Bara en dag kvar!

Nu har jag allt packat inför imorgon, tror jag... Brukar alltid vara något som man kommer på i sista sekund som inte är med haha. Tilda har varit hos mig under kvällen så har vi ätit tacos och suttit och pratat. Bara umgåtts nu innan jag är borta i några dagar, vad jag kommer sakna dig bästavän! 
Imorgon skjutsar älskling ner mig till rudskoga på förmiddagen, planet går någon gång vid 5 på eftermiddagen från Västerås. Kommer bli så roligt att umgås med syster och hennes pojkvän, händer alldeles för sällan! Kommer bli en stressig helg då vi ska hinna med massa saker, men gud va kul det kommer bli att förbereda inför bröllopet i sommar! 
Nu ska jag och älskling lägga oss framför en film. Kommer sakna honom så mycket! Tur att jag inte är borta mer än 4-5 dagar! :)
 

Sovmorgon

Riktigt skönt att börja sent på torsdagar, speciellt idag när det är sista skoldagen innan lovet. Härligt att vakna upp av sig själv och inte behöva stressa. Sitter just nu och kollar på tvn och äter frukost.
 
Igår eftermiddag blev jag hämtad av Tilda så åkte vi ut till skärgården med Wilma så att hon fick springa lite. Sen hämtade vi Robin och åkte till maxi och sen hem till dom för att äta. Fick även min skabbiga utväxt färgad. 
 
Bästavän! ♥

Pluggkväll...

Tisdag idag och då är det som vanligt skola och jobb. När jag kom hem förut satte jag mig med fysiken och försökte få in något i mitt huvud, gick väl sådär... Har prov imorgon eftermiddag och eftersom jag är nästan säker på att jag inte kommer klara det så är pluggmotivationen = noll. Orkar inteee!
Ska gå hem till mitt andra hem nu och lägga mig i sängen direkt, för idag är jag riktigt tröött!
 

Härlig dag

Idag har det varit riktigt härligt väder! Jag och Daniel åkte hem till svärföräldrarna och där satte jag mig ute i solen med katterna medans Daniel städade sin bil. Sen åkte vi hem igen och lagade mat och städade hans lägenhet. Just nu sitter jag framför tvn och har ångest över att jag måste tillbaka till skolan imorgon..
 

Upp och ner ner och upp

Igår när jag kom hem från praktiken så kom det några för att kolla på min lägenhet. Efter det övningskörde jag en sväng och sen blev jag uppplockad av Tilda och Robin så åkte vi hem till dom och lagade tacos. Under kvällen åkte jag och Tilda till Karlskoga en sväng och sen i stan innan vi åkte hem till Nicke där han, Emil och några till var. 
 
Imorse fick jag gå upp tidigt för att jag skulle jobba. Idag var det väldigt mycket folk så timmarna gick fort som tur var. Ska ta något att äta nu och sen måste jag tvätta innan jag ska hem till Tilda. Får se vad som händer ikväll! 
 

The only way to survive eternity is to be able to appreciate each moment.

Igår på praktiken fick vi vara ute på verkstaden under hela eftermiddagen, var med på montage avdelningen och där dom testade vattenjets. När jag kom hem blev jag hämtad av Tilda som fick körkort igår! GRATTIS IGEN!! :D Vi åkte och hälsade på hennes pappa i björneborg och sen blev det något varv innan jag fick skjuts till Daniel. Där satt vi framför tvn hela kvällen, sen somnade vi rätt tidigt.
 
Idag fick vi åka och besöka RR labbet uppe på Höje, fick en rundtur där innan vi fick skjuts till stan. Imorgon är det sista dagen på praktiken, hade helst stannat någon vecka till för att slippa skolan. Men som tur är går vi bara 4 dagar nästa vecka och sen är det lov. 
Nu ska jag äta något och sen ska jag väl gå hem till älskling. :)
 

Andra praktikdagen

Det är verkligen skönt att slippa vara i skolan den här veckan! Dom här första dagarna på Rolls Royce har flytit på ganska bra. Igår fick vi först lite information och sen gick vi iväg två och två till tre olika avdelningar, jag och Natalie är på vattenjet avdelningen. Började att mata in massa protokoll i datorn igår eftermiddag och det har jag suttit med hela dagen idag. Hoppas på att få göra lite andra grejer imorgon! Igår när jag slutat hämtade mamma mig direkt så åkte jag med henne till Karlstad för att hämta hennes nya bil. Sen åkte vi till maxi en sväng innan jag fick skjuts hem till mig. 
 
Sitter hemma nu och försöker få upp värmen i kroppen, fyfan va kallt det är ute! Ska äta lite mat och sen kanske börja lite smått med svenskaboken. Får se hur det blir med det!
 

Söndag

Idag sov jag rätt länge, riktigt skönt! Gick upp och satte mig och läste en stund, klar med Femtio nyanser av frihet nu så måste hitta någon ny bok så att jag har något att läsa om kvällarna! Var hemma en stund under dagen för att hämta frukost och mat tills imorgon då praktiken börjar på Rolls Royce. Sen gick jag till empoli och åt pizza med min andra halva.
Sitter just nu och kollar på Johan Falk, snart kommer älskling hem från träningen. :)

If nothing we do matters, then all that matters it what we do.

Hade det trevligt hemma hos Tilda och Robin igår, åt tacos och sen kom Halle förbi så satt vi och tjata en stund. 
Imorse var jag och Daniel iväg till gymmet, sen hem och duscha innan han skulle iväg för att dömma fotboll. Satte mig och läste en stund innan jag gick hem till mig. Var tvungen att göra iordning lite matlådor eftersom jag har praktik under den kommande veckan. Så det fick bli spagetti och köttfärssås. Sen satte jag mig och dekorerade mina jeansshorts, satte på silvernitar på ena bakfickan och ska även ha några på en framficka också men dom räckte inte så det får bli en annan gång. Nu ska jag gå upp Tilda en sväng! :)
 

15 mars

Fick med mig några grejer hem från Karlstad igår, köpte en smyckeslåda som jag hade tänkt ha bredvid mitt smyckesträd. Sen även några toppar och ett halsband. Tog på mig glasögonen direkt efter att jag hämtat dom och gud va konstigt det känns att ha dom på sig! Känns helt fel och känner mig så ful, haha... Vi åt på donken innan vi åkte hemåt, fick skjuts hem till Daniel och där satte jag mig och pluggade inför webbdesignprovet som vi hade idag. Gick sådär, var ganska svåra uppgifter och vi fick inte så lång tid på oss. Slutade kvart i 4 och då handlade jag med mamma. Nu ska jag gå hem till Tilda för att ha tacomys! :) 
 
Glasögonormen...

Ledig dag

Igår fick jag reda på att jag inte har några lektioner idag, den enda läraren jag har på torsdagar var sjuk. Så det har varit väldigt skönt att vara hemma idag också! Sov till 10 och då gick jag upp och satte mig och läste en stund vid tvn. Sen tog jag hand om disken från igår när jag och älskling lagade tacos. Efter det hoppade jag i duschen och sen gjorde mig iordning lite. Nu är jag hemma hos mig och ska göra något att äta. Sen när mamma slutar ska hon, jag och Fannie dra iväg till Karlstad. Mamma och pappa ska kolla på lite bilar medans jag och Fannie går en sväng på stan. Mina glasögon har kommit så ska hämta ut dom bland annat!

Petter

 

Impossible isn't something that can't be done. It's just something that hasn't been done before.

Imorse var jag iväg till tandläkaren innan jag gick till skolan. Och lika trött som alltid på måndagar har jag plågat mig igenom alla lektioner. Började få ont i halsen igår och idag har jag haft huvudvärk nästan hela dagen, vet inte om jag börjar bli sjuk... Så det är behövligt att vara ledig från skolan imorgon så att jag kan sova ut lite. Men sen på eftermiddagen ska jag jobba!
Idag kom paketet från Members med mina vita jeans och en skjorta som jag beställde för ett par veckor sedan, alltid lika kul när det kommer kläder på posten! Nu ska jag göra något att äta.


Our fearlessness shall be our secret weapon.

Kunde inte sova speciellt länge imorse heller, var uppe redan innan 10 och åt frukost med älskling innan han skulle och dömma fotboll. Då satte jag mig och läste en stund innan jag gick hem till mig. Fick ett litet ryck så drog igång och städade här hemma, tog bort alla kort som satt på min vägg och damsugade. Eftersom jag sagt upp lägenheten nu så är det bäst att börja lite smått, hoppas på att flytta inom ett par månader! 
Nu ska jag snart gå ut på en pw med Daniel. :)
 

Keep your head up, keep your heart strong.

Igårkväll var jag hemma hos Tilda och Robin. Godingarna Thea och Mira var där en stund och hade fredagsmys också! Satt och pratade och åt massa gott framför tvn. 
 
Imorse vaknade jag redan vid 9-halv 10 så följde med Daniel till gymmet. Känns i benen nu kan jag säga! Nu under eftermiddagen har jag suttit och skrivit engelska, har redovisning på måndag så kände att jag behövde göra klart arbetet och förbereda mig lite. Om en stund ska jag knalla hem till bästa vän och där blir det tacomys och melodifestivalen! :)
 

Never run faster than your guardian angel can fly.

Dagen igår bestod bara av skolan, hade kemiprov som kändes sådär.. 
Imorse hade jag sovmorgon, riktigt skönt! Förut blev jag och Daniel bjudna på mat på The Pub av Daniels föräldrar. Hade jättetrevligt och det var supergod mat! Just nu sitter jag framför tvn och Daniel är på träning. :) 
 
 Hahah!

Uppsättningar.

Idag har jag varit i skolan och sen jobbat. När jag slutat gick jag till Tilda och var där en stund. Hon testade att göra några håruppsättningar på mig! Sen när jag gick hem köpte jag med en pizza till mig och Fannie eftersom hon sover hos mig inatt. Vi satte oss och åt och prata en lång stund och nu ska vi snart lägga oss. Borde ha pluggat lite ikväll också eftersom vi har kemiprov imorgon, men får göra det under min håltimma imorgon!
 

When I look into your eyes it's like watching the night sky or a beautiful sunrise.

Första dagen i skolan idag efter lovet, känns inte alls kul. Vill bara att den här terminen ska ta slut! Gick till kl 3 idag och när jag slutat gick jag hem och tvättade och pluggade lite kemi. Sen var jag ute på en pw i ungefär en timme innan jag gick upp till Tilda och kollade på hur dom fått iordning det i lägenheten. Halle kom och hämtade oss sen så åkte vi till maxi och handlade. Sen fick jag skjuts hem så fixade jag den sista tvätten och nu ska jag gå bort till älskling. :) 
 

Tumblr.com

Min tumblr: ronyakarlsson.tumblr.com

Ett halvår ♥

Idag har det gått ett halvår sedan det blev vi, världens bästa halvår!
Jag är så glad över att ha en så underbar person i mitt liv,
jag älskar dig så himla mycket Daniel Johansson! ♥

Den dagen jag träffade dig var den bästa! 

2 mars

Igår tog jag det mest lugnt, försökte sova ut lite men kunde inte sova längre än till 9... Då gick jag hem till mig och satt framför datorn nästan hela dagen. Kunde inte hålla mig från att beställa hem ännu lite mer kläder och smycken, beställde vita jeans, en skjorta och några armband. Men nu får det nog vara slut med det och spara pengarna tills när jag och Fannie åker till London på påsklovet. I måndags kom mina svarta jeans på posten och igår kom en fin klänning från nelly, passade perfekt!
Under hela kvällen igår hjälpte jag Tilda och Robin att flytta, bar massa grejer och ställde iordning en hel del i lägenheten. Det var en jättefin och mysig lägenhet så blir nog superbra när allt har fått sin plats!  
 
Idag var det jobb som stod på schemat. Kom hem för inte så längesen och nu ska jag packa ihop lite saker för att åka ner till rudskoga och sova där inatt. Fannie kommer hem från Polen idag så jag hade tänkt att umgås med henne och även övningsköra lite hemma. :)
 

I like a lot of things. Normal things, unusual things. Things people would never expect me to like. But out of all the things I like, good and bad, you know what I like the most?

 
 
You.

Instagram: ronyakarlsson