Imperfections are beauty, madness is genius and silly is better than boring.

Fick gå upp tidigt imorse för att jag var tvungen att åka till Karlstad igen. Glasögonen jag lånade hem skulle lämna tillbakas och jag skulle beställa dom jag vill ha. Hittade faktiskt ett par som jag trivdes rätt bra i, så det fick bli dom! Gick även en sväng på stan och då köpte jag en jeansjacka som jag kollade på i tisdags, sen köpte jag ett smyckesträd också! Kom hem ganska tidigt så det var skönt, så fint väder idag också. Längtar så till våren då man kan ta på sig Conversen och en skinnjacka! Slippa snön och vinterjackan. 
Lite senare när Daniel slutat jobbet följde jag med honom till gymmet. Efter det kom Tilda så fixade hon lite inför sitt projektarbete, jag är nämligen en del av det! Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, tog en dusch och sen satte mig framför en film med mat. Köpte jordgubbar igår så just nu sitter jag och doppar dom i smält choklad, mums!
 

27 februari

Idag gick jag och åt med mamma när hon hade lunch. Sen tog jag en promenad till badhuset där jag gymmade i en och en halv timme. Elinne var där också! Det var skönt att vara där igen och det kändes väldigt bra efteråt! Mamma kom och hämtade mig när jag var klar så åkte vi ut och övningsörde. Kom hem för inte så längesen nu så ska slänga mig i duschen och äta något. Sen blir det antagligen att gå hem till älskling och lägga sig i soffan en stund innan vi lägger oss. 

I freestyle my destiny, it's not written in pages.

Första dagen på lovet igår och det var så skönt att kunna sova länge på morgonen! Lite senare på dagen kom mamma och Fannie in till mig, jag och Fannie va på stan en sväng och sen åkte vi och handlade. Köpte ett par blåa Converse på Coop för bara 450kr! Sen på kvällen gick jag till Daniel. 
 
Imore gick jag upp tidigt, tog 9 bussen in till Karlstad för att jag skulle på synundersökning, kommer behöva glasögon för att jag ser så dåligt på långt håll, fml... Så jag har lånat med mig några hem för att bestämma vilka jag vill ha, tjohoo...! Jag hann även med en runda i affärerna innan jag var tvungen att ta bussen hem, började jobba direkt när jag kom till stan. Marcus och Tilda var här en stund förut för att Marcus skulle klippas. Jag har suttit och lagt ut lite kläder på internet som jag ska sälja, nu ska jag gå hem till älskling. :) 
 

Idag är ingen vanlig dag...

...FÖR DET ÄR FANNIES FÖDELSEDAG!! :D Grattis älskade syster, hoppas du haft en riktigt bra dag! Och även en bra dag igår med massa presenter! :)
 

24 februari

Igår hände inte alls mycket, på kvällen hade jag och älskling myskväll med massa gott framför en skräckis. 
Imorse kom mormor och morfar och hämtade mig så åkte vi ner till rudskoga. Där firade vi Fannie eftersom hon fyller 15år imorgon. När alla hade åkt hem så åkte bara vi i familjen in till Thaien och åt mongolisk buffe, hur gott som helst! Sen fick jag skjuts hem till Daniel när dom skulle åka hem. Just nu sitter jag framför tvn och Daniel är på träning. Går nog och lägger mig i sängen och läser snart. :)
 

Hold my heart.

Idag i skolan var vi på estet 3ornas musikal RENT. Sen gick vi sluta kvart över 2 för att vi flytta fram bilden. Ganska skön dag i skolan faktiskt, men tycker inte riktigt att det känns som fredag idag... Vet inte varför, jag som har längtat så på att det ska bli fredag, haha. Ikväll ska jag iallafall och lyssna på Magnus Betnér med Adrian, Rikard och några fler. En av de bästa komikerna enligt mig så ska bli riktigt kul! 
 

Om man inte gör en ändring i livet, hur ska man då kunna tro att något kan förändras och bli bättre?

Denna vecka går så himla långsamt, känns som att den aldrig ska ta slut. Gårdagen släpade sig verkligen fram, gick i skolan till halv 4 och sen satt jag hemma en stund innan jag blev hämtad av Daniel. Så satt vi i soffan under kvällen, och jag läste lite. Läste ut "Femtio nyanser av mörker" så nu är jag inne på den sista! 
 
Idag hade jag bara klassråd och en lektion i skolan. Fick schemat ändrat lite också så nu har jag sovmorgon till 1 varje torsdag, så skönt! När jag kom hem från skolan så gick jag till maxi och handlade. Sen kom Tilda hit så hade vi tacomys idag istället.
Nu kom precis Erving hit så ska han bli klippt. :) 

You don't love someone because they're perfect, you love them in spite of the fact that they're not.

Min kropp verkar redan ha ställt in sig på lov. Igår när klockan ringde fattade jag inte ritktigt varför jag skulle upp så tidigt, och av någon anledning så trodde jag att det var onsdag. Eller hoppades på kanske är rättare sagt... Men nu har snart halva skolveckan gått och det ska bli väldigt skönt att vara ledig. Idag har jag varit i skolan och sen på jobbet. Fannie sover hos mig inatt eftersom hon hade konfa förut, så vi har ätit mat och suttit här och pratat. 
Idag kom även paketet med smycken som jag beställde från Miniinthebox för några veckor sedan. Tyckte dom var väldigt fina så ska nog beställa mer grejer därifrån snart! 
 

Either write something worth reading or do something worth writing.

 

You have never had to steal my breath, or take it away, somehow you have always managed to convince me to hand it over freely.

Det var en väldigt slö dag igår, gjorde inte allt för mycket. Sov till 2 och sen låg jag mest framför tvn. 
Idag följde jag med Tilda och Robin till Ikea. Sen var vi även inne på Bergvik en sväng, och till sist åt vi på donken, satt fint det! Nu sitter jag här framför datorn, har precis pratat med mamma i telefon. Ska nog gå bort till älskling och lägga mig och läsa tills han kommer hem från träningen. :) 

Fredag

Lång dag i skolan idag, kom hem någon gång efter 4 och då satte jag mig i soffan en stund innan jag gick ner och fixade med tvätten. Senare kom Tilda så hade vi tacomys med massa prat. Sigge och Elinne kom sen också så satt vi och tjöta och Elinne fick sitt hår klippt. Nu kom jag nyss till Daniel och har krupit ner i sängen bredvid honom. Godnatt! :)

Fin låt

 

Alla hjärtans dag

Igår var jag ledig från skolan så då satt jag hemma och greja lite. När mamma slutade övningskörde jag och så handla vi och var på stan en sväng. Sen gjorde jag mig iordning för att jag och Daniel skulle till China Garden och äta. Blev bjuden på tre rätters och vi satt där och prata en lång stund. Underbara pojkvän! Efter det åkte vi hem och kollade på en film och åt lite godis innan vi gick och la oss. Hade en jättemysig kväll!

13 februari

Idag hade vi temadag i skolan som handlade om sex och samlevnad. På slutet var vi på en föreläsning som faktiskt var riktigt bra och rolig! Sen gick Tilda och jag till stan och åt.
Just nu sitter jag och Daniel i soffan, han kollar på tv och jag läser. Blir nog snart sängen, och imorgon ska jag länge. Mina två lektioner som jag har på torsdagar är inställda så jag är helt ledig, sköönt!

The task we must set for ourselves is not to feel secure, but to be able to tolerate insecurity.

Skola och jobb idag som vanligt, dagarna bara går och går. Snart är det sportlov och det ska bli så skönt att vara ledig, slippa gå upp så tidigt och vara trött hela dagarna! Lagade mat förut när jag kom hem, kycklingtaco fick det bli, riktigt gott! Nu ska jag hoppa in i duschen och få lite värme i kroppen, inte jättevarmt i min lägenhet inte... Sen ska jag gå bort till älsklig. :) 
 
Vill bara ha sommar nu, slippa all snö och kyla!

Min helg.

Igår jobbade jag och sen på kvällen var det fest hos Tommy. Stod och dansade och hade skitkul hela kvällen!! 
 
Imorse när jag vakna parkerade jag mig på soffan och låg där större delen av dagen. Sen gjorde Daniel och jag oss iordning för att åka hem till hans föräldrar och äta mat med dom och hans farmor, riktigt trevligt! Fick skjuts hem lite innan 5 för att jag skulle på let's dance och zumba, så kul var det! 
Nu sitter jag hemma och äter lite, ska hoppa in i duschen och sen kommer Daniel och hämtar mig efter hans träning. 
 
Blev knappt några bilder igår tyvärr!

The colours of these roads is matching the rainy sky.

Riktigt skön dag i skolan idag, bra avslut på ännu en skolvecka. När jag kom till skolan imorse fick vi reda på att första lektionen var inställd, så jag satt och kollade på vampire diaries till nästa lektion. Hade enbart två lektioner idag eftersom sista lektionen var inställd, så jag slutade vid 1! Då la jag mig hemma i soffan en stund innan mamma och Fannie kom så åkte vi ut och övningskörde. Åkte även förbi jysk så köpte jag en ny spegel, men när jag kom hem med den såg jag att den var för bred gör att få plats i min hall, lyckat! Men får väl spara den till när jag förhoppningsvis flyttar till annan längenhet någon gång i framtiden. :)
Sen kom min andra halva till mig så åt vi tacos. Har suttit här hela kvällen och pratat om lite alltmöjligt, alltid lika skönt! Hon åkte precis hem så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla ett avsnitt vampire diaries innan jag somnar. Sover själv inatt vilket var väldigt längesen nu, inte alls kul! 
 

Never been so scared of losing.

Började inte fören 5 i 1 idag, skönt att få sova ut lite! Hade två lektioner och sen slutade jag, då gick jag till stan och mötte Tilda. Var inne och beställde ett syntest eftersom jag ser så dåligt... Har bara gått och dragit ut på det eftersom jag verkligen inte vill ha glasögon. Men antar att jag kommer behöva det, hehee kul.. Köpte med mig en kycklingbaguette hem också. Sen har jag bara suttit hemma framför datorn, skrev klart svenskan och sen beställde jag hem några smycken från en sida jag hittade. Dom har väldigt billiga grejer, inte den bästa kvalitén kanske men beställde hem några grejer för att se hur dom är. Här kommer ni till sidan!
Nu ska jag plocka fram kläder tills imorgon och sen ska jag gå hem till Daniel. :) 

6 februari

Halva skolveckan har gått. Onsdagar är alltid så tröga, trött efter en lång dag i skolan idag, Vill gärna ha helg nu! Har inte gjort alls mycket idag, gick och handlade när jag kom hem från skolan och sen blev jag hämtad av Daniel så åkte vi hem till honom. Tog en dusch och sen har vi bara suttit i soffan. Ska snart lägga oss och imorgon får jag sova länge! Det gillar jag med torsdagar, låång sovmorgon! 

Get what you need and give what you'r given.

Gick i skolan till kl 3 idag, då gick jag till stan en sväng innan jag gick hem. Hittade en bh och en cardigan. Sen har jag inte gjort alls mycket, suttit och skrivit på engelskan och svenskan till nu. Ska ta fram kläder till imorgon och sen ska jag gå hem till Daniel. :)
 

Weheartit


Tidsfördriv

SENASTE
1. Kompisen du träffade: Bäste vännen!
2. Personen du pratade I telefon med: Mamma
3. Du fick SMS av: Älskling ♥
4. Du kramade: Daniel 

 

IDAG
5. Kläder: Mjukiskläder!!
6. Bättre än igår: Vaa?

 

IMORGON
7. Är det: Veckans värsta dag, måndag...
8. Planer: Skolan sen får vi se.
9. Något roligt som händer imorgon: Finns nog inget roligt med skolan.

 

FAVORIT
10. Nummer: 9 & 12
11. Färg: Många, svart, röd, vit 
12. Årstid: Sommar!!
13. Saknar du någon?: Jaa, min storasyster som bor i England!
14. Humör för tillfället?: Happy

 

FRÅGOR OCH SVAR
15. Det första du gjorde I morse?: Gick upp ur sängen
16. Vad åt du sist?: Flingor
17. Vad irriterar du dig på?: Sega människor, slask, kyla, och det finns nog många mer saker!
18. Tror du på distansförållanden?: Ja det tror jag väl, det är nog svårt men vill båda få det att funka så går det säkert.
19. Vem tänker du på just nu?: Mina nära och kära!
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Man kan ju alltid hoppas.
21. Vart reste du sist?: Spain!
22. Vad gjorde du igår kväll?: Åkte bil med några vänner och sen var jag hemma hos Daniel.
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Mamma
24. Ler du ofta?: Ja, för det mesta.
25. Välj en, kärlek, skönhet kreativitet?: Kärlek tror jag nog, men helst allt.
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Jadå, men har aldrig märkt att någon önskning gått i uppfyllelse.
27. Vad vill du bli när du blir stor?: Designer eller ingenjör av något slag, inte bestämt mig än.
28. Vem är din bästa vän? Tilda ♥

 

SORG
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Jaa
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Yes!
31. Gråter du när du skadar dig?: När jag var liten 

 

GLÄDJE
32. Är du en glad person?: Ja det tycker jag.
33. Vad gör dig glad?: Min bästa vän, min pojkvän, familjen, spontana saker, godiiis, sova
34. Önskar du att du var lyckligare?: Är ganska nöjd faktiskt!
35. Är lycka överskattat?: Nej verkligen inte.
36. Kan musik göra dig glad?: Absolut!

 

KÄRLEK
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"?: Haha ja.
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det?: Ja självklart!
39. Har du en flick/pojkvän?: Jaa
40. Är du nöjd med det?: Mer än nöjd!
41. Är du kär?: Jaa!

 

HAT
42. Vem hatar du verkligen?: Det håller jag för mig själv!
43. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Nope
44. Är du en mobbare?: Haha nej det anser jag mig inte som.
45. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta?: Jaa det tror jag
46. Har du blivit sviken någon gång?: -


I love being yours.

Igårkväll åkte jag, Tilda och Robin bil med Erving en sväng, sen åkte jag hem till Daniel och vi somnade ganska tidigt. 
 
Idag har jag inte gjort ett skit. bara legat och slöat i soffan framför vampire diaries. Följde med Daniel till sina föräldrar en sväng sen åkte jag hem till mig, tog tag i disken och nu sitter jag här igen. Ska skriva lite på svenskan nu och sen ska jag plocka rätt lite här hemma och laga mat. 
 
5 underbara månader med älskling idag, tiden går fort! ♥

The mind is everything. What you think, you become.

Efter skolan igår gick jag till maxi för att hämta ut mina nya skor. Sen kom Tilda till mig så åt vi tacos och sen sminkade jag henne lite eftersom hon skulle ut. När hon och Robin drog till krogen så gick jag till Daniel, låg och läste en stund innan jag somnade bredvid min lilla gris! 
 
Idag har jag mest tagit det lugnt, läg hos Daniel och kollade på serie en stund. Gick hem lite senare och då tog jag en promenad på lite mer än en timme, riktigt skönt! Nu ska jag snart hoppa in i dusehen, får se vad jag hittar på ikväll. :)
 

Instagram: ronyakarlsson