil Palmeras och då åt vi innan jag och Tilda gick bort till Flamingo Bay. Vi började även flagna lite så vi smorde in oss säkert 3 gånger per dag för att försöka behålla färgen. 
 


Dag 7, söndag!

Sov rätt länge eftersom det blev en lång kväll på lördagen. När vi gått upp och ätit frukost gick vi ner till stranden men där låg vi inte så länge. Vi gick upp och la oss på uteplatsen utanför lägenheten istället. På kvällen satt vi på Flamingo Bay, igen, åt och kollade internet en sväng innan vi gick hem och duschade innan det blev dags för att sova i värmen. 
 

Dag 6, lördag!

Gick upp framåt 12 och då blev det några timmar på stranden. Sen duschade vi och gjorde oss iordning innan vi gick ut allihopa och åt. Under kvällen tog jag och Tilda oss en drink på Flamingo Bay först och sen gick vi vidare til en krog. Där träffade vi på tre spanjorer som knappt kunde engelska. Satt med dom en stund och fick använda telefonen för att översätta från spanska till engelska och tvärt om. Dom var rätt sliskiga och konstiga så vi försökte komma från dom såfort vi kunde. När vi lyckades med det gick vi vidare och då träffade vi på två norrmän som följde med oss till en annan krog och där satte vi oss och tog lite att dricka. Pratade med dom en stund innan dom skulle hem och då gick vi vidare till ett discotek. Var inte speciellt mycket folk där men satte oss med två andra spanjorer och rökte vattenpipa och drack med dom en stund. Dom kunde inte heller så mycket engelska så var jättesvårt att göra sig förståd. På samma ställe där så träffade vi tillslut på två svenskar. Stod och pratade med dom en stund och sen fick vi reda på att en av dom var tävlingsdansare i pardans så han lärde oss alla möjliga pardanser. Det var riktigt kul och det blev en hel del skratt! Hade en jätterolig kväll och den slutade någon gång innan 3. Då gick vi hem och la oss. 


Dag 5, fredag!

Sov lite längre men sen blev det ett par timmar nere på stranden. Var nog den varmaste dagen, gick knappt att röra sig utan att det rann av oss. Fick doppa sig varje kvart när vi låg där nere på stranden och stekte. Lite senare gick jag och Tilda och handlade och efter det la vi oss helt utslagna på sängen en stund innan vi gjorde iordning tacos. Efter det gick vi bort till Flamingo Bay och satt där. Sen gick jag och Tilda runt bland gatorna och bara pratade en stund innan vi gick hem och sov. 







Dag 4, torsdag!

Gick upp i tid och sen blev det en heldag på stranden. Bättrade på brännan en hel del. Lite senare kom Buster förbi, en av göteborgarna, så satt vi och prata med han en stund. Enligt han så är vi hardcoresolare haha, för han tyckte att vi hade fått mycket färg för att bara ha solat i 2 dagar. Framåt kvällen duschade vi och gjorde oss iordning och sen gick vi ner till stranden med kameran. Efter det åt vi mat och sen bara tog det lugnt resten av kvällen. 









Dag 3, onsdag!

Gick upp och gjorde oss iordning och åt frukost för att sedan ta bussen in till Torrevieja. Därifrån åkte vi ut till Habaneras shopping center och gick där hela dagen. Hittade faktiskt lite saker, ett par jeans, linne, underkläder, väska, smycken och en present. Vi tog bussen tillbaka till Mil Palmeras kl 7 och då gick alla till Flamingo Bay för att äta och ta en drink. Sen hem och försökte sova i värmen. 




Dag 2, tisdag!

Vi gick upp vid 11 och åt frukost och sen gick ner till stranden. Låg där nästan hela dagen, och badade i det härliga havet! På kvällen gick jag, Tilda och Fannie till Flamingo Bay, ett uteställe där man kunde få låna deras internet. När vi hade suttit där en stund så tog jag och Tilda oss en promenad runt stället, sen gick vi till en krog och satte oss. Där träffade vi på några göteborgare som vi satt och pratade med en stund innan vi gick hem och la oss.



Spanien dag 1!

Tidigt måndagen den 25 juni åkte vi med all packning till Västerås flygplats. Flyget gick kl 12 och vi landade i Alicante lite innan 4. Då fick vi vänta en stund på en flygbuss som tog oss till Torrevieja. Där fick vi ta ännu en buss ner till Mil Palmeras. Det var skönt när vi äntligen kom ner till lägenheten efter att ha rest hela dagen. Men vi insåg också att vi hade husdjur.. Det var massa kackerlackor i hela lägenheten som vi fick gå runt och slå ihjäl, uusch! Vi gick fort därifrån och gick till en restaurang för att äta. Sen på natten var det inte speciellt lätt att sova när man visste att det kunde komma en kackerlacka krypandes på en när som helst, plus att det var sjukt varmt i det lilla rummet jag, Tilda och Fannie skulle sova i.

 





Instagram: ronyakarlsson