Ray Ban

Äntligen är dom mina! 

Helg!!

Väldigt glad över att jag tog helt idag! Skönt med långhelg så jag kan sova ut i några dagar, det behöver jag verkligen! Så förut firades det lite, hela Rolls-Royce hade after work på Mastmagasinet. Där samlades vi och fick baguetter och drack lite gott. Men jag blev inte långvarig, Daniel hämtade mig så åkte jag hem och satte mig framför datorn. Har ett antal bilder att redigera från ett fotojobb jag gjorde i helgen. Fotade ett kombinerat bröllop och dop nere i Rudskoga, så nu ska jag fixa klart bilderna så brudparet kan få dom!
 
Förövrigt så trodde jag att jag skulle komma igång på gymmet igen efter ett litet uppehåll. Men fick ont i halsen både förra veckan och i måndags efter att jag varit där, vet inte riktigt om det är en förkylning på g. Känner inget nu så får hoppas att jag klarar mig!
 
Invigde mina nya snygga tights som jag fick i födelsedagspresent!

Studentbal, del 2


Grattis till mig!

En dag försent men jaja, haha! Har nästan glömt bort min födelsedag eftersom det har varit så mycket de senaste veckorna, studenten och allt annat som jag sett fram så emot! Blir inte så mycket firande för mig nu eftersom hela släkten träffades på min student så vi sa väl att det var ett kombineratt studentfirande/födelsedagsfirande. 
Spenderade min födelsedag på jobbet, sen på kvällen grillade jag med Tilda och hennes mamma. Blev även fika och massa prat för Tildas och min del på kvällen. Så fick jag presenter av henne, en Versace parfym och en fin bricka, tack såå mycket bästa! ♥
Imorgon kommer familjen in så ska vi åka och äta någonstans och fira mig och att min lillasyster gått ur nian. Sen på lördag ska jag och älskling åka ut och äta osv. Så lite firande blir det allt ändå! :) 
 

Studentbal del 1

I lördags hade vi vår bal, och vilken underbar kväll det var! God mat, sånger, storband och massa dans. Allt var så fint ordnat och allt kändes ännu mer flott när vi var just i Christinasalen på Statt!
Har aldrig känt mig så vacker som jag gjorde då! Och det var tack vare Tilda och min syster Victoria som jag blev så fin i håret och fick en så fin sminkning! ♥
Är inte klar med alla bilder än, det är en hel del att gå igenom så resten kommer upp en annan dag! :) 
 

Första arbetsdagen

Då var sommarjobbet igång! Direkt efter en hård studentvecka, känns lite sådär. Känner mig fortfarande inte helt utvilad. Haha... Kommer vara tröttare nu än vad jag var i skolan eftersom jag kommer börja 07.00-07.30 varje dag. Menmen, det är bara att bita ihop! Trivs redan bra där ute så det kommer att gå bra! :) 
 
Igår när det var så fint väder drog Tilda och jag ut till skärgårn och la oss i solen en stund, köpte med oss lite fika också. Det var härligt! Sen slappade jag bara resten av dagen och laddade upp inför idag!
 
Och Tildas mage bara växer och växer! ;)

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEEEN, FYFAAN VA VI ÄR BRAA!!!

Vet inte riktigt vart jag ska börja, haha. Vill tacka alla som var med och gjorde min student till den bästa! Fick ett otroligt roligt avslut med klassen, kunde inte bli bättre! Och tack alla nära och kära för alla fina presenter! ♥
 
Nu låter jag bilderna tala för sig själva, tror det syns va lycklig (och full) jag var. Haha! Den lyckan och glädjen kommer jag leva på länge. Jag är så stolt över mig själv!
 

TE3, CHALALALALAA!!

 

1 dag kvar!!

Ja här lyser jag med min frånvaro. Har verkligen inte haft ork att blogga något. Förra veckan hade jag fullt upp med jobba hela veckan typ, så va riktigt trött när jag väl kom hem och satt mig i soffanen stund innan jag gick och la mig.
 
Och nu under denna vecka har jag varit så stressad och uppspelt inför allt som har med studenten och balen att göra, haha! Vill verkligen att allt ska va ordnat och att det ska bli perfekt, så hjärnan har gått på högvarv de senaste dagarna kan man säga! Har gått igenom allt som ska göras och om jag glömt att fixa något osv. Men nu tror jag det mesta är klart, min snälla far har fixat tak och allt på flaket åt oss, så imorgon ska vi skriva på lakan och fixa det sista. Mamma och Fannie kommer även in imorgon eftermiddag så ska vi åka ut till lokalen, där min mottagning ska vara, och duka och fixa klart den inför torsdag. 
Idag var jag och hämtade min balklänning hos sömmerskan och den satt helt perfekt! Så blev lite lugnare nu när jag vet att den är helt klar, så nu ska den bara hänga där och vänta på att det ska bli lördag!
 
ÅÅH VA TAGGAD JAG ÄR!!! Det börjar verkligen kännas nu att vi snart är i mål, snart står vi där på trappan i våra vita mössor och sjunger(skriker) halsarna av oss! Fyfan va kul vi kommer ha!!
 
Igår var jag och fixade naglarna, blev riktigt nöjd! :)

Instagram: ronyakarlsson